Universal creatine powder 300 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.531
guardbody, prolab marka var demişsin daha uygun fiyatlı demişsin ancak ben gittigidiyora baktım ve bulamadım. universal daha uygun prolaba göre.
bir link versene

sabah 1,5-antrenmandan önce 1,5 ve antrenman sonrasında 2 gram olarak 10-12 haftalık kür şeklindede kullanım yapabilirsin.gün içine bölünmüş şekli ile daha uzun süreli ve verimli olur.

Gün içerisinde eğer 4 e bölüp kullanicak zamanlamamiz yok ise.. yükleme zamani sabah kahvaltiyla 5g, 8 saat sonra 5g, yada spor sabah ise spordan sonra 5g ,8 saat sonrada 5g..1 haftalik yükleme bitince spordan sonra 5g olmak üzere kullanabilirmiyiz? 4 sefer alim ile ayni verimi alamayiz sanirim ama yinede olanak yok ise bu yükleme şeklide kötü sayilmaz heralde? Creatine hakkinda elimden geldiğince okumaya çalişiyorum ancak weider 500g bu ürünün 1kg a yakin fiyatta ve yarisi kadar olduğu için kafam karişti biraz. 4 sefer yükleme gibi denince acaba daha fazla mi yükleme gerek gibi bir intiba oluştu bir an ama heralde sadece weider in pahali olmasindan kaynakli:)

slm arkadaşlar siteye yeni uye oldum bende creatin aldım universal marka ama karate yapıyorum bu sporda ne gibi bi faydalı olur.. aynı zmnda fitness antreamnında gryrm.. ama karate antramınıda mükemmel bir şeklide ter atıyorum acaba bir zararı olur mu sanırım bu maddenin hakkını fazlawsı ile veriryrm die dşnyrm...

Kullanım şekli bellidir arkadaşlar kaslara yükleme yapılmalıdır. Öyle düşünüyorum böyle düşünüyorum diyosunuz da hiçbi dayanağınız kaynağınız yok. Kullanım şekli belli ilk 5-7gün 5er gramdan 4kere alınır ve kaslara yükleme yapılır. Sonra hergün 5gr yeterlidir. Kullanım şekli yapacağınız kürdeki yerine göre değişir. Ben 3gr antrenmandan 30dk önce, 3gr da antrenman esnasında alıyorum.

dostum bu ürünü ne kadar fazla kullanıcaksın ve neden kullanıcaksın? Fazlasını atar vücut. Herşey belli zaten, zorlaştırmaya çalışmayın bu işi

estafurullah ne kızması, ne haddime. günde 5gr den fazla alma. zaten atar vücut. eğer gerçekten creatine yüzünden öyle bişey olduysa arkadaşına. hergün 20 25 gr almış demek

üzüm suyuyla mutlaka için inanılmaz verim alıyorsunuz yalnız ilk kullanımdaki gibi bir etki hiçbir zaman söz konusu olmuyor.Ben ilk üzüm suyuyla bu ürünü kullandığında gerçekten çok güzel ölçü almıştım ve kilolarda artış meydana gelmişti.Daha sonra ise vücut sanırım doyuyor ve bir türlü o ilk etkiyi daha sonra göremiyorsunuz.

arkadaşlar creatin kullanmaya başladım ilk 4 gün yükleme yaptım şimdi benim salı perşembe cumartesi karate ant var bu günler antreamandan yarım saat once alıyorum diğer günler de alıyorum yemeklerle beraber kullanım şekli doğrumudur ??

Arkadaslar bu ürünü antremandan önce (45 dk) 2,5 gr antremandan hemen sonra 2,5 gr almak en mantıklı kullanım şekli gibi görünüyor.Fakat bu ürünün yanında BSN NO XPLODE kullandığımızı düşünürsek ikisini nasıl kombine edeceğiz?NO XPLODE içinde antremandan 30 dk önce alın deniliyor , antreman öncesi bu iki ürünü aynı anda kullanmak nasıl olur? Sonuçda creatini boş mideye almak önemli olan o anda midenin meşgul olmaması gerekiyor.

Ben ilk zamanlarda idmandan önce kullanıyordum , artık idman sonrası protein tozuyla birlikte alıyorum , etkisini daha iyi hissediyor gibiyim.

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum...Kreatin kullanacağım yalnız bir kaç yerde bu maddenin bazı yan etkilerinin olduğunu gördüm... özellikler vucutta ve yüzde sivilce oluşması gibi... kullanan arkadaşlarda bu tür olayların oluşup oluşmadığını merak ediyorum.

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum...Kreatin kullanacağım yalnız bir kaç yerde bu maddenin bazı yan etkilerinin olduğunu gördüm... özellikler vucutta ve yüzde sivilce oluşması gibi... kullanan arkadaşlarda bu tür olayların oluşup oluşmadığını merak ediyorum.

kullanmaya başladıktan 1 ay sonra göğüsümde az miktarda sivilce çıktı , kullanımıyla alakalı mı , emin olmak zor tabi

oneshot dostum cvp için tsk ederim en başta.. steroid gibi maddelerin yan etkilerinde bu durum çok fazla ama bu madde için kesin bişi yok..benim vucudum alerjen olduğu için bu maddeye tepki verebilir....bakalım başka arkadaşlarda da böyle bir etki oluşmuş mu?

ya ben ultimate creapure ile Universal creatine powder arasında kaldım sizce hangisi daha yararlı bir ürün hangisinde daha çok etki görebilirim ? Universalda yüksel alman kreatin tozu fln diyordu sizce hangisi daha iyidir ?

Back
Yukarı