Universal Amino 1900

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.246
Selam arkadaşlar.. Bu ürünü 1 aydır kullanıyorum ve son derece yararını gördüm bu süre içinde.. Yalnız bir yan etkisi mi var merak ediyorum benim dışımda da başına gelen var mı diye sormak istedim. Ben genelde antrenman günleri kullanıyorum 4 + 4 şeklinde. Antrenmandan 1 saat sonra ve özellikle ertesi gün uyandıktan sonra fazlaca idrar yapma isteği duyuyorum fakat bunu yaparken de baya zorlanıyorum. Normal zamanlarda böyle bir sıkıntım olmuyor. Acaba sadece benim bünyemde mi böyle bir sıkıntı yapıyor yoksa bu tarz bir yan etkisini gören arkadaşlar var mı, varsa bilgilendirirlerse sevinirim.

+(Bu ürünü Optimum Whey protein tozu ile birlikte kullanıyorum.)

Selam arkadaşlar.. Bu ürünü 1 aydır kullanıyorum ve son derece yararını gördüm bu süre içinde.. Yalnız bir yan etkisi mi var merak ediyorum benim dışımda da başına gelen var mı diye sormak istedim. Ben genelde antrenman günleri kullanıyorum 4 + 4 şeklinde. Antrenmandan 1 saat sonra ve özellikle ertesi gün uyandıktan sonra fazlaca idrar yapma isteği duyuyorum fakat bunu yaparken de baya zorlanıyorum. Normal zamanlarda böyle bir sıkıntım olmuyor. Acaba sadece benim bünyemde mi böyle bir sıkıntı yapıyor yoksa bu tarz bir yan etkisini gören arkadaşlar var mı, varsa bilgilendirirlerse sevinirim.

+(Bu ürünü Optimum Whey protein tozu ile birlikte kullanıyorum.)

Merhaba o bende olmuyor fakat vücudun yeteri miktarda sıvı alamamasının bir sorunu büyük ihtimalle çünkü idrar yaparken zorlanma var.

şöle böle diye abartılcak bişey yazmadım zaten ama ağır bi antreman olmasına rahmen çok bi yorgunluk olmadı yani piskolojikde olabilir :)

Tamamen psikolojik :) Protein tozu kullanırken bile en az 2 ay geçmesi lazım ki verimini alabilesin. İlk kullanımdan hemen sonra böyle oldu şöyle oldu demek ile diğer arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim lütfen.

yahu ben daha yarim saat once bir kutu aldim da daha once gecirdigim bir bogulma tehlikesi yuzunden zorlaniyorum yutarken. acinca boyutu korkuttu beni yine o bogulma ani aklima geldi.
3 tableti yarim litre suya atip oyle icsem olur mu?

ben şu an kullanıyorum bu ürünü.. ağzınızda fazla bekletmeden yuttuğunuz sürece hiç bir sorun yok. :D:D
antrenman günlerinde 12 ,off günlerde 9 kullanıyorum.. antremandan sonra 5 tane sabah 06.00 gbi 4 tane öğle yemeğinden 15 dk öncede 3 tane alıyorum.. off günlerde 3 ara öğünden önce 3 er tane alıyorum.. gayet başarılı bir ürün bunada yutulması zor diyorsanız 3001 in kutusunu bile açmayın..:lol:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:05 ----------

hardline 4.5 pro değilde hardline %100 whey ve optimum caseinle kullanıyorum.. optimum hydro whey gelmiş türkiyeye..ithalatçı firmanın perakende satış sitesinde var 1.75 lbs si 105 tl..
hardline bitince universal amino 2700 le hydro whey i kullanmayı düşünüyorum üstüne bide casein çakarım bomba gbi olur.. :D

arkadaşlar herkese merhaba ben 7-8 yıl öncesine kadar vucut çalıştım biraz daboks buna bağlı abrtılı olmayan ama göze görülen oranda bir vucut yapmıştım mesleğim dolayısylla uzun süre spor yapamadım ve doğal olarak çok kilo aldım ..kilo verdiğim zamn kaslarımdan da gidiyor bu amaçla bir spor salonuna başladım 2-3 ay oldu ancak göbekteki (en fazla)ve diğer bölgelerdeki yağlarımdan bir türlü kurtulmayı beceremedi..bulunduğum taşra ilinde sadece bir spor salonu var ve pek tecrübeli değiller açıkcası ..şimdi kaslarımı kaybetmeden ve kütlelerini artırarrak göbekten kurtulmam için nasıl bir proğram uygulamalıyım ve salondaki çalışan genç çoçuklar amino kullanmalısın abi diyorlar bu amino 3001mi yağ yoksa cretainler mi ikisinide söyleyenler var yağ yakıcı mı ne işe yarar eskiden bu kadar yaygın değildi bunlar.birde anteramanlarım cardiyo agırlıklımı olmalı yoksa ağırlık ağırlıklı mı hngisinde göbek daha fazla etkilenir..bir proğram önerecek bilirkişi var mı? cevaplama zahmeti gösteren arkadaşlarıma ve kardeşlerime şimdiden telekkür ederim...allah razı olsun derim..boy176 kilon 85.5 ...

peki 1900 2700 3000 bunlar ne deme oluyor arasindaki fark nedir ben daha one hic animo asit kullanmadim ilk defa kullanicam hagisinden baslamaliyim 1900 den mi??? brde bunlar yag yakimini hizlandiriyor diyorlar dogruu arkadaslar???

peki 1900 2700 3000 bunlar ne deme oluyor arasindaki fark nedir ben daha one hic animo asit kullanmadim ilk defa kullanicam hagisinden baslamaliyim 1900 den mi??? brde bunlar yag yakimini hizlandiriyor diyorlar dogruu arkadaslar???

1 tablette veya Bir serviste olan Amino Asit miktarını belirtir.
Ne kadar çok, o kadar iyi.
Ama Xpro 5000 veya Hardline 9000 gibi ürünlere de kanmamak lazım.
En iyisi Universal 3001 ile Weider 3050 bana göre.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:57 ----------

arkadaşlar herkese merhaba ben 7-8 yıl öncesine kadar vucut çalıştım biraz daboks buna bağlı abrtılı olmayan ama göze görülen oranda bir vucut yapmıştım mesleğim dolayısylla uzun süre spor yapamadım ve doğal olarak çok kilo aldım ..kilo verdiğim zamn kaslarımdan da gidiyor bu amaçla bir spor salonuna başladım 2-3 ay oldu ancak göbekteki (en fazla)ve diğer bölgelerdeki yağlarımdan bir türlü kurtulmayı beceremedi..bulunduğum taşra ilinde sadece bir spor salonu var ve pek tecrübeli değiller açıkcası ..şimdi kaslarımı kaybetmeden ve kütlelerini artırarrak göbekten kurtulmam için nasıl bir proğram uygulamalıyım ve salondaki çalışan genç çoçuklar amino kullanmalısın abi diyorlar bu amino 3001mi yağ yoksa cretainler mi ikisinide söyleyenler var yağ yakıcı mı ne işe yarar eskiden bu kadar yaygın değildi bunlar.birde anteramanlarım cardiyo agırlıklımı olmalı yoksa ağırlık ağırlıklı mı hngisinde göbek daha fazla etkilenir..bir proğram önerecek bilirkişi var mı? cevaplama zahmeti gösteren arkadaşlarıma ve kardeşlerime şimdiden telekkür ederim...allah razı olsun derim..boy176 kilon 85.5 ...

Merhaba,

Yağ yağmak istiyorsanız öncelikle düzgün bir diyet ve çalışma programı uygulamalısınız. 1 Gün Ağırlık, 1 Gün Kardiyo şeklinde.

Bunların yanında da doğru supplement'leri kullanarak sonuca daha hızlı gidllebilir.

Amino ve creatine ile yağ yakımı olmaz. Daha çok Karnitin, CLA vb. ürünler tercih etmelisiniz.

Forumda, beslenme, programlar ve supplementler hakkında bir çok konu mevcut.
Oraya bir göz atın.
Kafanıza takılan bir şey olursa, tekrar sorarsınız.

İyi günler.

arkadaşında dediği gibi bu markaya göre 1 tabletteki amino mg değeridir.
aminonun ekonomik oluşu yada içeriği önemlidir.

almadan önce whey proteininden mi yoksa soya felan başka protein içeriğine sahipmi diye bakmalısın.
1900 ile 3001 hemen hemen aynı aminolar. birinden 2 tablet alırsın diğerinden de 1 tablet . aynı şey olur ikiside whey proteininden üretilmiştir ve kana çabuk karışır.

ama 2700 öyle değildir yavaş salınımlı bir aminodur. üstünede de bas bas yazar sustained relaise diye. evet 2700 1 tabletteki amino mg sidir ama 1900 gibi kana çabuk karışmaz. genelde yatmadan önce yada ara öğünlerde kullanılabilinecek bir amino.

kısacası kullanacagın aminonun özelliklerin bilip kendi ihtiyaçlarına göre kullanmalısın. özelliklerini bidikten sonra ekonomik bir bakış açısıyla seçim yapabilirsin.

sana tavsiyem : aynı hammaddeden üretilmiş farklı aminolar arasında tereddütte kaldıysan, 100 grmındaki lösin,izolösin , valin , arjinin değerlerinin fazla oluşuna göre seçim yapabilirsin.

ben 2 aydır hard line amino asit 1900 'u kullanıyorum ve 3 aydırda spor yapıyorum,fakat fazla bir gelişe göremedim,önceden antreman öncesinde 2 sonrasında tek tablet şeklinde kullanıyordum su son 2 gündür antremann öncesi 3 sonrası 2 şeklinde kullanıyorum bu konuda tecrübeli ve bilgisi biri bana yardımcı olursa sevinirim :) teşekkürler

Bu tip ürünlerden mucize bekleme zaten.Bunu kullanırken beslenmede son derece dikkat edeceksin.Antrenmanları en iyi şekilde yapıcaksın ancak o zaman etkisini hissedersin ve bunların amino profili düşük olduğundan dolayı 2 önce 2 sonra alman tabi işe yaramaz.Bende yeni 1900 kullanmaya başladım. 5 önce 5 sonra alıyorum.

Bu tip ürünlerden mucize bekleme zaten.Bunu kullanırken beslenmede son derece dikkat edeceksin.Antrenmanları en iyi şekilde yapıcaksın ancak o zaman etkisini hissedersin ve bunların amino profili düşük olduğundan dolayı 2 önce 2 sonra alman tabi işe yaramaz.Bende yeni 1900 kullanmaya başladım. 5 önce 5 sonra alıyorum.

antreman yapmadığın günler kullanımını nasıl yapıyorsun bende şiparişini verdim başlıcam

Back
Yukarı