Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404

dominic

Üye
Ultimate Nutrition Prostar% 100 Whey Protein Beta Lactoglobulin, Alpha Lactalbumin, Glycomacropeptide, Immunoglobulins, Proteose Peptones, serum albümin, Lactoferrin ve Lactoperoxidase gibi tüm peynir altı suyu proteinlerini içerir.

Yetkili Satıcı: Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey
* 6 gr.BCAA
* Düşük yağ

ultimate_prostar_100_whey_2390_gr_7142.jpeg

Son düzenleme:
deathlifter' elimdeki whey' ler bitince bu ürüne geçicem ısocool den çok memnun kalmış tım. TR 'ye bi türlü 5 Lb. 'ı gelemedi 2 Lb da çok çabuk bittiği için açıkçası fazla kullanmadım.

bu üründe ise 5 Lb. 80 porsiyon 10 Lb. 151 porsiyon içeriyor.

bugun bu ürünü teslim aldım...tadı su ile güzel sütle denemek daha nasip olmadı :D in$ olumlu etkiler görürm...İlerleyen zamanlarda bu ba$lk altından yorumlarımı eklerim...saygılar...

İlk kullandığım protein tozu olduğu için diğerleriyle bi karşılaştırma yapamicam ne yazık ki ama normalden az kullanmama ramen sonuçlarından memnunum. çikolatalısını kullanıyorum tadı b*k gibi desem yeridir( hatta suyla karıştırınca direk b*k gibi kokuyo şaka değil) tam anlamıyla burnumu kapatıp içiyodum en başlarda ama alıştım şu an zorlanmadan içiyorum. Yanlış anlaşılma olmasın özellikle tadını sevenler de çoktur. bitince optimuma geçicem bir de onu deniyelim.

3 gün önce 4.5 kılosunu aldım çikulatalı kokusu pek hoş degil ama tadı sütle süper topaklanmada olmuyor

beyler bu ürünü 2.39 kilosu 160 tlye buldum ama aynı miktarda 150 tlyede optimum var gold standart diye ikisi arasında kararsız kaldım ama bu ürüne daha bi ılımlı bakıyorum. Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein i kullanan varsa bilgi verirse iyi olur...

İlk olarak optimum kullandım ama eski haline göre etkisinin azaldığıı söyledir.Bende ultimatenin çikolatalısını aldım. Tadı iğrenç ötesi bişey nerdeyse kutuyu tuvalate dökecektim.Zorla bitirdim ama etkisi optimuma göre daha iyi. Dün gidip ultimatenin çileklisini aldım . Tadı mükemmel geldi. Alacak olan arkadaşlara çileklisini tavsiye ederım ve optimumada 10 basar hem etki hemde daha fazla 5,28 lb dir . Fiyatıda 135 tl fiyat ve performans bakımından ultimateyi tek geçerim .

4,5 kg bitirdim 2 ay kadar önce. çikolatalısının tadı suyla özellikle kötü. suyla kolay karışıyor köpürme yapmıyor. orta karar bir üründü benim için

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. İçinden çıkan sanırım çizgisi olmayan ölçek bana biraz ufak geldi ya. Cidden bu 1 ölçeğin 25 gram protein içerdiği doğru mu ?

Arkadaşlar kolay gelsin hepinize ben bu spora başlayalı 5 ay oldu son iki ayda kilo alımım durdu, kilom sabitlendi. haftada 4 gün egzersizim var. şimdi glutamin desteğine başlayacağım birde 100% whey power 2300gr (HIGHER POWER NUTRITION marka) protein tozu geçti elime bi bilgisi olan vars paylaşabilirmi?

Hıım deniycem

Ürün bugün elime geçti. (çilek aromalı) tadı mükemmel yani bundan önce ON whey double çikolata kullanmıştım tadından ve etkisinden memnun kalmamıştım.Ancak bu ürünün tadı süper.Etki olarak ise bir şey söyleyemem henüz ancak 6 gr kadar bcaa var içinde cok iyi

kesinlikle öyle emre kardeş ben besyo beden eğitimi spor yüksekokulu ndayım biz besyocular Ultimate kullanıyoruz ben yüzücüydüm 4 aydır body yapıyorum ve üründen çok memnunum ürün Optimumdan daha etkili.Optimum da mükemmel bir ürün ama Bu ürün tat etki bcaa olarak optimumu geride bırakıyor,tadı mükemmel bir ürün bu,çileklisi süper suyla bile içsen sanki çilek suyu içiyorsun
Etki olarak zaten Mükemmel Ultimate Prostar Herkes gözükapalı alsın derim...

tamam alalım da bu ürünlerin sahteleri çok fazla ülkemizde hele bu günlerde, gümrükde çekilen sıkıntılarıda eklersek (yurt dışından ürün getiremiyoruz) fırsatçılara gün doğdu nerden alıcaz kime güvenicez???

arkadaslar bikac sorum olucak cok sevinirim cevaplarsaniz

- bu urunun Optimum wheye nazaran degerleri nasil? (bca glutamine)

- urunde glutamine olmadigi yaziyordu eski kutunun konusuldugu sayfada..peki bu urundeki glutamine orani nedir? varsa yeterlimidir?

-acikcasi merak ettigim.. bca glutamine ve protein orani diger proteinlere nazaran nasil sizce? ozelliklede Optimum wheye nazaran..

Back
Yukarı