mizantropia
Üye
İyide o sitede stok yok. Mass gainer almadan önce aradım stok yok dediler. Bende başka yerde muscletech mass gainer aldım.
4 kilo aldım daha paket bitmedi.
4 kilo aldım daha paket bitmedi.
victor1'in verdiği adresdeki ürün çok ucuz. almaya korktum çakma olabilir mi acaba ?
Bu ürünü alabileceğim güvenilir bir site var mı arkadaşlar ?
kutunun içinden çıkan ölçekle günde tam 8 ölçek mi aldınız ?Daha önce unıversal gaın fast kullanmıştım. bu ürün onun daha iyisi.
Daha az şekerli.
fark ettiğim şu ki, bende kas olarak artış oldu. Daha dırı ve dolgun oldu.
Bence etkili ve güzel bir ürün, göbeğimde de yağlanma pek olmadı.
Ürünün çileklisini bugün kullanmaya başladım. Ürün pek iyi karışmıyor topak topak kalıyor içerken bunu hissediyorsunuz.Daha önce hardline ve bsn çilekli gainer kullanmıştım. İlk izlenimlerimi sıralarsak; tad olarak BSN-ULTİMATE-HARDLİNE diyorum. Karışma olarak Ultimate son sırada. Etkisini 20 gün sonra yazacağım![]()
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
Dikkatimi çeken bir durum var. Ürün tartışmalarında içerik, fiyat ve performans bakımından neredeyse pek yorum yapılmıyor. Herkes tadına, topaklanmasına takılmış. Gainerların bir çoğu zaten topaklanır farketmişsinizdir bunu. Gel gelelim ürün ile ilgili yapılan tek açıklama "tadı" ya abicim ürün içeriği nasıl? performansı nasıl? etkileri neler? yaş ve boya göre ürünü kullanmadan önceki kilonuz! ve ürün bitiminde ki kilonuz kaç oldu? beslenme düzeniniz nasıl? bunlarla detaylı bir açıklama yapsanız da insanlarda hangi ürünü alacağını bilse. Ben Türk forumlarından sıkıldım artık araştırma yapmaya herkes saçma sapan yorumlar yapıyor. Biraz bilinçlenelim lütfen..
Asıl konuya gelecek olursak aklımda iki tane gainer var biri Ultime Muscle Juice(içerik bakımından zengin) diğeri Gaspari Real Mass(içerik bakımından bir çoğundan iyi) bu iki üründen birini alacağım.
Şuan 188 boy, 70.5 kg, yaş 23 ürün bittikten sonra hangi ürün aldıysam tam olarak etkilerini yazacağım.
Gönül ister (ultimate iso mass xtreme - içerik bakımından çok zengin) almak ama fiyat biraz uçuk.
Pek çok gainer inceledim, bir çoğunda şeker oldukça yüksek örn: weider mega mass (60 gr karbonhidrat var 40gr şeker), multipower mass gainer(79gr karbonhidrat şekerden gelen 49gr) bu ne abi adamı öldürür bunlar.
Not: Ürünlerin içeriklerini inceleyerek yorum yapıyorum. Az birazda BB bilgim var diye düşünüyorum.
Kimseye saygısızlık etmek istemem.
Saygılarımla