Ultimate Nutrition Protein Isolate

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 20 50,0%
  • Orta karar

Votes: 17 42,5%
  • Başarısız

Votes: 3 7,5%

• Total voters
    40

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
ultimate_box_isolate.jpg

Atletler, Vejetaryen beslenenler, Laktozu sindiremeyenler ve uzun süreli, yoğun antrenman yapan sporcular için 20 gram protein içeren yeni buğday bazlı protein içeceği
Ultimate Nutrition Protein İsolate, Süt bazlı Proteinlerin tüm yararlarını, laktoz ve kolesterol içermeden sunar.

Serving Size1Scoop(24g)
Servings Per Container57

Amount Per Serving

Calories 100
Calories From Fat 10

% Daily Value*

Total Fat 1g 2%
Saturated Fat 0.5g 3%
Sodium 100mg 4%
Total Carbohydrate 3g 1%
Sugars 1g
Protein 20g 40%

* Percent Daily Values are based on a 2000-calorie diet.
Ingredients
Wheat Protein Isolate, Cocoa, Natural And Artificial Flavors, Ultimate Enzyme Blend (Protease, Elastase, Trypsin), Sucralose, Neotame, Acesulfame Potassium, And Soy Lecithin.

merhaba ben proteinler,amino asitler hakkında birsey bilmiyorum ama spora baslıcam boks belki yanında fitness 80 kiloyum yas 22

su mesajı gonderdim sahibinden.comda birine cvp boyle geldi
----------------------------

Merhabalar

Size protein tozu + aminoasit takviyesi yapmanızı tavsiye ederiz,

Kas gelişim sürecinde bu iki unsur vazgeçilmezdir,

Kullanımı;
Antrenman öncesi 4 adet aminoasit,
Antrenman sonrası 4 adet aminoasit + 1 ölçek protein tozu şeklindedir.

Protein tozu karışımını şöyle yapabilirsiniz;

1 ölçek protein tozunu 300ml su ve ya yarım yağlı sütle karıştırarak almalısınız. Antrenman sonra almanız gereken 4 adet aminoasit i protein tozu karışımına ekleyebilirsiniz.

hürmet ve saygılarımla

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ben yeni aldım ve kuşşanıyorum.Şuan fazla bişi yok ama 1 hafta oldu 1 ay olsun yine yazarım inşallah ama ucuz ve güzele benziyo

Bende aldım ve ürün 4 gün önce kargoyla elime ulaştı. Antreman sonrası vişne suyu ile birlikte kullandım hafif bi acımsı tadı var belki de vişne suyu ile kullandığım için olabilir. Bir daha ki antremanımdan sonra su ile tüketicem bakalım tadında nasıl bir değişiklik olacak??? Çözünmesi shaker yardımıyla gayet ii. Etkisine gelecek olursak 1 ay boyunca kullandıktan sonra tekrar yorum yaparım arkadaşlar...

Güzel bir ürün fiyatı izole proteinlere göre ucuz. Benim laktoz sorunum yok ama konsantreden daha hızlı karıştığı için almıştım. Ben normalde tüm supplementleri kafadan dikerek direk içerim. Bu ürün su ile güzel gitmiyor sütle güzel gidiyor :) Nesquik gibi oluyor :) Yavaş yavaş içiyorum :)

bende şimdi deneme poşedinden içtim Chocolate Créme aromalıydı.açıkçası tadı çok kötü.suyla içtim ben.kafaya dikip içerseniz pek tadı gelmiyo ama yudum yudum içilirse içildikten sonra ağızda acımsı bir tad bırakıyor.benim damak zevkime göre değil yani.şu ana kadar buğdaylı protein nasıldır bilmezdim ama onu içince işte buymuş dedim garip bir şekilde çok açıkça buğdayın tadını alabiliyorsunuz.etkiye gelirsek...ne etkisi deneme poşedi işte :D

beyler wheyi isolati fln yeni öğrenirken buğday proteinini de yeni duydum almayı düşünüyorum fiyatı da çok avantajlı benim merak ettiğim proteinin kalitesi bi whey kadar amino asit içerir mi yada aynı kalite de midir?

İyi Aksamlar Musaitseniz Kucuk Bi Yardıma İhtiyacım var Öncelikle Universal Nutrition Animal Cuts Kullanıyorum Dun Gaspari's aminomax 8000 i kullanmaya basladım sabah kalktıgım zaman Animal Cuts'dan 1 paket içiyorum AminoMax dan da içmeme gerek varmı hocam 4 tablet atmamı soyledi sıkı bir diyet içerisindeyim sizce boyle kullanmak uygunmu

foruma mesaj atma sayın 245 ve bunları daha yeni mi öğreniyorsun.şaşırtıcı açıkçası.whey proteini buğday proteininden daha kaliteli bir protein çeşitidir.

angr lafın gelişi ve p. tozuna pek sıcak bakmayışımdan öyle söyledim yoksa şu hızlı sinidirilip ant. sonrası vazgeçilmez olan wheyi sindirim süresi daha uzun olduğundan vücudu gece besleyebilen caseini ve bunlara göre kalitesi daha düşük olan soya proteinini tabiki biliyorum ama buğday proteinini yeni duydum ne yalan söyliyim :)

gecen gun elımde yurtdısından getırdıgım bır suru supplement varken bu urunude aldım :)

tadı bence gayet hos sorun yok :) ınek sutuyle nasıl bılmıyorum cunku sut ıcmıyorum :) suyla bence ıyı tadı :)

bugun antrenmanda urunu sutle denedım ( ınek sutu degıl hanı vejan dın dmeyın :)) pırınc sutu ama . oldukca ıyı oldu tadı :) yarında soya sutuyle denıycem :)

ben vejateryen oldugum ıcın bana uygun bır urun :)

urunu kullnancak vejateryen olmayan arkadaslar urunun yanında amıno asıt alsınlar cunku bazı amınolar yonunden bugday proteını fakır bıraz :) her olcekte en azından 2 tablet amıno alınmalı :) tercıhen beef amıno oldukca uygundur :)

ama vajateryen arkadaslar urunu farklı bıtkısel proteınlerle kombıne etsınler . onerım bezelye+kenevır+bugday yada bezelye+pırınc+bugday karısımını kullnmak amıno profılı acısından ama hıc yoksa turkıyede bugday+soya da ıyı olur

urunu bırde su sekılde de kullanabılır vejateryen olmayanlar bugday+whey konsantre de olabılır hem amıno profılı daha ıyı olur . ozellıklede arjının yonunden oldukca ıyı olucaktır

Back
Yukarı