Pain
Üye
animal pak akar (Y)
Bu ne demektir şimdi ? yazmış olmak için yazmayalım lütfen yakafa_
Ürünü kullandınız mı ?
animal pak akar (Y)
merhaba ben 2 senedir body yapıorum su an elımde anımal pak anımal nıtro optimumum bcaa1000 ve amıno 2222 si var hepsını bı an da nası kullanmam önerılır kılo alma prblemımde war aynı zamanda gnc whey pro kullanıorum sımdıden tesekurlerkullanmış olduğun ürün en nihayetinde multivitamin-mineral kombinasyonu olduğu için ara vermek zorunda değilsin..fakat ben bu tip yardımcıların sürekli olarak kullanılmasından yana değilim..azda olsa kullanım süreçleri arasında ara veremenin daha olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyorum..sürekli olarak belli vitaminleri belli oranlarda aldığınız takdirde vücudun bu maddelere olan duyarlılığının azalacağını düşünüyorum..bu durum sentetik vitaminlerde daha büyük bir sorun oluşturmasına karşılık natural kaynaklı vitamin tabletlerininde azda olsa bu sorun kendini gösterebilir..bu yardımcıların bellirli zaman aralıklarında kullanılması vücudun duyarlılığını azaltacaktır..bence sürekli kullanımlardansa ,çok kısa aralar vererek ürnleri kullanmaya devam edebilirsiniz..1-2 haftalık bir ara yeterli olacaktır..zaten kullanmış olduğun ürün sıradan bir vitamin kompleksinden ziyade oldukça komplike bir ürün..ara verdikten sonra kullanmaya başladığında vücudun çok daha olumlu tepki verecektir..fakat kullanmadığın sürelerde meyve ve sebzelere yönelmeilisin..vücudun bir anda vitaminsiz kalırsa ağzında apse türünde yarlar çıkabilir..olursa gayet normal bir durum ,doğal karşıla..
merhaba..bu ürün whey protein,animal pump ve amino 3001 ile birlikte kullanılabilir mi?
1.si bu ürünü her gün kullanmalısınız, NO ürünü değil ki bu sadece antreman günleri kullanıyorsunuz.
Ya da antreman günleri bu ürünü, off günleri de daha basit bir multivitamin kullanabilirsiniz.
2. antremandan sonra 10 dk içerisinde değil de, öğle yemeğinden sonra almalısınız.
Amino asit değil çünkü bu, multi vitamin.
3. yanında amino kullanabilirsiniz, antremandan hemen sonra olacak şekilde.
4. yükleme derken creatine tarzı ürünlerde yükleme olur, bu ürünlerde gerek yoktur, heralde onu demek istediniz.
Onu değil de karaciğere fazla yüklenirmiyim diyorsanız pek bişey diyemiycem.
neden animal pack kullanılır sebebi antreman sonrası yorgunluk ve besin takviyesi gibi birsey mi tamam bende suplement kullanıyorum ama anımal pack yerıne creatın ve glutamın daha da faydalıdır
ürünün ilk paketini dün kullandım bu kokuyu napacam bilmiyorum ilk paketten midem bulandı![]()
Valla Eskilerin dediği gibi gülü seven dikenine katlanır thums: ürünü kullanmadım ama içeriğinde bi kuş sütü eksik gibikokusu o kadar kötümü gerçekten?