bulut99
Üye
Protein Barları forumunda başlık açma yetkimiz olmadığı için burada açıyorum bu konuyu.
Ürün: Uniq2go Power Protein Bar 45g.
Kalori: 157 kcal.
Protein: 14 g.
Karb.: 17 g.
Şeker: 11.7 g. (ilave şeker yok yazıyor pakette, şeker kaynağı hurma)
Yağ: 2.7 g. (1.2 g. Doymuş Yağ)
Lif: 5.4 g.
Tuz: 0.14 g.
Pakette yazanlar: Şeker ilavesiz, doğal olarak şeker içerir. Katkısız & Koruyucusuz. Gluten Free.
İçindekiler: %100 Doğal: Hurma, hurma özü, peyniraltı suyu proteini konsantresi, süt proteini konsantresi, kakao kitlesi, badem, kakao tozu, aromalar.
Alerjenler: Laktoz(maks. %1), badem.
Fiyat: Tane olarak: 6,90 Lira civarı satılıyor. 16'lı kutu: 95,20 TL.
Gratis adlı firmada satılmaktadır. %40 indirim olduğu zamanlar oluyor Gratis'te, o zaman alabilirsiniz, bir de üyeliğiniz falan varsa ekstradan %10 daha indirim geliyor; ikisi toplam %46 indirime denk geliyor ve oldukça uygun fiyata geliyor. Ben dün 4 tanesine denemek için 12.70 TL verdim. Hoşuma giderse almayı düşünüyorum.
Üretici: Protein Stüdyo adında bir Türk Firması
Ürün: Uniq2go Power Protein Bar 45g.
Kalori: 157 kcal.
Protein: 14 g.
Karb.: 17 g.
Şeker: 11.7 g. (ilave şeker yok yazıyor pakette, şeker kaynağı hurma)
Yağ: 2.7 g. (1.2 g. Doymuş Yağ)
Lif: 5.4 g.
Tuz: 0.14 g.
Pakette yazanlar: Şeker ilavesiz, doğal olarak şeker içerir. Katkısız & Koruyucusuz. Gluten Free.
İçindekiler: %100 Doğal: Hurma, hurma özü, peyniraltı suyu proteini konsantresi, süt proteini konsantresi, kakao kitlesi, badem, kakao tozu, aromalar.
Alerjenler: Laktoz(maks. %1), badem.
Fiyat: Tane olarak: 6,90 Lira civarı satılıyor. 16'lı kutu: 95,20 TL.
Gratis adlı firmada satılmaktadır. %40 indirim olduğu zamanlar oluyor Gratis'te, o zaman alabilirsiniz, bir de üyeliğiniz falan varsa ekstradan %10 daha indirim geliyor; ikisi toplam %46 indirime denk geliyor ve oldukça uygun fiyata geliyor. Ben dün 4 tanesine denemek için 12.70 TL verdim. Hoşuma giderse almayı düşünüyorum.
Üretici: Protein Stüdyo adında bir Türk Firması