Ultimate Nutrition Muscle Juice

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 73 60,3%
  • Orta karar

Votes: 40 33,1%
  • Başarısız

Votes: 8 6,6%

• Total voters
    121
İyide o sitede stok yok. Mass gainer almadan önce aradım stok yok dediler. Bende başka yerde muscletech mass gainer aldım.

4 kilo aldım daha paket bitmedi.

victor1'in verdiği adresdeki ürün çok ucuz. almaya korktum çakma olabilir mi acaba ?

bende arastırıp aldım.

225 tl vermedım. daha farklı sıtelerdede ucuzluk var. çakma olma durumu yok.

ben 2 defa aldım.

arkaslarımda ordan aldı sıkıntı yok,

ben 2 kilo 300 gram olanını aldım tadı güzel fakat tam karışmayınca içindekiler lapa lapa kalıyor ve kusturacak kıvama getiriyor adamı işe yarıyormu derseniz daha içeli 17 gün oldu tok karına 66.5 kilo gelirken şimdi aç karına 68 kilo geliyorum işe yarıyor sanki birde bu dediklerim ramazan içinde oldu ramazandan sonra asıl etkisini görüp sizlerle paylaşacağım.bench_O

Daha önce unıversal gaın fast kullanmıştım. bu ürün onun daha iyisi.
Daha az şekerli.

fark ettiğim şu ki, bende kas olarak artış oldu. Daha dırı ve dolgun oldu.

Bence etkili ve güzel bir ürün, göbeğimde de yağlanma pek olmadı.
kutunun içinden çıkan ölçekle günde tam 8 ölçek mi aldınız ?

Ürünün çileklisini bugün kullanmaya başladım. Ürün pek iyi karışmıyor topak topak kalıyor içerken bunu hissediyorsunuz.Daha önce hardline ve bsn çilekli gainer kullanmıştım. İlk izlenimlerimi sıralarsak; tad olarak BSN-ULTİMATE-HARDLİNE diyorum. Karışma olarak Ultimate son sırada. Etkisini 20 gün sonra yazacağım :)

Ürünün çileklisini bugün kullanmaya başladım. Ürün pek iyi karışmıyor topak topak kalıyor içerken bunu hissediyorsunuz.Daha önce hardline ve bsn çilekli gainer kullanmıştım. İlk izlenimlerimi sıralarsak; tad olarak BSN-ULTİMATE-HARDLİNE diyorum. Karışma olarak Ultimate son sırada. Etkisini 20 gün sonra yazacağım :)

5 Kg ürünü bitirdim arkadaşlar. Ürünü pek beğenmedim açıkcası (10/6) . 5KG ürün 23 günde bitti ve hedeflediğimden daha az kilo aldım (2 - 2.5 kilo kadar). Daha önce hardline progainer kullanmıştım 3 kg olmasına rağmen ondada aynı etkiyi gördüm zaten. Bu ürünün karışmasıda ayrı bir problem kısaca ben kullandım ve memnun kalmadım tavsiye etmiyorum.

Arkadaşlar ben ürüne yeni başladım ürünü 3 haftadır kulanıyorum sabah 1.5 (süt) ölçek kahvaltıdan önce spordan sonra 1.5 (su) uyumadan önce 1.5(Süt) kulanıyorum 3 haftada 4 kilo aldım ve hızla almaya devam ediyorum ama ek olarak etinin lifalif diye bir ürünü var onuda kulanıyorum sabah kalkınca vede spordan sonra yiyorum içine süt+bal+fındık ceviz ve badem kırıyorum dincde tutuyor. ve yumurta bu kilo almanın baş yapıtlarından.

çikolatalısını bugün aldım 5.5 kiloluk. ilk başta 1 ölçek kullanılıyo zannediyodum 4 ölçekmiş yuh dedim 3 ölçek daha ekledim 500ml suya tadı boş anlamsız bişey :D onun dışında biraz şişirdi 4 ölçek kullanmak zor 2-2-2-2 şeklinde kullanmayı düşünüyorum kutu bittiğinde tekrar yazarım

çikolatalısını denedim onca suplement kullandım bu kadar tadı yoğun ve bayan başka bi suplement görmedim.İçmek için işkence çekiyo insan.Bence almayı düşünen uzak dursun.

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
Dikkatimi çeken bir durum var. Ürün tartışmalarında içerik, fiyat ve performans bakımından neredeyse pek yorum yapılmıyor. Herkes tadına, topaklanmasına takılmış. Gainerların bir çoğu zaten topaklanır farketmişsinizdir bunu. Gel gelelim ürün ile ilgili yapılan tek açıklama "tadı" ya abicim ürün içeriği nasıl? performansı nasıl? etkileri neler? yaş ve boya göre ürünü kullanmadan önceki kilonuz! ve ürün bitiminde ki kilonuz kaç oldu? beslenme düzeniniz nasıl? bunlarla detaylı bir açıklama yapsanız da insanlarda hangi ürünü alacağını bilse. Ben Türk forumlarından sıkıldım artık araştırma yapmaya herkes saçma sapan yorumlar yapıyor. Biraz bilinçlenelim lütfen..
Asıl konuya gelecek olursak aklımda iki tane gainer var biri Ultime Muscle Juice(içerik bakımından zengin) diğeri Gaspari Real Mass(içerik bakımından bir çoğundan iyi) bu iki üründen birini alacağım.
Şuan 188 boy, 70.5 kg, yaş 23 ürün bittikten sonra hangi ürün aldıysam tam olarak etkilerini yazacağım.
Gönül ister (ultimate iso mass xtreme - içerik bakımından çok zengin) almak ama fiyat biraz uçuk.
Pek çok gainer inceledim, bir çoğunda şeker oldukça yüksek örn: weider mega mass (60 gr karbonhidrat var 40gr şeker), multipower mass gainer(79gr karbonhidrat şekerden gelen 49gr) bu ne abi adamı öldürür bunlar.
Not: Ürünlerin içeriklerini inceleyerek yorum yapıyorum. Az birazda BB bilgim var diye düşünüyorum.
Kimseye saygısızlık etmek istemem.
Saygılarımla

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
Dikkatimi çeken bir durum var. Ürün tartışmalarında içerik, fiyat ve performans bakımından neredeyse pek yorum yapılmıyor. Herkes tadına, topaklanmasına takılmış. Gainerların bir çoğu zaten topaklanır farketmişsinizdir bunu. Gel gelelim ürün ile ilgili yapılan tek açıklama "tadı" ya abicim ürün içeriği nasıl? performansı nasıl? etkileri neler? yaş ve boya göre ürünü kullanmadan önceki kilonuz! ve ürün bitiminde ki kilonuz kaç oldu? beslenme düzeniniz nasıl? bunlarla detaylı bir açıklama yapsanız da insanlarda hangi ürünü alacağını bilse. Ben Türk forumlarından sıkıldım artık araştırma yapmaya herkes saçma sapan yorumlar yapıyor. Biraz bilinçlenelim lütfen..
Asıl konuya gelecek olursak aklımda iki tane gainer var biri Ultime Muscle Juice(içerik bakımından zengin) diğeri Gaspari Real Mass(içerik bakımından bir çoğundan iyi) bu iki üründen birini alacağım.
Şuan 188 boy, 70.5 kg, yaş 23 ürün bittikten sonra hangi ürün aldıysam tam olarak etkilerini yazacağım.
Gönül ister (ultimate iso mass xtreme - içerik bakımından çok zengin) almak ama fiyat biraz uçuk.
Pek çok gainer inceledim, bir çoğunda şeker oldukça yüksek örn: weider mega mass (60 gr karbonhidrat var 40gr şeker), multipower mass gainer(79gr karbonhidrat şekerden gelen 49gr) bu ne abi adamı öldürür bunlar.
Not: Ürünlerin içeriklerini inceleyerek yorum yapıyorum. Az birazda BB bilgim var diye düşünüyorum.
Kimseye saygısızlık etmek istemem.
Saygılarımla

Başlangıç Kilo 70,5
Bitiş Kilo 76,2
TAM 6 KİLO ALDIM....

Evet arkadaşlar tam 6 kilo. Sadece ürünle değil beslenmeye dikkat ettim. Ürünü günde 1 porsiyon olarak kullandım. Yani sabah kalkınca kahvaltı + su ile 1 ölçek(66gr falan ediyor), spordan hemen sonra su ile 1 ölçek, yatmadan önce 350ml yarım yağlı süt ile 2 ölçek şeklinde kullandım. 28 günde bitti. Hafta 4 gün spor 3 gün dinlenme dinlenme günlerinde sabah ve yatmadan önce aldım. Tadı konusunda beni bozan bir şey olmadı biraz değişik kötü değil bence olması gerektiği gibi.

Öğünlerime gelince;
Sabah kalkınca 3 yumurta beyazı(bazen 2 beyaz 1 tam) peynir yada lor değiştiriyorum her gün farklı olsun diye, 3 kilim tam tahıllı ekmek, bazen fındık ezmesi 3-4 çay kaşığı tadlandırmak lazım :D, şekersiz çay(olmasa da olur) taze sıkılmış portakal suyu yapmak isterim ama biraz daha erken kalkmam lazım :D
ara öğün olarak sabah be akşam değişik olarak işten vakit bulabilirsem o da meyve (elma, muz, mandalina) yada yulaf ezmesi + fındık + kuru üzüm + kuru kayısı + yarım yağlı süt
öğle yemeği değişiyor sabit değil(pilav yada bulgur + tavuk eti yada varsa kırmızı et yada (sebze yemeği de olabilir) + çorba
spordan 1 yada 1 buçuk saat önce bulgur + yeşil mercimek karışık pilav, tavuk eti 75 gr kadar, yoğurt yada salata
spordan hemen sonra dolu bir tabak pilav spor öncesi ile aynı malzeme(150-250 gr arası tartmadım :) ) 100-200 gr arası tavuk eti bazen, kırmızı et(balık eti yiyemedim bundan sonra inş), salata yada yoğurt, meyve suyu bazen.

Söyliyeceklerim bu kadar, bu beslenme ile gitseydim bu kiloyu alırmıydım bilemiyorum. Ama ürün bence mükemmel..

bu ürünü antreman günlerinde 4 ölçek çalışma öncesi ve 4 ölçek çalışma sonrası şeklinde günde toplam 8 ölçek mi ? yoksa antreman öncesi ve sonrası toplam 4 ölçek olucak şekilde günde 4 ölçek mi alınması tavsiye edilir ?

mükemmel bi ürün başlamadan 65 kiloydum 4d whey protein tozuyla beraber kullandım 3 haftada bitirdim ama 5 kilo aldım ne kadar hızlı bitirirseniz o kadar yararlı tadı ilkte çok kötü ama sonradan alışırsınız ben mikserle karıstırıyorum bi sorun çıkmıyo

Back
Yukarı