Universal Amino 1900

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.246
bu ürünü bugün aldım sahte olmadığına eminim ama kutuyu aldığım yerde adam tablet boyutunu göstermek için açtı ve içinden bi pamuk çıktı bende daha önce açılmışmı acaba şüphesiyle sordum bu ne falan diye o nemlenmesin diye falan sende bunu çıkarma falan dedi yane şimdi bunun içinden böyle bi pamuktu çıkıyo eğer kandırıldıysam ve kutu daha önce açılmışsa hemen geri götürücem

amıno kutularına pamuk konulması normaldir.şüphelenecek bir durum yok.

teşekkür ederim şüphelenmemin sebebi daha önce kullandıklarımda bulunmamasıydı.birde sorcağım bi soru var 1.80 boyunda 73-74 kilo falanım 3 aydır bu sporu yapıyorum ama geçen yılda 7 ay yapıp 6 ay kadar aradan sonra başladım şuan kullandığım universal 1900 ün yanında ne gibi şeyler kullanabilirim?

eksiklerin ne yönde ise o yonde ürün tercih etmelisin.rastgele öneri ile seçim yapılmaz.

bende bir şey sormak istiyorum bu ürünu amino gplg la kıyaslarak hangisini almalıyız fiyat acsından bir fark yok ama sizce hangisi daha iyi

Bu ürünü bugün aldım, salondaki hocam günde 2 şer tane 3 defa toplam 6 tane almamı söledi. Yalnız hocam antremandan önce ve sonra al dedi. Kutuda ise öğünlerden önce ve antreman sonrası yazıo. Hangisine uycam bilemiyorum?

6 tabletlik böyle bir kullanım ile üründen fayda bekleme.zaten tablet değeri 1600mg civarı.kullanımı iyi araştır.

bir porsiyonda alacağın 4,5-5 gramlık aminonun çok eksik kalacağı kesin.bu yuzden ben amino yerıne proteın tozu tercih edin diyorum.

merhaba, bu urunu bugun bu sitedede tavsiye edilen ankara amerikan carsısındaki bi dukkandan aldım, uzerinde kullanım talimatı falan var, hem turkce hem ingilizce ve kapak kısmı ambalajlıydı. acılmıs olması imkansız fakat bandrol yada onun gibi birsey goremedim. yardımcı olursanız sevinirim... sahte olmadıgına nasıl emin olabilirim?

Bu ürünü koşudan önce ve sonra kaçar tane kullanmalı acaba? Ağır çalışma yapmıyorum şu anda.

merhaba, bu urunu bugun bu sitedede tavsiye edilen ankara amerikan carsısındaki bi dukkandan aldım, uzerinde kullanım talimatı falan var, hem turkce hem ingilizce ve kapak kısmı ambalajlıydı. acılmıs olması imkansız fakat bandrol yada onun gibi birsey goremedim. yardımcı olursanız sevinirim... sahte olmadıgına nasıl emin olabilirim?

ÜStündeki o türkçe kullanım talimatının altında veya üstünde ithalatçı firmanın yazıyor olması lazım. Ona bak.

Bu ürünü sipariş ettim , forumumuzun sponsor firmasından.

325 tablet, havale ile 68 TL'ye maloldu. Orta gelir seviyesi için ekonomik bir ürün bence. Özellikle üni. öğrencileri için:lol:

Sabah aç karnına 4, antreman öncesi ve sonrası 3-3 olarak günde 10 tablet kullanmayı düşünüyorum. Şimdilik yetecektir bana bu oran.

Fiyatı uygun bulduğum için, haziran dönemine kadar 1900 ile devam edicem gibi geliyor. thums:

Arkadaşlar ürün elime ulaştı. Ancak haplar sarı sarı ve benekli. Bi sorun yoktur umarım.

Hayır sorun yok. Ben uzun zamandır 1900 kullanıyorum. Tabletleri senin söylediğin gibi sarı-turuncu ve hafif beyazlı benekli. Kokusu da yapıştırıcı uhu veya 404 gibi kokuyor. En çok etki aldığım amino acidlerden. 3001 den pek bir etki görmedim ama 1900 bana yaradı açıkçası.

arkadaşlar aç karınla mı alıcaz acaba sabah ben kalktıktan sonra protein içiyorum ve yarım saat sonra spora gitmek zorunda kalıyorum bazen hep protein hem bunu alsam aç karınla herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım

bugun ilk defa kullanmış oldum yutmasında sorun yaşamadım etkisi konusunda bence cidden çok güzel kullandıkça yazarım tavsiye ederim yeni başlayanlar için

bugun ilk defa kullanmış oldum yutmasında sorun yaşamadım etkisi konusunda bence cidden çok güzel kullandıkça yazarım tavsiye ederim yeni başlayanlar için

Daha ilk kullanımdan nasıl bir etki alabiliyorsun?

Bu dediğin mümkün değil. NO ürünü mü pump gibi hemen gözlenebilecek bir etkisi olsun...

şöle böle diye abartılcak bişey yazmadım zaten ama ağır bi antreman olmasına rahmen çok bi yorgunluk olmadı yani piskolojikde olabilir :)

Back
Yukarı