Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
Bu dediğiniz fiyat olayı nedir ?
180 - 190 liralardan bahsediliyor . Yazık . O fiyata neler alınır .
Bırak recovery ürünü alın . Muadili olmasa bile yakın sayılır .

arkadaşlar body building.com'dan ürün olan oldumu teslimde sıkıntı oluyormu. bilgisi olan lütfen paylaşsın.[DOUBLEPOST=1436752787][/DOUBLEPOST]arkadaşlar body building.com'dan ürün olan oldumu teslimde sıkıntı oluyormu. bilgisi olan lütfen paylaşsın.

Ürünün fiyatı iyice uçtu. Sakın almayın. Milleti salak yerine koyuyorlar resmen. 190 liraya multivitamin mi olur?

Merhaba arkadaşlar ürünü kullanmaya calistim fakat haplar bana büyük geldi biraz.3-4 paket falan ictim 40 tane kaldi.2017 son kullanim tarihi.Ankara kentpark-Cepa avm nin önünde uygun bir fiyata vericem istiyen olursa.

Yetkili bayi: Animal Pak

Kullanım Şekli:
Gıda takviyesi olarak yemeklerden 30 dakika sonra veya antrenmandan önce 1 paket bol su ile alınız. Yarışma ve yoğun antrenman dönemlerinde iki paket alınız.

BESLENME BİLGİLERİ
Servis Miktarı 2 Paket
Her Paketteki Servis Miktarı 22
Her Servisteki Miktar %GD
Calories 16
Total Carbohydrates 1 g <1%*
Protein 3 g 6%*
Vitamin A (as acetate & as b-carotene 9900IU 198%
Vitamin C (as ascorbic acid) 1 g 1667%
Vitamin D (as ergocalciferol) 680IU 170%
Vitamin E (as d-a- tocopheryl acetate) 300IU 1000%
Thiamin (as thiamin HCI) 76 mg 5067%
Riboflavin 76 mg 4471%
Niacin (as niacinamide) 82 mg 410%
Vitamin B6 (as pridoxine HCI) 22 mg 1042%
FolicAcid 400 mcg 100%
Vitamin B12 (as cynocobalamin) 6 mcg 100%
Biotin 300 mcg 100%
Pantothenic Acid (as calcium pantothenate) 76 mg 760%
Calcium (as citrate carbonate) 2 g 200%
Phosphours (as calcium phosphate) 228 mg 23%
lodine (from kelp) 150 mcg 100%
Magnesium (as oxide) 133 mg 33%
Zinc (as oxide) 20 mg 135%
Selenium (as selentine) 50 mcg 71%
Copper (as sulfate) 600 mcg 30%
Manganese (as sulfate) 11 mg 550%
Chroium (as picolinate) 6 mcg 5%
Potassium (as sulfate) 200 mg 6%
Amino Acid Blend
Lysine (from lactalbumin) 300 mg **
Methionine (from lactalbumin) 500 mg **
Leucine (from lactalbumin) 100 mg **
Valine (from lactalbumin) 760 mg **
Theorine (from lactalbumin) 48 mg **
GlutamicAcid (from lactalbumin) 700 mg **
Phenylalanine (from lactalbumin) 560 mg **
Arainine (as L-arginine) 2 g **
Performance Optimizers
Siberian Ginseng (root) 2 g **
Oriental Ginseng (root) 250 mg **
Smilax officinalis (root) 500 mg **
Protogen A (as thicoctic acid) 200 mcg **
Inosine (as hypoxanthine riboside) 500 mg **
Pridoxinea-Ketoglutrate (Pak) 200 mg **
Carnitine (as L-carnitine) 25 mg **
Chormium Picolinate *50 mcg **
Coenzyme A 20 mg **
Coenyme B12 10 mg **
Phosphatidycholine 200 mg **
Para- Aminobenzoic Acid (PABA) 400 mg **
Colostrum (bovine) 25 mg **
Argentine Liver (bovine) 3,9 g **
Shark Cartilage 1 g **
Choline Complex 1,2 g **
Bioflavonoids (citrus) 1 g **
Essential FattyAcid Complex
LinoleicAcid 200 mg **
OleicAcid 100 mg **
Digestive Enzymes
Betaine HCI 200 mg **
Pepsin 64 mg **
Papain 64 mg **
Ox Bile (bovine) 120 mg **
Pancreatin 700 mg **
Mycozyme 64 mg **

*Günlük Yüzde değerler 2000 kalorilik beslenmeye göre belirlenmiştir

**Günlük Değer (GD) belirlenmemiştir.

(44 paketlik kutu ve her pakette 11 tablet)

Yetkili bayi: Animal Pak
[DOUBLEPOST=1439249204][/DOUBLEPOST]Ben yaklaşık 3,5-4 aydır spor yapıyorum animal pak kullanmam sizce doğru mu doğru değilse ne kadar süre spor yaptıktan sonra kullanmaya başlamalıyım.

Arkadaşlar ben weider whey protein + olimp bcaa + animal PaK kullanmayı düşünüyorum. 10 ay sonra yarışmaya katılacağım. Animal PaK hakkinda daha fazla bilgiye ihtiyacım var ?

İyi günler. Yaklaşık 4-5 yıldır bu sporla ilgilenmeme rağmen bir türlü istediğim seviyeye ulaşamadım. Bu kış ciddi bir bulk dönemine girmek istiyorum ancak yine hasta oldum yine aksattım sporu. Cidden sıkmaya başladı artık. Vitamin almak bir nebze olsun katkı sağlar belki dedim. İleri seviye değilim. Başlangıç seviyesi orta seviye arasındayım. Fit bir vücudum var ama yeterince hacimli değilim. Bu ürün ileri seviye olmayan sporculara fazla mı gelir? İçeriği çok güzel ancak paramı da çöpe atmak istemiyorum. Veya alıp 11 hapın her birini bölüp yarım kullansam günlük olarak benim seviyeme etkili olur mu? Fiyatı bayağı pahalı çünkü. Opti-men De var aklımda eğer bulabilirsem piyasada. Son olarak da hardline düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Salam Aleykum Arkadashlar. Bakudan Yaziyorum urunu bu gun aldim Seherler Whey antreman sirasinda bcaa antremnanan hemen sonra whey kulaniyorum. Animal Pak Ne zaman kullanim bir de gunde bir paketmi yoxsa bir gunen bir mi kullanim? Whey ve bcaa birlikde kulansam nasil olur? Bilgilerinizi gozduyurem evelleceden teshekkurler.

Neden 44 anlamıyorum insanı çılgına çeviriyor. 30 yap 45 yap hatta 50 belki 10 yap 44 ne lanet bir sayıdır, nerden bulunmuştur, bulanın derdi nedir? Sırf bu yüzden 4 pakı camdan fırlattığımı bilirim. Mesaj attım geri dönmediler zaten. Artık Opti men kullanıyorum tavsiye ederim.

Arkadaşlar yurt dışına kıyasla pahalıdır doğrudur da mesele fiyatlandırma ile alakalı değil mesele paramızın değersizliğiyle ve vergilendirme ile alakalı, bunu bir kenara yazalım. Adamların bu fiyatı koyarken türklere bi garezi yok. Ayrıca hem ürünle ilgilenip forum başlığına giriyorsunuz hem de yorumların yarısına yakınında değmez, etmez, gerek yok, bir işe yaramaz şeklinde bok atıyorsunuz. Paran yoksa kullanma arkadaşım, işine geldiği gibi fikir sahibi de olma. Yaklaşık 35 yıldır piyasada bulunan ürünün halen prolar tarafından leblebi gibi tüketilmesinin sebebine de bi kafa yor. Anabolik steroid kullanıyorum ve ağır antrenmanlar bir yana, steroidlerin kendi başlarına da bağışıklık sitemini baskıladığı düşünülürse eksiksiz ve mükemmel bir gıda takviyesi. Verdiği devamlılık ve zindelik etkisi bir yana, özellikle anabolik takviye alanların korkulu rüyası soğuk algınlığı, grip vs gibi hastalıklara yakalanma riski bu ürün kullanılırken çok düşük. Ayrıca bu ürünün yaptığı işi ofiste çalışan beyaz yakalıların kullandığı vitamin desteklerinin de yapabileceğini iddia edenlere bi tarafımla gülüyorum kusura bakmayın. Kaldı ki kıytırık, günde minik bir hap yuttuğunuz 30 tabletlik bir supradyn all day şu anda piyasada 40 TL ! Bu ürün içeriğiyle kıyaslanamaz bile. Sadece karaciğer için bir devedikeni hapı sorun bakalım kaç para ? Çok cahilsiniz çok, işinize geliyosa gazı da aldıysanız sallıyorsunuz da sallıyorsunuz. Ben bu ürüne o parayı verip kullanıyorum diye beni enayilikle itham edemezsiniz. Ederseniz, paran yoksa sus kullanma fakir derim. Şu ürüne sallarken ki motivasyonunuz gerekli mercilerde hakkınızı ararken de olsaydı bu ülkede daha uygun fiyata ulaşırdınız zaten. Ulan cebinizden para çalınsa bu kadar sallamazsınız, motivasyona gel. Uzanamıyorsan ciğerden uzaklaş arkadaşım. Çok da eminim ki ürünle ilgili atıp tutanların çoğu da kullansa tek servisi boşa gidecek boynu bükük 7.5 kilo indirip kaldıran vitaminsiz tipler. Bilmediğiniz, hakim olmadığınız konularda boş atıp dolu tutmayın arkadaş. Ondan sonra bu sporu yapanlara yarım akıllı gözüyle bakılınca kızıyorsunuz. Bi yerde haklılar.

Son düzenleme:
Spor yapmadığım gün akşam 9 da aldım denemek için denemez olsaydım :D Sabah 5 de uyuyabildim gerçekten efsane bi ürün. kullandığınız süreçte bağışıklığınız düşmediği için kolay kolay hasta da olmuyorsunuz. tek dezavantajı tablet sayısı ama o kadar amino asiti vitamini minerali tek bir tablete zaten sığdıramazssın.
SAYGILAR ANIMAL ABİ :D

Neden 44 anlamıyorum insanı çılgına çeviriyor. 30 yap 45 yap hatta 50 belki 10 yap 44 ne lanet bir sayıdır, nerden bulunmuştur, bulanın derdi nedir? Sırf bu yüzden 4 pakı camdan fırlattığımı bilirim. Mesaj attım geri dönmediler zaten. Artık Opti men kullanıyorum tavsiye ederim.
Bu yorum efsaneymiş :D Uzun süredir bu sporu yapıyorum Animal Pak kullanmayı hep düşünüyorum sonra neyse şu an için ağır olur deyip normal bir vitamin alıyorum. 22 gün için fiyatı çok pahalı ama bir kere de olsa bu sporu yapan birinin denemesi gerek diye düşünüyorum :)

Universal Animal Pak ürününe sadece bir multivitamin demek yetersiz kalır.Bu ürün geniş kapsamlı genel sağlığı destekleyici bir supplementdir.Ürünle sadece vitamin ihtiyacınızı değil,karaciğer,kalp,böbrek üstü bezleri,beyin ve damar sağlığınıda korumaya alırsınız.Animal Pak ürününün diğer supplementler ile kullanımı ters etkileşim oluşturmayacağı gibi bizzat vücut biyoyararlanımınıda artırmış olursunuz.

her vitamını optımum düzeyde barındırıyo cok güzel bir ürün ama gel gelelim kötü taraflarına
pahalı
kapsul sayısı cok fazla ve yutumu zor
içerik degisme söylentileride var
tavsiyem nature's supremenin multi formenleri var ve cok uyguna geliyo ondan kullanmak en mantıklısı

Back
Yukarı