Anlıyorum, teşekkürler cevabınız için. Dediğiniz diğer takviyeleri araştırıcam o zaman. Solgar vm75 ve v2000i. Saolun...almak konusunda kafaya taktım diyorsanız günde başlangıçta 1 paket kullanım yeter..
ama yinede amacınız multi-vit ve mineral ise solgar vm75 yada v2000 gibi ürünler işinizi görebilir..
dediğim gibi animal pak sadece vitamin mineral değil..
slm cümleten ..arkadaslar orjinal bu haplardan nerden bulabiliriz??arkadasimizin dedigi gibi cok sahte cikmaya basladi duydum bende!! vede nasil anlasilir sahte olup olmadigi?? tesekkürler
solgar vm 75 ile ilgili bi kaç bişey bulabildim ama v2000 ile ilgili hiç bişey bulamadım.almak konusunda kafaya taktım diyorsanız günde başlangıçta 1 paket kullanım yeter..
ama yinede amacınız multi-vit ve mineral ise solgar vm75 yada v2000 gibi ürünler işinizi görebilir..
dediğim gibi animal pak sadece vitamin mineral değil..
solgar vm 75 ile ilgili bi kaç bişey bulabildim ama v2000 ile ilgili hiç bişey bulamadım.
solgar vm 75 30 tabletlik kutularda var sanırım, hergün bi tane mi alıcaz ondan acaba?
Hmm, teşekkürler. Günde 1 yada 2 tane yemeklerden sonra demiş, uygun mudur bu doz sizce... Günde 2 tane içsem yani...düzeltiyorum..bir m harfi eksik olmuş..
vm2000 olacaktı..
http://www.simsekeczane.com/default.aspx?pid=30355&prID=10708
biraz kötü kokuyor ama etkili bir takviye kendim kullanmadım ama kullalnlarda gördüm partnerim bi anda büyüdü bence hormanal etki var bir adamdan duymuştum vücudun hormonal dengsini bozuyormuş sizcede böyle bişey olabilir mi??
mesaji editleyemiyorum ondan buraya yazacagim.
antremandan önceki yemekten hemen sonra alinmali demissiniz.
ben son yemeğimi antremandan 2 saat önce yiyorum.bunda bir sorun olurmu?
tesekkürler
88 lik animal cikti yorumlariniz nelerdir