Universal creatine powder 300 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.531
Bu kadar yüklenmene ne gerek var. Ben olsam normal 5 gramdan devam ederim.Hayatımda yükleme yapmadım ve gerekli olduğunu düşünmüyorum.

peki ben 1 tatlı kaşığını bazen katı yemeklere karıştırıp uzerine yarım litre su içiyorum bi sorun olurmu acaba

creatine

bench_O
ANTRENMAN ETKİSİ

Kreatin maksimum kas enerjisinde izotonik bir gelişmeyi getiriyor. Kasların idmanlarla yoğrulması ve akabinde acil enerjiye ihtiyaç duyması ve bu noktada enerjinin sağlanması ile kuvvetin ve kasların gelişmesi ortaya çıkıyor.

1999 senesinde yapılan araştırmada 12 haftalık bir kreatin alımı gerçekleştirildi. Gruba dâhil olan herkes ağırlık idmanı uyguladılar. Kreatinli ve kreatinsiz gruplarda gerçekleşen kas gelişmesi incelendi ve sonuca göre; Tip1 (%35 - %11), 2A(%36-%15), ve 2AB(%35 - %6) sonuçlar elde edilmiştir. Kas gelişmesi bu durumda %70 oranında TİP2 kas liflerinde gerçekleşmiştir. Bu aynı zamanda kuvvetin ve kas gelişmesinin sportif anlamda ne kadar etkili olduğu görülüyor. Güreş, Dövüş sporları, Halter, Vücut geliştirme, Rugby, Yüzme, Futbol, Hentbol, Squash, Gülle atma, Basketbol, Bilek güreşi ve Tenis gibi spor alanlarında kreatin’in kullanımı aynı ölçüdedir. Genelde her gün kullanılmakla birlikte idman dönemlerinde, önce ve sonra almakla idmanlara ciddi bir etki katmaktadır. İdmanlarda Sadece kas ve kuvvet gelişmesi sağlamıyor. Eğer program düzgün dizayn edilirse performansı ve dayanıklılığınızı da belirgin bir şekilde artırıyor. Kreatinsiz 30 dakika ancak ağır idman yapabiliyorsanız, kreatinli 40 dakika idman çıkarmanız mümkün olabilir.

Ben bu ürünü kullanıyorum daha etkisini görmedim cunkı adam gibi kullanamadım ne yapsam karısmıyor suyla meyve suyuyla felan bir yardım edin lütfen

Ben bu ürünü kullanıyorum daha etkisini görmedim cunkı adam gibi kullanamadım ne yapsam karısmıyor suyla meyve suyuyla felan bir yardım edin lütfen

Creatine tam cozunmez, yani cozunmesine gerekte yok. Agziniza atip ustune bile su icebilirsiniz.

brhmcr size birşey sormak istiyorum creatine yağ yakmak için mi ? Eğer öyle ise tavsiyeniz nedir? Ne kadar sürede kaslar belirginleşir ? Karın kasının belirgin olmasına yardımcı bir etkenmidir?

Hayır creatin güç artışı sağlar yağ yakmaz... Karın kaslarını çıkarmak öncelikle güzel bir diyet sonrasındada düzenli yapılan antremanlara bağlıdır...yag yakımı için kardio çalısmaları çok önemlidir

Ürünün 1 kg olanından aldım hala kullanıyorum hacim olarak fark yarattı ,güç konusunda bir şey vermedi ağırlıklarımda artış olmadı . Su yerine Meyve suyu ile içiyorum .
Protein tozu-amino -asit -nox- creatine şeklinde kombine ettim (zaten performans olarak üst seviyedeydim belkide ondan güç artışı olmadı )

Günümüzde bazı protein tozları creatine içeriyor onlardan devam etmeyi düşünüyorum

İdman günleri 5 5 toplamda 10gr kullanıyorum fakat okudugum yazılara gore gunluk 4.6 gr ıhtıyacım var onun gerısını vucut atıyomus ıdmandan once sadece 5gr kullansam ıdman sonrasında kullanmasam olmazmı kafama cok takıldı bosuna 5gr kullanmıs oluyorum vucut atıyor sonucta

İdman günleri 5 5 toplamda 10gr kullanıyorum fakat okudugum yazılara gore gunluk 4.6 gr ıhtıyacım var onun gerısını vucut atıyomus ıdmandan once sadece 5gr kullansam ıdman sonrasında kullanmasam olmazmı kafama cok takıldı bosuna 5gr kullanmıs oluyorum vucut atıyor sonucta

80 kiloya kadar 5 gram, 80 ustu icin 10 grama kadar dozajlama onerilir.

Cok kafaniz takiliyorsa 5 gram aliniz, kilo hesabi biraz farazi verilmekte kas hacmi aslinda kreatin aliminda onemli, yani 80 kilo yag orani %10 civari birisi 10 gram kreatin alsa yeridir.

ürünü twinlab liqiuid aminoyla kombinlemeyi düşünüyorum.Antrenmandan yarım saat önce meyve suyuyla 5gr creatine antrenman sonrası liquid aminoyu almayı düşünüyorum.Sizce?

1 kg almıştım evladiyelik :) şimdilerde elbise dolabmda duruyor . iyidir hoştur ama diyette iken kullanmayı bırakmak zorunda kalmıştım :)) Arkadaş bıngıl bıngıl memeler sanki dahada sulanıyordu :D :D şuandada kullanmıyorum nedense yaz bitince kullanacağım ama :D Çok farkedilir bir fark gördünmü sorusuna evet diyebilirim ama diyette kullanmadım :)

Bende bu urunu almayı dusunuyorum ama yaz aylarında kreatin kullanımı hacim olarak pek etki edermi muscletech nitro techin yeni serisini kullandım kreatinin pek etkısını goremedımde

Back
Yukarı