Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
arkadaşlar slm.ben anımal pak ı ıdmandan önce 1 poşet alıyorum.ıdman sonrasıda glutamıne+Gakic+nitro tech alıyorum.sizce kullanım şeklim nasıl??k.ı bakın

arkadaşlar slm.ben anımal pak ı ıdmandan önce 1 poşet alıyorum.ıdman sonrasıda glutamıne+Gakic+nitro tech alıyorum.sizce kullanım şeklim nasıl??k.ı bakın

uygun..
kutunun üzerinede bakarsanız zaten idmandan önceki öğünden sonra alın der..

ama ağır çalışan sporcular için 2 paket günde tavsiye ediliyor etikette..

süper bi ürün bol vitamin mineral içerikli + kokusuna hastayım :D :) kutuyu ilk actıgımda yigenim yanımdaydı (8 yasında) az daha bayılıyordu kustu allahtan da rahatladı :)

çoook kotu kokuyoohyper_ bu kadar tahmın etmezdım

ama arkadaslar sakın ha benım gıbı ac karnına almayın ertesı gun elınız mıdenızde gezersınız ;)

ve gerçekten agır bır suplement

bu resmi bir siteden buldum ama animalpak.in resmi sitesi değil..aşağıdaki eşleştirmelerin doğruluğundan emin değillim..ama doğru ise faydalı bir iş çıkarmışlar zira animalpak bile hangi tablette ne var belirtmiyor..

edit : bu tabletleri ayırmadan içmek lazım aslında..zira vitamin alındığı kadar bunların sindirimine yardımcı maddelerde dışardan alınmalı..ayrıca bazı mineraller birbirlerine paralel kullanılmalı..

animalpakzt6.jpg

Son düzenleme:
bende pak sipariş ettim ..haftada 3 kez antremana gidiyorum vücut 4 ayda toparlandı .hapcı olucaam aklımdam geçmezdi .:). animal max .. amino .. sıra animal pak ta ..bakalım nasıl vücudum nasıl tepki vericek ..

harbiden antıraman yapanlar icin mükemmel bir ürün yanına birde anımal stak kattımmı deymeyin antıramana .herkez bastıgınız agırlıklasrdan dolayı kür yaptıgınızı sanır.sıkı calısmıyosanız bosuna kullanmayın fazla bir etkisi olmaz arkadaslar mucize beklemeyin

tüm supplementlar gibi tabiki buda mucizevi değil..bununla yani vitamin mineral kompleksi ile var olan bir açığı daha kapamış olursunuz beslenmenizde..

Yeni animal pakte Zinc (as oxide) 20mg den 30 mg ye cıkarılmıs birde icinde performance optimizerslara artı olarak smilax officialus (root) 500mg eklenmis acaba bu 2 madda bir fark olustururmu?

Merhaba arkadaşlar, benim 'Animal PAK' ile sormak istediğim bazı şeyler var kullanan arkadaşlara, yaşım 19, boy 183, kilomda 62, kilo almam lazım yani biraz, bu aralar spor salonuna yazılmayı düşünüyorum bodye, evde zaten dumbellarla çalışıyorum elimden geldiğince, kilo almam lazım şu bi kaç ay içinde, bu aralar çok yemeye başladım kilo alabilmek için, her gün yumurta akı falan yiyorum, Animal Pak kullanmaya başlasam nasıl olur acaba, faydasını görürmüyüm kilo almamda, veya zarar verir mi bana, yan etkileri var mıdır, yardımcı olursanız sevinirim, iyi günler... ;)

yeni başlayan birine açıkçası animalpak'i tavsiye etmem zira animal pak sadece multi-vitamin değildir..performans artırıcılar , testosteron artıcılar gibi çok daha sonra başlanabilecek maddeler içerir..
vitaminler için bol bol sebze meyve yemeniz yeter ..

yeni başlayan birine açıkçası animalpak'i tavsiye etmem zira animal pak sadece multi-vitamin değildir..performans artırıcılar , testosteron artıcılar gibi çok daha sonra başlanabilecek maddeler içerir..
vitaminler için bol bol sebze meyve yemeniz yeter ..

ewet kwsınlıkle katılıyorum yeni başlayan bırısı ıcın
epey bı agır suplement

bu arada şu dönemde antremanlarda aşırı terleme ile yogun
mineral ve vitamin kaybını kapatmak için bence 1 numara bir suplementthums:

Hmm anlıyorum fakat bu sıcaklarda bırakın kilo almayı daha vericem gibime geliyo o yüzden de fazla çalışmaya yüklenmek istemiyorum, söylediklerinizi dikkate alıcam fakat kullansam ne gibi yan etkilerini görürüm acaba Animal Pak'in? Teşekkürler cevaplarınız için...

Bu aralar zaten bol bol yumurta akı yiyorum, süt içiyorum. Ayrıca uykunun da etkisi olur demi bu kilo alma olayında, uykumu düzene sokmalımıyım, faydasını görürmüyüm acaba...

Edit : ayrıca o kadar düzenli olarak meyve ve sebze tüketebildiğim söylenemez o yüzden bu konuda biraz ısrarcıyım sanırım...

Son düzenleme:
Hmm anlıyorum fakat bu sıcaklarda bırakın kilo almayı daha vericem gibime geliyo o yüzden de fazla çalışmaya yüklenmek istemiyorum, söylediklerinizi dikkate alıcam fakat kullansam ne gibi yan etkilerini görürüm acaba Animal Pak'in? Teşekkürler cevaplarınız için...

Bu aralar zaten bol bol yumurta akı yiyorum, süt içiyorum. Ayrıca uykunun da etkisi olur demi bu kilo alma olayında, uykumu düzene sokmalımıyım, faydasını görürmüyüm acaba...

Edit : ayrıca o kadar düzenli olarak meyve ve sebze tüketebildiğim söylenemez o yüzden bu konuda biraz ısrarcıyım sanırım...

almak konusunda kafaya taktım diyorsanız günde başlangıçta 1 paket kullanım yeter..

ama yinede amacınız multi-vit ve mineral ise solgar vm75 yada v2000 gibi ürünler işinizi görebilir..
dediğim gibi animal pak sadece vitamin mineral değil..

Antraman olmıyan günler animal paki kullanmıyorum onun dışında antramandan once 1 pack alıyorum sizce antraman olmıyan günlerdede kullanmak gerekiyormu? dumbelllls

kaslar dinlenirken büyür mantığıyla off günlerde de takviyelerinizi tam almalısınız..

bomba bir ürün 2 kutu bitirip tabiki yanında creatin ve kaliteli bir protein süper oluyor tavsiyem tek tek yutmaya çalışmayın bitmiyo 5li 5li atıp direk yutun yoksa 11 tane beklenmez :D

11ini birden yutmadım ama animal stack vardı tek pakette 8 tablet..tek seferde yuruyordum :)

Back
Yukarı