Aynen 1.kutuyu yarıladım gayet memnunum kokusu da hiç öyle abartılacak gibi değil.Belki eski versiyonları öyleydi bilemiyorum. Dün 1 kutu daha aldım yedek. 2 Kutu bitireceğim.animal pak aldım bir haftadır günde 1 paket kullanıyorum. abartılıcak bir kokusu yok. kokusundan odada tutamıyorum kimse odama girmiyor balkonda saklıyorum diyenler suyla kafayı bulanlar heralde. 1 kutu bitireyim etkilerinide yazıcam.
Ben de var su....do dan aldım orjinal değil mi yani şimdiOrjinal animal pak'ın kokusu gerçekten etkiliyor insanı piyasada orjinali olduğunu bilsem alıcam. Piyasada korsan CD den çok bu tür ürünlerin korsanı var.
Amma yaptın ya ne korsanı... Şu forumdaki başlıklar sahte ürün söylentilerinden geçmilmiyor. Eminönünden tezgahtan almıyoruz ki arkadaşım.Orjinal animal pak'ın kokusu gerçekten etkiliyor insanı piyasada orjinali olduğunu bilsem alıcam. Piyasada korsan CD den çok bu tür ürünlerin korsanı var.
Arkadaşlar merhaba.. Gün içerisinde bende halsizlik çok oluyor. Uykum düzenlidir 11 de uyurum sabahları en geç 8de kalkarım düzenli kahvaltı da yapıyorum. Öğünlerime dikkat ediyorum 2 günde bir spor salonuna gidiyorum. Ama bende bu halsizlik neden oluyor? Sanki gece 5te yatıp sabah 7 de kalkmışım gibi bir halde oluyorum bazen. Bu bahsedilen ürün bu soruna da iyi gelir mi? Teşekkürler.
Bu arada spor ile birlike kullandığım supplementler whey protein, creatin ve kardio günlerinde karnitin. Bu supllementlerle birlikte kullanılmasının sakıncası olur mu?
forumda , supplement satmak yasaktı önceden. şu anda serbest mi ?Arkadaşlar Ben yeni aldım, Konserve şeklindeki kutusunu açmadım. 11 drage oluşu beni irite etti.. Aldıktan sonra pişman oldum. Açmadan da çalıştığım spor salonunda satışa koydum, 139 TL ye alındı fakat ben 120Tl ye satıyorum. Bilgilerinize..
Serbest olsa iyi olur benimde çok az kullanılmış satmak istediğim supplementlerim varforumda , supplement satmak yasaktı önceden. şu anda serbest mi ?
Serbest olsa iyi olur benimde çok az kullanılmış satmak istediğim supplementlerim varbiride animal Pak memnun kalmadıgımdan değil eimde olmayan sebeplerden dolayı artık hiçbir supplement kullanmamam gerekiyor.
Hocam ben daha önceden yapıp biraz ara vermiştim tam anlamıyla Allah nasip ederse bi aksilik olmazsa sürekli yapmayı hedefliyorum.Ben bu üründen alsam bi katkı görürmüyüm yoksa ilk başta başka bir ürüne mi başvurmalıyım.Karbonhidrat kullanacağım için bana olumlu olumsuz etkisi olur mu ?ikiside farkli urun,ikisinide kullanabilirsin ama yeni baslamis veya bu isin hakkini vererek calismiyorsan paran bosa gider.