Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
animal pak aldım bir haftadır günde 1 paket kullanıyorum. abartılıcak bir kokusu yok. kokusundan odada tutamıyorum kimse odama girmiyor balkonda saklıyorum diyenler suyla kafayı bulanlar heralde. 1 kutu bitireyim etkilerinide yazıcam.

animal pak aldım bir haftadır günde 1 paket kullanıyorum. abartılıcak bir kokusu yok. kokusundan odada tutamıyorum kimse odama girmiyor balkonda saklıyorum diyenler suyla kafayı bulanlar heralde. 1 kutu bitireyim etkilerinide yazıcam.
Aynen 1.kutuyu yarıladım gayet memnunum kokusu da hiç öyle abartılacak gibi değil.Belki eski versiyonları öyleydi bilemiyorum. Dün 1 kutu daha aldım yedek. 2 Kutu bitireceğim.

Orjinal animal pak'ın kokusu gerçekten etkiliyor insanı piyasada orjinali olduğunu bilsem alıcam. Piyasada korsan CD den çok bu tür ürünlerin korsanı var.

Orjinal animal pak'ın kokusu gerçekten etkiliyor insanı piyasada orjinali olduğunu bilsem alıcam. Piyasada korsan CD den çok bu tür ürünlerin korsanı var.
Ben de var su....do dan aldım orjinal değil mi yani şimdi

HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amma yaptın ya ne korsanı... Şu forumdaki başlıklar sahte ürün söylentilerinden geçmilmiyor. Eminönünden tezgahtan almıyoruz ki arkadaşım.
Supplem.com dan aldım. Korsan olma ihtimali var mı sence?

kokusu tamam kotude çok abartılacak gıbı degil yok odama kokudan kımse gelemıyoda falan orjınal olayını da anlamadım merdıven altı yerden almıyoruz sonuçta ben 1 ay oluyo alalı antrenmanda güç artışı yaşadım mı yok enerji yükseldimi o da yok bi etki göremedim belki kullanım şeklindedir ben kullanımına dikkat etmedim kimi antrenmandan 45dk once kımı sabah kahvaltıdan sonra dıyor ben antrenmandan once ne zaman aklıma geldıyse içtim

Ben amerikadan gelen ve turkiyeden almis oldugum 2 kutu kullandim. Kesinlikle kokusunda pis birsey yok gayet normal. Amerikadan gelenin bir hapi turkiyeden aldigim haptan daha buyuk. Yani amerikadan gelende sadece 3 tane yuvarlak ve birtane ince var gerisinin hepsi buyuk hap. Turkiyeden almis oldugumda 2 ince hap 3 yuvarlak var gerisi buyuk tek farki bu.
28 kisi ayni kogusta yatiyorum herkes hasta. Sirayla ateslenip oksutuyorlar salgin var. 1 ay oldu gayet saglikliyim. Bunlar vitamin ve minareller cogunlukta,bir performans artisi veya kas gelisimi istiyorsaniz bcaa almanizi tavsiye ederim. Veya duzgun beslenebiliyorsaniz almayin. Ben iyi beslenemiyorum o yuzden sabah kahvaltisiyla beraber aliyorum. Gayet basarili beni henuz hasta etmedigi icin.
Askerim su an. Kogus ortamini bilirsiniz hijyen fln yok heryer pislik icinde.

Arkadaşlar merhaba.. Gün içerisinde bende halsizlik çok oluyor. Uykum düzenlidir 11 de uyurum sabahları en geç 8de kalkarım düzenli kahvaltı da yapıyorum. Öğünlerime dikkat ediyorum 2 günde bir spor salonuna gidiyorum. Ama bende bu halsizlik neden oluyor? Sanki gece 5te yatıp sabah 7 de kalkmışım gibi bir halde oluyorum bazen. Bu bahsedilen ürün bu soruna da iyi gelir mi? Teşekkürler.
Bu arada spor ile birlike kullandığım supplementler whey protein, creatin ve kardio günlerinde karnitin. Bu supllementlerle birlikte kullanılmasının sakıncası olur mu?

Arkadaşlar merhaba.. Gün içerisinde bende halsizlik çok oluyor. Uykum düzenlidir 11 de uyurum sabahları en geç 8de kalkarım düzenli kahvaltı da yapıyorum. Öğünlerime dikkat ediyorum 2 günde bir spor salonuna gidiyorum. Ama bende bu halsizlik neden oluyor? Sanki gece 5te yatıp sabah 7 de kalkmışım gibi bir halde oluyorum bazen. Bu bahsedilen ürün bu soruna da iyi gelir mi? Teşekkürler.
Bu arada spor ile birlike kullandığım supplementler whey protein, creatin ve kardio günlerinde karnitin. Bu supllementlerle birlikte kullanılmasının sakıncası olur mu?

Haftada kac gun spor salonuna gifiyorsun?
Kac saat kaliyorsun?
Ne zamandir karnitine kullaniyorsun ve orani?
Ne zamandir creatine kullaniyorsun ve orani?

Animal pack vitamin ve minerallerle dolu ahrica amino acid iceren sporcu besini diyebilirim. Halsizlige iyi gelir evet ama halsizliginin sebebini bulmak lazim ilk once.

Halsizlik bende'de var diyet yaptıgım için karbo tüketimini minimum'da tutuyorum.
10:30 gibi kalkıyorum Kahvaltı 1 kase yulaf ezmesi içine 2-3 çilek bir muz kesip atıyorum yaninda'da 3 yumurta beyazı.
2 saat sonra spor zamanı geliyor 20-30dk önce sert kahve ve elma.

Spordan hemen sonra bir elma yiyorum seker ihtiyacımı kesiyor daha sonra aksam yemeği olarak marul,salatalık,domates,biber,3 yumurta beyazı 150gr tavuk göğüslü veya 160gram ton balikli salata yanında yoğurt.

2 saat sonra 8-9 çilek 3 kiwi'den oluşan bu meyvemi yiyorum ve günü kapatıyorum.

Haftada 5 gun ağırlık ağırlık antremanlarından sonra 30dk cardio off günlerde 1:30saat bisiklet ile cardio. Sanırım biraz fazla yoğun antremanlarda bazen cok halsiz hissettiğim ve setler arasında esneyip durduğum bile oluyor yakında multivitamin,protein tozu destegi alacağım bakalım ne tepki vercek.

Ürünün kokusu abartılıcak kadar olmasada iyi kokmuyor.Tabletler yutulmicak gibi değil.Hiç zorluk çekmedim yutma konusunda.Kutuyu bitirdim ve 1 hafta ara verdim.Bu kadar konuşulduğu gibi bi etki göremedim açıkcası.Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor diye düşündüm.Ayrıca kullanıktan 30 dk kadar sonra hafiften bir baş ağrısı oluşuyodu bende.Şimdi MP Armor-V aldım umarım bundan iyi etki alabilirim.

Koku konusunda bunu sıkıntı yapıyorsanız ozaman siz gaspari anavite yi denememişsiniz demektir ev değil apartman kokuyor kutuyu açınca.

Arkadaşlar Ben yeni aldım, Konserve şeklindeki kutusunu açmadım. 11 drage oluşu beni irite etti.. Aldıktan sonra pişman oldum. Açmadan da çalıştığım spor salonunda satışa koydum, 139 TL ye alındı fakat ben 120Tl ye satıyorum. Bilgilerinize..
forumda , supplement satmak yasaktı önceden. şu anda serbest mi ?

forumda , supplement satmak yasaktı önceden. şu anda serbest mi ?
Serbest olsa iyi olur benimde çok az kullanılmış satmak istediğim supplementlerim var :) biride animal Pak memnun kalmadıgımdan değil eimde olmayan sebeplerden dolayı artık hiçbir supplement kullanmamam gerekiyor.

Serbest olsa iyi olur benimde çok az kullanılmış satmak istediğim supplementlerim var :) biride animal Pak memnun kalmadıgımdan değil eimde olmayan sebeplerden dolayı artık hiçbir supplement kullanmamam gerekiyor.

yöneticiler görsün diye yazmıştım ben ama sanırım forum sahipsiz kalmış.

Forum sahipsiz değil arkadaşlar. Elimizden geldiğince çalışıyoruz. İllaki gözden kaçırdığımız kural dışı hareketler oluyor. Sizlerden ricamız şahit olduğunuz kural dışı iletileri raporlamanız. Gereken yapılacaktır.

Forumda supplement satışı yapmak halen yasak. Satış yaptığı belirlenen üyelere disiplin yönetmeliğine göre ceza uygulanmaktadır.

Arkadaşlar ürün bugün elime geçti. Bazı arkadaşlar antrenman öncesi yemekten 30 dk sonra al demiş. fakat antrenmandan 30 dk önce NOxplode alıyorum. Yani bir sıkıtı çıkarırmı. Sabah mı alsam kahvaltıdan sonra.

Ben bu ürünü merak edenler arasında bende varım.
Daha henüz ileri seviyeye gelemedim, günde 1 kez mi almalıyım yoksa 2 kez mi ? Günde 2 kez kullanımı yazıyor, 1 kezde öyle fakat bazı arkadaşlar antrenman öncesi diyor. Günde 1 kez kullanmam gerekiyorsa sabah mı almam daha iyi olur antrenman öncesi mi ?

Ben bir etkisini hissetmedim sabahlari kullanıyordum çok gerekli bi ürün olduğunu düşünmuyorum olmasada olur bir supplament ozellikle fiyatının yuksekliğide göz önünde bulundurulursa

HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ikiside farkli urun,ikisinide kullanabilirsin ama yeni baslamis veya bu isin hakkini vererek calismiyorsan paran bosa gider.
Hocam ben daha önceden yapıp biraz ara vermiştim tam anlamıyla Allah nasip ederse bi aksilik olmazsa sürekli yapmayı hedefliyorum.Ben bu üründen alsam bi katkı görürmüyüm yoksa ilk başta başka bir ürüne mi başvurmalıyım.Karbonhidrat kullanacağım için bana olumlu olumsuz etkisi olur mu ?

Back
Yukarı