şu an zaten bende tespit edilmiş bir tansiyon veya şeker hastalığı söz konusu değil. ama animal cutstaki o not beni endişelendirdi. acaba kullanmamalı mıyım? alıp almamak için bu konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim...
Animal cutsla ilgili başlıkları elimden geldiğince inceledim ama bu aptal soruyu benden başka soran olmamış sanırım
Şimdi günde 2 paket deniliyor. Her pakette 8 tane hap var, günde 16 hap eder. Şimdi ben bu 16 hapıda alacağım yani, öyle mi? Biraz gözüm korktuda, emin olmak istedim.
Olası cevaplar için teşekkürler.
animal cut pak içmeden önce gaspari superpump veya benzeri NO desteği alınabiilir mi?
antrenman bitince de creatin ?
yorumlarınızı rica..
Urun oyle belirtebilir ama amac nabiz arttirmaksa sabah aldiginda ise yada okula gittiginde nabiz 100se 120 olsun ama antda 150den fazlaya cikarir ve yag yakarsin bence ant 30dk once alinmali sabah tercihenarkadaşlar ürünün kullanımını yanlış biliyorsunuz. ürünün üstünde sabah kalkınca 1 paket, 4-6 saat sonra olmak üzere 2.paketi için diyor. yani ant. den önce demiyor. ben sabah 7:30 ( kalkınca) bir paket içiyorum, 13:00 de ( öğle yemeğinden önce) bir paket içiyorum. spora 17:30 - 18:00 gibi başlıyorum.
Önemli olan spordan önce içmek değil, ürünün belirttiği saatte içmek.
Tamam daha ne istiyorsun ne kadar cok nabiz o kadar cok yag yakmaHerkese selamlar.Dün başladım animal cuts dün antremandan önce 1 pack almıştım bugün sabah kalkar kalkmaz 1 pack yarım saat sonra kahvaltı ettim antremandan öncede 1 pack aldım fakat bugün ağırlık yapmadım kardiyo günümdü bugün sırf kardiyo yaptım.Normalde tepe çıkma antremanı yapıyorum yani 1 dk da bir yükseklik değişiyor.Normalde 6.4 hızında yürürken nabızım 150 155 falan oluyordu ama bugün 164 lerde falan dı koşarkende 7.5 hızında 175 lere çıktı nabızım bi ara 180 di.Şimdi şuan mesela eğer derin nefes alırsam sol göğsüme iğne saplanıyor gibi oluyor ama sabahta vardı bu his.Acaba yeni başladım diye mi böyle oluyor ve kalbim sert atıyor yani hissediyorum kalbimin attıgını.Yardımcı olursanız sevinirim.Düşüncem ürünü günde 1 e indirmek öğle yemeğinden önce.