hakankabaoglu
Üye
Ürün Türkiye ye gelmiş hayırlı olsun
1 kutu yeni bitti ve gördüğüm etki muazzam... istediğiniz kadar ağır girin ertesi gün kendinizi hiç antreman yapmamış gibi taze hissediyorsunuz
Nasıl kullandığın hakkında bilgi verebilir misin? Antrenman programın, beslenmen, diğer supplementlerin varsa onlar hakkında da. Ben animal cuts + animal nitro + O.N whey kullanıyorum. Az ağırlık, bol tekrar setler + HIIT cardio. Bakalım neler olcak.
2. Kutu Animal Nitro Ptesi geliyor... Bu sefer Animal Pak ile Kombine edeceğim...
Animal Nitro
Animal Pak
Hardline Arginine
Hardline Glutamin
Kombinasyonuna Başlıyorum... iyi Olacağını umuyorum
kombinasyon güzel sana tavsiyem hardline arginine yerine yanına bir de animal pump al dostumthums:
1 kutu yeni bitti ve gördüğüm etki muazzam... istediğiniz kadar ağır girin ertesi gün kendinizi hiç antreman yapmamış gibi taze hissediyorsunuz
Arkadaşlar bu ürün sıvı amino mu ?
Teşekkür ederim .. şimdi çözdüm1 paket önce 1 paket sonra olarak kullanılıyor, 2+2 = 4 paket değil yani,
aksi halde her poşette 9 değil 18 kapsul olurdu
kullanımıda zaten şöyle yazmakta
Kullanım Şekli
30 dakika önce 1 paket alınız. Daha iyi sonuçlara ulaşmak için günde toplam iki paket; birisi 30 dakika önce, diğeri hemen sonraki 20 dakika içinde olmak üzere iki servis kullanınız.
(yani buradaki 2 servis toplamından bahsediyor)
ben kullandım gayet başarılı ( benim bünyemde) sizede denemeniz yönünde tavsiyem olur