Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
bende bu ürünü gördüm içeriginden baya etkilendim almak istiyorum ama ürünün bana ağır gelmesi gibi bir durum söz konusu olurmu yaş 17 75kg yim 10aydır vicut gelişdirme yapıyorum.

bende bu ürünü gördüm içeriginden baya etkilendim almak istiyorum ama ürünün bana ağır gelmesi gibi bir durum söz konusu olurmu yaş 17 75kg yim 10aydır vicut gelişdirme yapıyorum.

Ağır gelmezde inan gerek yok o kadar para yatırmaya.

Bsn No-Xlpode ile kullanıyorum, 12:00 gibi öğle yemeği 13:00 gibi animal 13:30 no-xplode 14:00 antrenman, antrenman sonrası ise optimum whey, animal pak'ı antrenmandan hemen önce mi kullanmalıyım yoksa bu şekilde devam mı etmeliyim?

Bir kutu Animal Pak'i yeni bitirdim. Acikcasi normal durumum disinda ekstra bir guc, dayanıklılık, bagisiklik sisteminde pozitif bir etki vb guclenmedim. Ben mevsim gecislerinde cok hasta olan birisiyim. Ancak Pak, ben bu hastalıklardan daha fazla korumadi. Belki arka planda olumlu etkileri olmus olabilir, yalnız bunlar Pak almayan ben ile aramda gozle gorulur bir fark olusturmadi.

Gunde 1 paket aldigim Pak'a bir sure ara verecek ve aksamlari alacagim B-kompleks, Cinko-Magnesium-VitaminC haplarim disinda bir vitamin kullanmayacagim. Planim iki ay kadar sonra OptiMen, ya da MP Armor denemek olacak. Elbette onumuzdeki donemde eger gucsuz hale gelır ya da cidden vitamin kullanmam gereken bir durum olusursa onu ayrıca planlarım.

Bugün Sipariş Verdim.. Çok Fazla Öven Arakdaşım Var Bu Ürünü.. Yorumlarında Bir Kısmını Okudum Ama Bilisemsel Ve Gerçerli Bİlgiler Yazanlar Çok Nadir oluyor o yüzden Denemek Lazım Diye Düşündüm. :) Proteğin Amino C4 Animal Pak Ve Glutemine Kombinesi Olucak Şimdilik :) 2 Haftalık Kullanımdan Sonra Etkilerini Elimden Geldğince Paylaşmaya Çalışırım :)

Bugün Sipariş Verdim.. Çok Fazla Öven Arakdaşım Var Bu Ürünü.. Yorumlarında Bir Kısmını Okudum Ama Bilisemsel Ve Gerçerli Bİlgiler Yazanlar Çok Nadir oluyor o yüzden Denemek Lazım Diye Düşündüm. :) Proteğin Amino C4 Animal Pak Ve Glutemine Kombinesi Olucak Şimdilik :) 2 Haftalık Kullanımdan Sonra Etkilerini Elimden Geldğince Paylaşmaya Çalışırım :)

Ben kullandım gerçekten güzel bir ürün, özellikle faydasını çok sert ve ağır antremanlarda çıkıyor idman sırasında sonrasın dada hiç yorgunluk olmuyor :)

benım ko olcum 38di ve 5ay calısmama ragmen artıs olmadı cok agır calısmama ragmen neyse anımal pak aldım 2hafta sonra kol olcum 39.5 oldu daha paketın yarısı bile bitmedi sadece idrarda sararma oluyor yanı kısaca ölçülerde kısa sürede artış yaşadım diyebilirim.

biraz kötü kokuyor ama etkili bir takviye kendim kullanmadım ama kullalnlarda gördüm partnerim bi anda büyüdü bence hormanal etki var bir adamdan duymuştum vücudun hormonal dengsini bozuyormuş sizcede böyle bişey olabilir mi??

hormonal dengeyİ bozmaz cevremde bİr Çok kullaniyor kİmse bÖyle bİŞey sÖylemedİ benİm partnerİm eczaci kendisi Önerİyor vİtamİn sonuÇta

Vücut geliştirmeye yeni başlıcam Animal Pak mı yoksa Hardline Vitamin-Mineral mi önerirsiniz. Bu arada ham değilim 3-4 aydır evde mekik,şınav ve barfiks çekiyorum ama düzenli ve profesyonel olarak değil.

Hardline Vitamin-Mineral 40 TL olduğu için biraz yetersizdir diye düşünüyorum ancak yeni başladığım içinde Universal Animal Pakin tam anlamıyla yararını göremeyip paramın çöpe gitmesinden de korkuyorum.

Vücut geliştirmeye yeni başlıcam Animal Pak mı yoksa Hardline Vitamin-Mineral mi önerirsiniz. Bu arada ham değilim 3-4 aydır evde mekik,şınav ve barfiks çekiyorum ama düzenli ve profesyonel olarak değil.

Hardline Vitamin-Mineral 40 TL olduğu için biraz yetersizdir diye düşünüyorum ancak yeni başladığım içinde Universal Animal Pakin tam anlamıyla yararını göremeyip paramın çöpe gitmesinden de korkuyorum.

Git bir tane supradyn multivitamin al, cok canin istiyorsa. emin ol su an icin ihtiyacin yok amam sanirim seni motive edecek.

Ürünü kullandım iyi bir ürün kışın sürekli hasta olan birisiyim kışı hastalıksız geçirdim diyebilirim fakat güç kuvvet artışı yapmıyor mucizevi bir etkisi yok standart multi vitamin.

Ürünü kullandım iyi bir ürün kışın sürekli hasta olan birisiyim kışı hastalıksız geçirdim diyebilirim fakat güç kuvvet artışı yapmıyor mucizevi bir etkisi yok standart multi vitamin.

Standart olmayan multivitamin güç artışımı yapıyor...

Adı üstünde vitamin bu güç artışı yapmaz hatta gözle hörülür bi etki bile yapmaz dediğin gibi en fazla hastalıklara karşı bağışıklığın artar...

Back
Yukarı