Merhaba arkadaşlar. Ben İstanbul Üniversitesinde 3. sınıf tıp öğrencisiyim. Farmakoloji derslerimizde nitrik oksik çokça geçer. Fakat bu molekül cok tehlikelidir. Vücuda dışarıdan alınan (dışarıdan no alınmaz. onu arttıracak maddeler alınır aslında) nitrik oksit, vücudumuzda dengesizliğe neden olur. Faydasından çok zararı vardır dostlarım. En sık rastlanan patolojik bulgularsa hiper tansiyon ve ani atak bunalım belirtileridir. Bence bu kuvvetli maddeden uzak durun. Saygılar dostlar.
merhaba son kullanması 1 ay geçmiş olan animal pump var. sizce napayım kullanayımmı yani etkisi azalmışmıdır acaba
iyi diyorsun ama 1 hafta önce aldımetkisinin azalmasını geç herhangi bi hastalığa yol açabilir.hiç bulşama direk çöpe at derim.
iyi diyorsun ama 1 hafta önce aldımhata bende ama 110 tlde para verdim bide forumdada araştırdım sk tarihinden 6 aya kadar bi sıkıntı olmuyor etksi falan aynı kalıyor diye ama kullanacağım büyük ihtimal
yaklaşık 1 haftadır animal pump kullanıyorum. aldıktan yaklaşık 30 dk sonra ağırlıkları kaldırmaya başlıyorum programa giriyorum ama ne pump etkisi gördüm ne de başka bi şey. animal pump kullanırken de kullanmazken de benim için değişen bi şey olmadı hatta şimdi bsn noxplode a bile geçmeyi düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar. Ben İstanbul Üniversitesinde 3. sınıf tıp öğrencisiyim. Farmakoloji derslerimizde nitrik oksik çokça geçer. Fakat bu molekül cok tehlikelidir. Vücuda dışarıdan alınan (dışarıdan no alınmaz. onu arttıracak maddeler alınır aslında) nitrik oksit, vücudumuzda dengesizliğe neden olur. Faydasından çok zararı vardır dostlarım. En sık rastlanan patolojik bulgularsa hiper tansiyon ve ani atak bunalım belirtileridir. Bence bu kuvvetli maddeden uzak durun. Saygılar dostlar.