Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
Ben geçen yıl kullandım etkilerini yazıyorum çok net güç artışı iştah açılması zayıflama ama kaslarım daha şişti sanki ama zayıflıyordum beslenmeme rağmen bırakmak zorunda kaldım ama dedim ya yorulmak nedir bilmiyordum onun dışında ilk başlarda gece attım yatayım dedim 12 de yattım uyudumda saat 4,30 du 2 saat uyumuştum o gün antremana gittim sonuç gayet iyi ağır çalıştım tekrar aldım bakalım

Merhaba;

Ürünle ilgili deneyimlerim şöyle; ben definasyon döneminde kullandım, ciddi anlamda yağ yakımına yardımcı bir ürün ancak iştahı açıyor bu sebeple diyet dönemini zorlaştııyor. Bulk ve diyet döneminde kullanılabilr diye düşünüyorum. Kas yapımında diyette olduğum için bir artısını görmedim ancak yıkımı engellediği kesin.

İlginç sorular var, mesela gelişme döneminde kullanılır mı diye. Bence bu ürün orta seviye ve üstü sporcular için geçerli bir ürün, ayrıca 30 yaş üstü diye düşünüyorum. Çünkü büyüme çağında Normal sporunuzu yapıp geceleyin 11de yatarsanız zaten büyüme hormonu salgılarsınız.

Ciddi anlamda libido artışı yapıyor haberiniz olsun. Ben sadece antrenman öncesi 3 tablet kullandım sonuçlardan memnunun.

Türkiye'de gh ma adıyla elinize geliyor, aldığım firma bunu universale yaptırdığını iddia etti ben de gidip universal usa'e mail attım, onlar da doğruladı. Ekstra kötü bir yan etkisini şimdilik görmedim, umarım görmem.

Sağlıklı çalışmalar.

Ben direk gh max yazanını buldum burda satılanlarla karşılaştırdım içerikleri farklı gibi kutunun yarısını bitirdim antrenmandan önce 5 tane yatmadan bir tane alıyorum antrenmanım yaklaşık 2 saat sürüyor ve 3 bölge ağır giriyorum petformansı iyi pumo güzel damarlarım patlayacak gibi oluyor 1 serviste 5 gr arginin olması çok iyi universal bu işte iyi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben direk gh max yazanını buldum burda satılanlarla karşılaştırdım içerikleri farklı gibi kutunun yarısını bitirdim antrenmandan önce 5 tane yatmadan bir tane alıyorum antrenmanım yaklaşık 2 saat sürüyor ve 3 bölge ağır giriyorum petformansı iyi pumo güzel damarlarım patlayacak gibi oluyor 1 serviste 5 gr arginin olması çok iyi universal bu işte iyi

3 bölge 2 saat antrenman çok uzun bir süre hocam. kar anlayışınız, uzatmaktan ziyade, süreyi kısaltmaya yönelik olsun.

Hapların boyutu çok büyük,ikiye bölsem bile içmekte epey zorlanıyorum.Çiğnememde bir sakınca var mıdır ?

Hapları çiğneyerek yutmanın negatif bir yanı var mı acaba ? Hap boyutu cidden çok büyük ürünü satmayı bile düşünüyorum.

Hapları çiğneyerek yutmanın negatif bir yanı var mı acaba ? Hap boyutu cidden çok büyük ürünü satmayı bile düşünüyorum.

17 yaşındayım boyum 1.68 acaba bu ürünü kullansam boyuma bi etkisi olurmu?

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ürün genellikle 30 yaş üstü için öneriliyor, gelişme çağında olduğun için kullanmayabilirsin. boy uzamasına destek olarak, balık yağı, b complex, arjinin, magnezyum ve çinko vitamin mineral ürünleri ile bir set etkili olduğu söylenir.

Arkadaşlar Universal GH Max almak istiyorum yaş 16 boy 168 anne boyu 155 baba boyu 170 bu ürünü alırsam boy üzerinde bi etkisi olurmu ?

Back
Yukarı