Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
slm cümleten ..arkadaslar orjinal bu haplardan nerden bulabiliriz??arkadasimizin dedigi gibi cok sahte cikmaya basladi duydum bende!! vede nasil anlasilir sahte olup olmadigi?? tesekkürler

almak konusunda kafaya taktım diyorsanız günde başlangıçta 1 paket kullanım yeter..

ama yinede amacınız multi-vit ve mineral ise solgar vm75 yada v2000 gibi ürünler işinizi görebilir..
dediğim gibi animal pak sadece vitamin mineral değil..
Anlıyorum, teşekkürler cevabınız için. Dediğiniz diğer takviyeleri araştırıcam o zaman. Solgar vm75 ve v2000i. Saolun...

slm cümleten ..arkadaslar orjinal bu haplardan nerden bulabiliriz??arkadasimizin dedigi gibi cok sahte cikmaya basladi duydum bende!! vede nasil anlasilir sahte olup olmadigi?? tesekkürler

Yaklaşık 10 tane hap, 44 tane paket hepsi için ayrı ayrı poşet, ürünün kendine has iğrenç vitamin kokusu. Kimse kasmaz bunların sahtesini üretmeye. 1 paketi içersin 2-3 saat sonra idrarın kokulu ve rengi iyice sarıya dönmüş oluyorsa vitamin içmişsin demektir zaten. En rahat böyle anlarsınız bir multivitaminin orjinalliğini.

almak konusunda kafaya taktım diyorsanız günde başlangıçta 1 paket kullanım yeter..

ama yinede amacınız multi-vit ve mineral ise solgar vm75 yada v2000 gibi ürünler işinizi görebilir..
dediğim gibi animal pak sadece vitamin mineral değil..
solgar vm 75 ile ilgili bi kaç bişey bulabildim ama v2000 ile ilgili hiç bişey bulamadım.
solgar vm 75 30 tabletlik kutularda var sanırım, hergün bi tane mi alıcaz ondan acaba?

onceki sayfalarda okudugum kadariyla urun yanlis anlasilmis...animal pak kilo aldirici yada hacim verici bisey degil.tabiki kismen yardimi olur ama esas uretilme amaci besin destegini kapatmasi icindekilerle bi adada mahsur kalsaniz yasarsiniz :) peki

biraz kötü kokuyor ama etkili bir takviye kendim kullanmadım ama kullalnlarda gördüm partnerim bi anda büyüdü bence hormanal etki var bir adamdan duymuştum vücudun hormonal dengsini bozuyormuş sizcede böyle bişey olabilir mi??

hard child oyle bisey ben ne duydum nede icindeki degerlerin hormonla alakasi yok.en azindan dedigin bi sekilde alakasi yok.

merhaba ürün yarin elimde.ilk antremanim olcak animal pak ile.
ürünün yanında protein tozu kullanmamin bir sakincasi olur mu?

mesaji editleyemiyorum ondan buraya yazacagim.
antremandan önceki yemekten hemen sonra alinmali demissiniz.
ben son yemeğimi antremandan 2 saat önce yiyorum.bunda bir sorun olurmu?
tesekkürler

mesaji editleyemiyorum ondan buraya yazacagim.
antremandan önceki yemekten hemen sonra alinmali demissiniz.
ben son yemeğimi antremandan 2 saat önce yiyorum.bunda bir sorun olurmu?
tesekkürler

Sorun olacağını zannetmiyorum, eğer bulantı gibi bir şeyden çekiniyorsan..Kullanan bir arkadaşım bir paketi antrenmandan yarım saat önce aç karna içiyordu ve çok iyi idman çıkarttığını söylüyordu..Gerçi plasebo da olabilir, 11 hap yarım saatte tamamen sindirilebilir mi bilemiyorum, ancak midede bir sorun yaratmıyor orası kesin..

ilk gün yorumlarim.
haplari yutmak iskence.kendi kötü kokuyor zaten ağzida kötü bir koku bırakıyor 1.5 litre suyla içtim :) ama yararini göreceğim. :)

universal her gün için diyor, ama içinde enerji verici maddeler olduğundan antreman günlerinde animal pak alıp off günlerinde sıradan multivitamin alabilirsin hem daha ekonomik olur.

animal

hacim yapiyomu bide antremandan kac dakika önce icmek lazim..mesela sabah işe giderken içip akşam antreman yapsam etkisi olur mu

içinde enerji verici ve zihinsel konsantrasyonu arttıran ürünler olduğu için, antreman öncesindeki öğünden sonra içilmesi tavsiye ediliyor. fakat universal antreman öncesi nox gibi bir şey alıyorsan sabah kahvaltıdan sonra al diyor.

arkadaslar 2 hafta kullandim sanirim.
ve
HARİKA BİR ŞEY! ÖNERİRİM ŞİDDETLE.
ama kendinizi zorlamazsaniz işe yaramazmiş :P

Antreman günü, yemekten 30 dakka sonra bu ürünü alip, 1 saat sonrada yani toplamda yemekten 1.30 saat sonra antremana gitsek tam olur heralde değilmi?

Back
Yukarı