Ultimate Nutrition Iso Mass Xtreme Gainer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce bu ürün nasıl?

• Başarılı

Votes: 66 61,1%
  • Orta karar

Votes: 36 33,3%
  • Başarısız

Votes: 6 5,6%

• Total voters
    108
abi ustte gorunce yazasim geldi suan yok hic biyerde ama hacim icin en kral suplement diyolar ya yok ama

Ewet dostum , abartmıyorum belki 100 yere - 100 siteye baktım yok , olanların da tarihi geçmiş .. Bazı sitelerde siparişi hala açık ama ben arayıp sordum onlara we tarihi geçmiş ewet dediler...Ben almanyadan getirtcem , hem de neredeyse yarı fiyatına..Bu arada ewet en kral..

Distrübitör ve satıcılar açgözlülük yapıp saçma sapan fiyatlarla satmaya çalışırlarsa son kullanma tarihi de geçer, ürünleri ellerinde de patlar. Beter olsunlar.

Arkadaşlar spora yeni başladıgımda kullanmıstım bu ürünü kotu kullanmama rağmen etkisi cok buyuktu suan almayı dusunuyorum ama biraz pahalı maddi sıkıntısı olmayan herkese öneririm saygılar

Çok övülmüş bu ürün ama piyasada yok sanırım artık Türkiye'de satan görmedim buna alternatif olan tadı güzel ne önerirsiniz arkadaşlar?

Çok övülmüş bu ürün ama piyasada yok sanırım artık Türkiye'de satan görmedim buna alternatif olan tadı güzel ne önerirsiniz arkadaşlar?

Evet öyle bizzat kendim her supplement satan firmayla disbritorle görüştüm gg deki satıcı profilleriyle kısaca internette bu ürünün adı geçen her satıcıyla. Yok, ithal edilmiyor. Etkisine gelince kendim kullanamadım bulamadığım için ama önceden kullanan arkadaşlarım var çok iyi olduğunu söylüyorlar. Bunun yerine kompleks bir ürün şuan yok sanırsam. Optimum un pro complex var oda yok Türkiyede

kokusu çürümüş et gibi geldi bana ve berbattı. sebebi içinde 4 çeşit balık ihtiva etmesinden geliyo. sardalya vs.. ama tadı ve karışımını begendim hakikaten. tadının kokusuyla alakası yok ve icimide güzel su veya sütle. ama mixerde karıştırın derim cunku shaker da çozulmuyor pek. tr piyasasındaki eniyi gainer dır bana gore. yukarda arkadasda yazmış zaten 16 ya 13 karbo protein oranı var. yani 1 e 1 nerdeyse. 150 gr civarı 1 serviste 7 gram kreatin var ve daha neler neler var. icindeki ölçek 50 grlık filan. 2 veya 3 servis alınabilir diye yazıyor günde. ama 2 servisi gecmeyin siz. etkilerine gelince, bende hemen sonuç vermişti 2 ayda 5 kiloya yakın aldım. ve duzenli antremanla yag filan yapmamıştı. suan piyasada bulunmuyor malesef.

Son düzenleme:
adamlar vitargoyla izole proteini karıştırmışlar biraz da kreatin eklemişler satıyorlar işte neyine şaşırdınız bu kadar anlamadım :D

Back
Yukarı