Universal Animal Pump

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan B3RkOvi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 136 62,7%
  • Orta Karar

Votes: 64 29,5%
  • Başarısız

Votes: 17 7,8%

• Total voters
    217

B3RkOvi

Üye
universal_animal_pump_30_paket_2088.jpeg
A Fusion Of A CEE, Nitric Oxide, Energy And Antioxidants For Growth!

A Pre-Workout Creatine Matrix - Built on the proven foundation of creatine, Animal Pump is no passing fancy. It's a no bull, high octane performance supplement designed to help you blast through plateaus and preconceived limitations. In addition to a full daily dose of creatine in the form of an advanced matrix (including patented MCC, CEE and TCM), you also get (1) a fusion of a swelling NO Blast Complex; (2) a shocking Energy Rush Complex; (3) an immune-support antioxidant blend; and (4) potent cell volumizers, all wrapped up in a special nutrient transport complex. From top to bottom, Animal Pump is complete and comprehensive.

Supplement Facts:

Serving Size: 1 Packet
Servings Per Container: 30

Amount Per Serving:

Vitamin C (as ascorbic acid) 60mg 100%
Selenium (as selenium selenate) 100mcg 143%

Foundational Creatine Matrix: 3000mg
Magnesium Creatine Chelate (MCC)
Tricreatine Malate (TCM)
Creatine Ethyl Ester (CEE)

NO Blast Complex: 2000mg
Arginine Alpha-Ketoglutarate (Arginine-AKG)
Ornithine Alpha-Ketoglurate (Ornithine-AKG)
Citrulline Malate
L-Carnosine
L-Norvaline

Energy Rush Complex: 500mg
Methylxanthine Complex
(caffeine, theobromine theophylline)
Evodiamine
Vinpocetine

Antioxidant Complex: 700mg
Grapeseed Extract
(standardized for 95% OPC)
N-Acetyl Cysteine (NAC)
Green Tea Extract
(standardized for 60% EGC)
K-R Alpha Lipoic Acid (K-R ALA)G)

Pump Transport Complex: 1000mg
Taurine
Ginger Root Extract
(gingerols, shaogols)
Cinnulin PF
4-Hydroxyisoleucine (20%)
Bioperine
(piper nigrum extract standardized for a minimum of 95% piperine alkaloids)

Other Ingredients:
Methylxanthine Complex (50% kola nut extract and 22% guarana extract), cinnamon root extract, evodiae fructus extract, fenugreek extract, vinca minor L. extract, gelatin, dicalcium phosphate, microcrystalline cellulose, titanium dioxide, stearic acid, magnesium stearate, FD&C Yellow #5 & #6, FD&C Red #40, FD&C Blue #1.

Directions: Take 1 pack 30 minutes prior to training, preferably on an empty stomach.

Kaynak : Bodybuilding.com

Eylül'de başlayacağım kullanmaya, No-xplode kullananların tozunu atıcam :p

Netrition.com ;)

Tabii kombine yapacağım başka ürünlerle, tek başına değil.

aslında Sarc animal stak-2 ve animalpak ile kombine edeceksin..süper olur....bendemi alsam acaba :rolleyes:

Son düzenleme:
Ben para biriktirmeye başladım dumbelllls
Bundan sonraki netrition siparişimde stak2 ve pump da olacak..
Gerçi tuzlu bunlar ama, değer sanırım..

selam arkadaslar...bende bunlkardan kullanmak istiyorum..mtsak p,pak ve pump kombinesi yapmak istiyorum.. tabii yurt disindan getirterek.. kimileri bu urunlerin problem li olduunu soyluyor.. siz ne dersiniz. getirten olmusmu bu pump i.gam dusunuyorumda genede mucize diil bu urunler. 1 kutuyla etksini tam gormeye beslayinca bitecek.1 aydan fala kullanmak gerek. bunun icinde 1 den fazla almak gerek. mesela puptan birkac tane siparis versek problem yasanirmi.deneyimi olan var mi? cunku ayniurunden birden cok siparis verilirse problem oluyomus diye dudum.
saygilar...

universal animal pump su ana kadar kullandigim en iyi pre-workout urunu icinde 30 paket bulunuyor her bir pakette 9 tane kapsul 4 farkli renkte sari beyaz bej ve kirmizi.bir kutu sizi ien fazla 2 ay kadar idare edebiliyor,no-exploade bazen dozaj artirimi gerekebiliyor o yuzden aldiginiz bir kutu 3 hafta gibi bi surede bitebiliyor ama animal pumpta doz artirimina hic gerek olmuyor bir paket ziyadesiyle yeterli.
animal pump'i kullanmadan once 80 kiloydum ve su 88 kiloyum (tek kutuda degil tabi iki kutudan sonra) su daha once gogus preste tek yanda en fazla 42.5 iken simdi miktar 55 e kadar cikarttim yani toplamda 121 kilo.tabi bu gelisim sadece animal pump ile degil iyi beslenme ve disiplinli ve maksimum konjeksiyona dayali program ile sagladim
yani kisacasi animal pump i almak istiyenler hic suphe duymadan alabilirler benim favori suplementim!!

not: buarada no-explode ta mide agisi ve ishal belirtileri yasadim

Universalin sitesinde "pro" yada sordum ama

Sizce Pump'ı herhangi bir Creatine yada No ile desteklemek lazım mı yoksa tek basına yeterlimi ?

pump ile creatine kullanabilirsiniz ama no'ya gerek yok..
helede farklı 2 markanın no bazlı ürünlerini kombine etmek çok sakıncalı..içeriklerindeki ortak maddeler birbirlerini aşırı doz haline getirebilir..

animal pump ı kaçak mı getirtmişler,yasal mı bilemiyorum fakat geçenlerde izmir'deki bir eczanede gördüm.fiyatı 105 mi,115 mi neydi.içeriği güzel.gerçi no-xplode a göre sönük kalıyor ama bsn hakkında son zamanlarda bir sürü dedikodu dolaşıyor.şahsen bb.com un verdiği ödüllerin objektifliğine ve gerçekçiliğine inanmıyorum.animal stak 2 ise (yazın kullandım) tek kelimeyle fiyasko.göreceksiniz yakında ya piyasadan kaldırılacak ya da içeriği yenilenecek.yurtdışında ne testesteron booster ler var animal stak 2 ye gelesiye..hani isminin başında animal olmasa çok daha ağır konuşacağım fakat animal in hatrına susuyorum. :)

universal animal pump su ana kadar kullandigim en iyi pre-workout urunu icinde 30 paket bulunuyor her bir pakette 9 tane kapsul 4 farkli renkte sari beyaz bej ve kirmizi.bir kutu sizi ien fazla 2 ay kadar idare edebiliyor,no-exploade bazen dozaj artirimi gerekebiliyor o yuzden aldiginiz bir kutu 3 hafta gibi bi surede bitebiliyor ama animal pumpta doz artirimina hic gerek olmuyor bir paket ziyadesiyle yeterli.
animal pump'i kullanmadan once 80 kiloydum ve su 88 kiloyum (tek kutuda degil tabi iki kutudan sonra) su daha once gogus preste tek yanda en fazla 42.5 iken simdi miktar 55 e kadar cikarttim yani toplamda 121 kilo.tabi bu gelisim sadece animal pump ile degil iyi beslenme ve disiplinli ve maksimum konjeksiyona dayali program ile sagladim
yani kisacasi animal pump i almak istiyenler hic suphe duymadan alabilirler benim favori suplementim!!

not: buarada no-explode ta mide agisi ve ishal belirtileri yasadim

tamamen katılıyorum mide ağrısı ve isal dahil:o ayrıca normalde ağır çalışma günlerinden sonra yoğun ağrım oluyordu ama bunu aldığımda kasılma, ağrı, kaslarda kalıcı sertleşme oluyor. Bunu aldığım ilk 2. gün acemiliğime geldi esneme ve ısınmaya tam ağırlık veremedim ve çalışma sonunda birden bire inanılmaz bir kasılma oldu. Çalışmalarda buna dikkat. Yakında spor günlüğümü (fotoraflı olrak burda yayınlıycam) hangi üründen ne kullandığımıda yazıcam.

saygılar............bench_O

Arkadaşlar 1 haftadır pump kullanıyorum ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.
Nox kompleks çok başarılı omuzumdaki damarlar çok belirgin bir biçimde kalıcı olarak genişledi, kasalarda kalıcı oluşan bir serlik var,
aç karnına içmeye özen gösterin yoksa benim gibi kusma yaşayabilirsiniz. Çalışma esnasında ağırlık altındayken bi tekrar daha çıkarmı diyosunuz ve bi bakıyorsunuz çıkıyor, tabiki ağırlıkların altında canım çıktı. Birde, birden bire abanınca kaslarda ağrı ve kasılmalar oluyor. Ama ürün işe yarıyor. Beslenmemide olabildiğince besleyici tutmaya çalışıyorum ayrıca buna ilaveten, IDS Sports Multi Pro Whey Isolate Protein kullanıyorum. Şu aralar çok memnunun bundan sonra. Daha ağır antremenlar için yapıcağım kombinasyon;
Animal Pump
Animal Stak2
Glutamine
Optimum %100 Whey Gold Standard

saygılar.....weightlifter

Son düzenleme:
animal pump in kullanim sekli olarak idmandan hemen sonra olarak soyleniyor.idman olmadigi gunlerde ise yine bir pakt idman yaptiginiz saatlerde alin diyo.bence sadece idmandan sonra almak en mantiklisi.kullananlar nasil kullaniyosunuz?

animal pump in kullanim sekli olarak idmandan hemen sonra olarak soyleniyor.idman olmadigi gunlerde ise yine bir pakt idman yaptiginiz saatlerde alin diyo.bence sadece idmandan sonra almak en mantiklisi.kullananlar nasil kullaniyosunuz?

nerde söyleniyor..etiketinde önce alın diyorki zaten pump etkisi için alınan bir ürün başka nezaman alınabilirki..
Directions: Take 1 pack 30 minutes prior to training, preferably on an empty stomach.
http://www.bodybuilding.com/store/univ/pump.html

yurt disinda bi kac sitede gormustum.dusundugumde banada mantikli gelmedi ama sonra ogrendim neden oyle dediklerini bi kac tane pump etkisi yapan urun birden kullandiklari icin oyle demisler.

Back
Yukarı