Ultimate Nutrition Muscle Juice

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 73 60,3%
  • Orta karar

Votes: 40 33,1%
  • Başarısız

Votes: 8 6,6%

• Total voters
    121
bu ürünün 4.5kg çikolatalısını pazartesi aldım pazartesi akşam yatarken kullandım şu an cuma akşamı 4 gün oldu ürünün üzerinde ne yazıyosa o şekilde kullandım. yane spor yapmadığım günlerde de öğün aralarında 2 kez 4 kaşık yarım yağlı sütle tükettim ve kesinlikle kilo aldırıyo ama yememi hiç kesmedim öğün atlatmadım iştahım da yerinde. almadan önce bu formu okudum nerdeyse almaktan vaz geçicekdim ama alakası yok ne şekerli ne mide bulandırıyo ben memnun kaldım ama iştahsız kullanılıyosa ve üzerindeki tarife uyulmadan az veya bölerek kullanılıyosa kesinlikle bi verim alınamaz. ben 4 günde nerdeyse yarıya indirdim bu ürünü bitirmem toplamda 20 gün sürer. SAĞLIKLI SPORLAR DİLERİM...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:01 ----------

BU ARADA: benden önce bu ürün hakkında yorum yapan webgsua, freax ve andromedaksk arkadaşların yorumlarına katılıyorum sanırım bu arkadaşlarda sporuna yeme içmesine ve kullanışına özen göstererek kullanmış olmalılar. Spor sırasında ayrıca bi güç ve enerji ben de görmedim ama istenirse bunun için başka takviyelerde almak lazım sanırım.

Ürünü dün kullanmaya başladım. Süt ile henüz denemedim fakat az miktarda su yemekten sonra 2 ölçek şeklinde kullandım. Fena bi tadı yok evet şekerli ama rahatsız ediyor diyemem açıkçası.

Her yemekten sonra mutlaka kullanıcam ve burada kaç kilo aldığımı belirtirim.

*Antremandan önce ve sonra Dyzamite elite whey kullanıyorum

Arkadaslar optımumun caseın proteını bana cok pahalı gelıyor en azından aldıgım whey proteını shaker yuzunden bıraz maddı olarak cokusteyım o yuzden aksamları yatmadan ıcmek ıcın caseın proteını arastırıyorum ve bana cok mantıklı bır urun geldı karsıma ULTIMATE Muscle Juice 2.25 kg Çikolata fıyat olarak da ıcerısındekı yoğunluk olarak da mantıklı gıbı geldı.urunde yazanlar gayet doyurucu arkadaslar
Her serviste 55 g protein
. Her serviste Peynir Altı suyu, Yumurta ve Kazein protein
. Her serviste 13 g BCAA
. Her serviste 10.9 g Glutamine
. Her serviste 1.4 g Arginine

Sizce caseın mıktarı uygun mu? ve son sorum da bu urunu kullanan arkadaslar var mı aranızda

Kasein proteini yatarken alınması gereken bir proteindir ve söylediğin gibi direkt kasein almaya kalkarsan fiyatlar çok uçuk bu ürünü şuan bende kullanıyorum ve daha önce biçok markanın protein tozlarını ve gainer larını kullandım ve kasein oranının çok iyi olduğunu düşünüyorum.ben bu ürünü yada baska bir protein ürününü al ama kasein alma derim çünkü senin için boşa masraf olacaktır.. kasein alacağına 2 tane bundan alırsın daha verimli olur senin için..

Arkadaşlar merhaba benim kutu bitti Sonuçlarını yazıyım .bi arkadaş özelden mesaj atmış ona etkilerini yazdım o konuşmamızı burada paylaşıyım etkilerinide söylemiş olurum böylece;

erdinc134 dedi:
merhaba hocam.forumda ultimate muscle juice kullanarak iyi bir kilo aldığını yazmışsın..biraz daha ayrıntılı anlatır msın?
ben de almayı ve kullanmayı düşünüyorum..sen nasıl bir yol izledin kullanırken..body ve yemek işini nasıl hallettin?

MErhaba .şimdi paşam aldım 1. haftada 2 kilo aldım sonra 2.haftadan sonra biraz kullanım aksadı
şimdi kutu bitti ve 5 kilo aldım. şöyle kullandım bodye haftada 3gün gidiyom ve gittiğim günlerde sabah 1 ölçek , spora giderken 1ölçek (yorgun olduğumda 2 ölçek) Bunları sütle karıştırdım. Spordan hemen sonra 2 ölçek (spordan önce 2 ölçek aldığımda 1 ölçek aldım spor sonrası) bunu suyla karıştırdım bide akşam yatmadan 1 ölçek sütle..

dinlenme günlerinde öğün aralarında yani sabah 9 da kahvaltı yapıyosam 14 de öğle yemeği yiyosam 11-12 gibi alıyodum .bide öğleyle akşam yemeği arası alıyodum TOPLAMDA 2 ölçek sütle

bu şekilde kullandım ilk hafta neden o kadar kilo bilmiyorum fazla almış oldum 1 hafta 2 kilo yaptı geri kalan 3 haftada 3 kilo almış oldum
Şundan olduğunu düşünüyorum ilk hafta sütle içmemiştim hepsini suyla karıştırıyodum.

yemeğide bilmiyom işte öyle çok iyi yemedim yani bi gün çok yiyodum bi gün az yiyodum. Ama yemek işini artırdım bi oturuşta bi tencere makarna yemeğe başladım. 1 tencere bulgur yiyodum (bunu 1 günde tabi :D) yediğim zamanlar. çok tıkanınca karnım patlayacak gibi olsamda tabakta yemek bırakmıyodum yemekte kola içmiyodum çünkü şişiriyo bilirsin . Canım çekerse yemekten sonra içiyodum. Koca tabakta salataları filan yiyodum işte ne varsa bitiriyodum :D bunları yaptım 5 kilo aldık 1 ayda :D az ama olsun Boy: 1,83 Kilo: 68 oldu şimdi .

Bu kutu daha kilo aldırıcı alcam ama ne alsam diye düşünüyom başka bişi denemek istiyom bakalım.

Bu ürün iyi sonuç verdi . değişiklerimi yazdım

Arkadaslar bende bu urunu kullanicam fakat 500 ml sute kac yemek kasigi koymam lazim ?
kendi kasigi yok cunku ustunde 500 ml sute 250 gram toz koyun yaziyo bu kac yemek kasigina denk geliyo?

İyi Günler...
Ürünü bugün aldım. (4,75 kg- çikolatalı) yalnız henüz ilk içişim bile benim için işkence oldu. Sadece 1 ölcek icmeme ragmen rahat 4 saat kendime gelemedim ve ilk defa gainer kullanan biri degilim daha önce hardline kullanmıstım. Böyle bişey yasamamıstım. 2. defa içmeye korkuyorum. PAramı da çöpe atmak istemiyorum. Bİ yardım istiyorum. Nasıl icmeliyiz. Yardımcı olun ltf.

ya arkadaşlar abiler ben bunun 2.25 kg olanını 20 günde bitirdim ancak kilo almadım ve görüntü olarak da bişey değiştiğini düşünmüyorum yardım edermisinizkafa_

Kullandım bitti fakat sadece yarım kilo getirisi oldu tekrar kullanmayı düşünmüyorum.Daha önce 2.3 kiloluk universal gain fast 3100 kullanmıştım yaklaşık 4 kilo aldırmıştı tekrar universal'a dönmeyi düşünüyorum.

İyi Günler...
Ürünü bugün aldım. (4,75 kg- çikolatalı) yalnız henüz ilk içişim bile benim için işkence oldu. Sadece 1 ölcek icmeme ragmen rahat 4 saat kendime gelemedim ve ilk defa gainer kullanan biri degilim daha önce hardline kullanmıstım. Böyle bişey yasamamıstım. 2. defa içmeye korkuyorum. PAramı da çöpe atmak istemiyorum. Bİ yardım istiyorum. Nasıl icmeliyiz. Yardımcı olun ltf.

merhaba ; yalnızca bir ölçek derken kullanım şeklinde yazan 250 gr dan bahsediyorsan evet içtiğinde kendine gelemessin. Sadece içindeki ölçüyü dolu şekilde içsen günde 2 kez yeterli olacaktır. bide idmandan önce ve sonra içersin "iyi beslenmeyle" muhakkak etkisini görürsün. dikkat: idmandan önce ve sonra mutlaka suyla karıştırıp iç. idmandan 30 dk önce ve idmandan hemen sonra.

gainer+protein almayı düşünüyorum. gainerı antremandan önce enerji vermesi için alıcam sadece. acaba bu ürün uygunmudur.fikri olan varsa sölerse sevinirim..

whey protein ve kreatin ile birlikte kullanıldığında oldukça etkili bir ürün.ben hemen bitmesin diye az kullandığım halde işe yaramıştı.çileklisinin tadı fene değil

Son düzenleme:
bunun en son şeker oranı bi hayli düşük olan revolution u çıktı onunla ilgili bilgi bi sorum olacaktı
3 gainer arasında kaldım
ultimate iso mass 3000
optimum serious mass
ve ultimate muscle juice revolution.

hangisini almalıyım acaba?bulk dönemi için

bunun en son şeker oranı bi hayli düşük olan revolution u çıktı onunla ilgili bilgi bi sorum olacaktı
3 gainer arasında kaldım
ultimate iso mass 3000
optimum serious mass
ve ultimate muscle juice revolution.

hangisini almalıyım acaba?bulk dönemi için

Şeker oranı baya bir fazla 60 gr civarı şeker var ben sütle içemiyordum ancak suyla içiliyordu

Şeker oranı baya bir fazla 60 gr civarı şeker var ben sütle içemiyordum ancak suyla içiliyordu

yeni çıkan ultimate muscle juice revolution versiyonunda %6 oranında şeker oranı.
ya zaten gainerlarda şeker oranı düşük olanı almak mantıklı değil midir?şeker oranı yüksek olanı alacak olsak gidip bakkaldan 2 kilo şeker alırım.

Günde 2 öğün alın diyor. bu 250 gramı 1 günlük kullanım için mi alcaz yoksa öğün başına 250 grammı alcaz öyle oluncada günde 500 gram olmuş oluyor. nasıl olcak ben onu anlamadım ?

Günde 2 öğün alın diyor. bu 250 gramı 1 günlük kullanım için mi alcaz yoksa öğün başına 250 grammı alcaz öyle oluncada günde 500 gram olmuş oluyor. nasıl olcak ben onu anlamadım ?

ben kullandığım zaman 125 gram olarak içiyordum o'da su ile süt ile şerbet gibi oluyordu bence günde 250 gram'ı geçmemek gerek zaten çok şekerli ve mideyi acayip şişiriyor

bu ürünü tek başına kullanmak etkisiz kalıyor yanında

-ultimate nutrition muscle juice revolotion 5kg (gainer)
-ultimate nutrition horsepower (creatin) 1kg Monohydrate 1kg
-glutamin
-arginin

bunlar bir arada çok etkili olur.

alalı 1 hafta oldu gece yatmadan önce kullanıyorum cıkolatalısını aldım.bundan önce unıversalgainfst 3001 kullandım içimi ona kıyasla cok rahat.

Back
Yukarı