Universal Animal Pm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2shae
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    8

2shae

Üye
animalpm1.jpg

Bugün itibariyle çıkan en son Animal Ürünü. Pm'den anlaşılabileceği gibi ürün "sleep aid" ve "recovery" ürünü

Daha fazla bilgi için: http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=122773091

Son düzenleyen: Moderatör:
bence verilen paraya deymicek bir ürün.etkilerinin minimum kalıcağını düşünüyorum.tabi kullananlardan duymak lazm

Bence işe yarabilir bir ürün olmuş. ZMA, arginine, GABA gibi sağlam bir kombine yapmışlar. Bence ürün hakkını verecektir. Ama unutmamak lazım bu tarz bir ürün NO ürünleri gibi antreman esnasında patlama değilde dinlenme anında büyümede etkili olacak sağlam bir ürün. Bunun yanına bence melatonin de eklenebilir.

her kombineye eklenebilir bence..
Melatonini 14 günden fazla peşpeşe kullanmak doğru değil ve normal insanlarla uykusuzluk çekenlerin kullanması gereken doz/salınım aynı değil.Bu yüzden konulmamıştır bence.Zaten amerikada melatoninin 100 tabletleri 1-2 dolara satılıyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:52 ----------

Mesajı yanlış anlamışım melatonin ayrıca alınabilir ama bir çok kişinin tam bilgi sahibi olmadığı kullanım zamanları ve dozları mutlaka okunmalı.Aksi takdirde vücut ritminiz bozulabilir ve benim 4 aydır yaşadığım gibi uykusuzluk problemleri çekebilirsiniz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:54 ----------

Hazır mesaj birleştirme seçeneği de varken:
ürün bb.com da stoğu tüketmiş ve amerikada çok yoğun ilgi görmüş, animalpak.com/forum da yazanlara göre..

JaM
bana gayet güzel görünüyor ama biliyorsunki animal ürünleri yüksek kaliteli&etkili olduğu gibi fiyatı da yüksektir
ben senin yerinde olsam nitroyerine başka bir firmanın aminosunu kullanırdım
ama fiyat sorunun yoksa gayet güzel

• Like
Reactions: JaM
ürün elime ulaştı, baya sağlam bir ürüne benziyor fakat kullanamıyorum. Nedeni ise uyku problemlerim yüzünden kullandığım quetiapine içeren ilaçla birlikte kullanıp kullanamayacağım konusunda net bir bilgi bulamamış olmam. Animalpak forumlarında sordum, umarım kullanabiliyorumdur.

• Like
Reactions: JaM
ürün elime ulaştı, baya sağlam bir ürüne benziyor fakat kullanamıyorum. Nedeni ise uyku problemlerim yüzünden kullandığım quetiapine içeren ilaçla birlikte kullanıp kullanamayacağım konusunda net bir bilgi bulamamış olmam. Animalpak forumlarında sordum, umarım kullanabiliyorumdur.
aslında pump ile kaçan uykuyu düzene sokmak için gerekli maddeler var diye yorumladım ben PM'i
VPX kullandığım zamanlarda benim de uykum kaçıyordu, bunun için melatonin edindim VPX kombinesine
bunda da bir düzensizlik yaşamam umarım

melatonini ben de kullandım fakat bilinmesi gereken bazı noktalar var uyku düzeni hepten şaşırabiliyor.
Burada bir yazı çevirmiştim, melatonin kullanımıyla ilgili, bence mutlaka bir bakın..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/melatoninin-do-ru-kullan-m-t25837.html

Hangi tarz melatoninin ne gibi durumlarda, nasıl kullanılması gerektiğine de değiniyor..
Animal Pm uykuyu düzüne sokmakla birlikte, büyüme hormonu tetikleyici,rahatlatıcı bir çok madde içeriyor..

Kullandığım bütün animal ürünlerini çok iyi buldum hep,pump,pack,cuts,Eminim buda işe yarayacaktır.Sadece Zma bile test.arttırmada+uyku kalitesini arttırmada işe yaradığına göre bu üründe daha fazlasıda olduğu düşünülürse işe yarayacağı kesindir derim.Ama Fiyat performas oranı ne olur bilemem,bütün animal ürünleri pahalı gerçi ama işe yarıyormu ? yarıyor...

Pump kullamıyorum, gece bazen ciden uykusuzluk ve huzursuzluk yaratıyor. Yorgun olduğumu hissetmeme rağmen üzerime bir huzurluk çöküyor, sanki hasta oluyormuşum gibi hissediyoum ve bu düşüncelerle de aşırı terleme oluyor. Bu ürün (PM) saydığım etkileri düzenliyor, ve kaliteli bir uyku sağlıyorsa kullanmak lazım.

Pump bittikten sonra kalp ve kraciğer testleri yaptıracağım, bir sorun çıkmazsa 1 ay suplementlere ara verip sonrasında Stak-Pump ve sizin önerilerinize göre PM kürür yapabilirim

dün gece ilk defa pm aldım. Sabah 7 gibi uyanmama rağmen 10 da yataktan çıkabildim.İnanılmaz bir uyuşukluk ve uyku verdi bana.3 saat yataktan kalkabilmeye çalıştım..

Back
Yukarı