300 gramlığını bende bulamadım ama 500 gramlığı supplement satan yerlerde varMerhabalar. Bu ürünü şu an forumun sponsoru olan supplementler.com'da dahil olmak üzere bir çok supplement satışı yapan sitede bulamıyorum yaklaşık 1 haftadır. Temin edebileceğim güvenilir site,mağaza vs. varsa bilgilendirmenizi rica ediyorum teşekkürler.
Dostum yanlis yonlendiriyosun 'ikeanin tatli kasigi' ile 300gr creatini 'tepeleme' olacak sekilde bolersen 60 servis cikiyo. 5gr x 60 300 grBir çay kasiginin alabileceği maksimum miktaullanirsan 4 gr felan ediyor evde kendim olcuyorum sizde bir tepeleme çay kaşığı kullanın tatlı kaşığıyla eksik yada fazla koyabilirsiniz bir tepeleme çay kaşığı koyun yeter
LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 hafta icinde direk guc artisi saglar suphen olmasinforuma biraz göz attım fakat çoğu nasıl kullanılacağını tartışmış(çok karmaşık olduğu içindir).önemli olan keratinler direkt güç artışı sağlar mı ve idman süresine etkileri.bilen biri net olarak cevaplarsa sevinirim,saygılar.
Sorun olmaz son kullanim tarihini gecmedikten sonra5 ay önce alıp bir süre kullanmıştım.Yarıdan fazlası duruyor şu anda kullansam sorun olur mu acaba 4 aydır kapalı kutusunda duruyor.
Toplam 4 kere kullandim su ana kadar 5günde ust goğus 20kilo zor çalisirken biraz daha kasip 30 kilo calismaya basladim çoğu harekette kilo artisim olduforuma biraz göz attım fakat çoğu nasıl kullanılacağını tartışmış(çok karmaşık olduğu içindir).önemli olan keratinler direkt güç artışı sağlar mı ve idman süresine etkileri.bilen biri net olarak cevaplarsa sevinirim,saygılar.
foruma biraz göz attım fakat çoğu nasıl kullanılacağını tartışmış(çok karmaşık olduğu içindir).önemli olan keratinler direkt güç artışı sağlar mı ve idman süresine etkileri.bilen biri net olarak cevaplarsa sevinirim,saygılar.