Universal Glutamine Powder 120 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.182

saydam

Özel Üye
Kullanım Şekli:
250-300 ml su, süt veya meyve suyu ile 1-2 çay kaşığı glutamini karıştırarak içiniz. İdeal sonuçlar için glutamini sevdiğiniz bir protein içeceği ile karıştırınız.

BESLENME BİLGİLERİ
Servis Miktarı 1 Çay Kaşığı
Her Paketteki Servis Miktarı 120
Her Servisteki Miktar % GD
Glutamine (as L- Glutamine) 5 g
*

*Günlük Değer (GD) tesbit edilmemiştir.

glutamin almak bence mantıksız çünkü bazı amino yada protein tozlarında glutamin var ayrıca para vermenize gerek yok.kaslar için çok önemli bir amino glutamin almak mantıksız cümlesi ile karıştırmayın.

Arkadaşım ben bu ürünü çeşitli kombinelerin yanında kullandım bunu kullanmadan kombine ettiklerimle yine bunu kullandıktan sonra arada pek fark olmadı açıkçası fakat o sıralar zayıflama çabası (yani 2-3 kilo kadar) içindeydim fakat ölçü kaybetmedim buna bağlanabilrimi bilemiyorum ama dediğim gibi pek bi faydası yok sivilceden başka en azından bende öle

ben bu ürünün 300 gramlığını kullandım bi etkisini görmedim desem yeridir ve sonrada 300 gr lık şeye o kadar para verdiğime pişman oldum almak isteyenler varsa almayın derim bunun yerine güzel bir amino asit veya whey daha matıklı olur...Bana balon bir ürün gibi geldi...

ben bu ürünün 300 gramlığını kullandım bi etkisini görmedim desem yeridir ve sonrada 300 gr lık şeye o kadar para verdiğime pişman oldum almak isteyenler varsa almayın derim bunun yerine güzel bir amino asit veya whey daha matıklı olur...Bana balon bir ürün gibi geldi...

supplementları bu kadar acele değerlendirmemek lazım..helede 300gr.da..
çok doğru yapılmayan bir beslenme düzeninde örneğin işeyaramamış olabilir..ya da yanlış dozajlama yapmışsınızdır..suçlu herzaman ürün değildir..
bu linki okumanızı tavsiye ederim..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/supplementlar-n-e-yaray-p-t19120.html

300 gr'ını Bugun Aldım Kullandıktan Sonra Yorumumu Ekleyecegim Umarım Faydasını Görürüm. Kullanım Zamanları Hakkında Bilgili Arkadaşlar Yardımcı Olurlarsa Sevinirim. aNTREMANDAN sONRA Ve Yatmadan Öncemi Almalıyım ?

glutamin için en iyi kullanım zamanı 5 gr antrenmandan sonra boşalan glutamını yerine koymaktır maddş durumun iyi ise 5 gr da gece yatmadan önce almak büyüme hormonunu tetikliyor.

glutamin için en iyi kullanım zamanı 5 gr antrenmandan sonra boşalan glutamını yerine koymaktır maddş durumun iyi ise 5 gr da gece yatmadan önce almak büyüme hormonunu tetikliyor.

Gunluk 3-5 gram uzeri kullaniminin hic bir mantigi yoktur.

lutamine takviyesi her ne kadar önemli görünse de, agiz yoluyla alinan büyük dozda glutamine´in yüzde 50 ilâ 85´inin kan akisina erisemedigi bildiriliyor. Bundan dolayi, mega dozlarlar yükleme yapmak yerine, günde 2 ilâ 3 gram aliminin daha uygun olacagi belirtiliyor.A

Ürünü kombine ederseniz iyi sonuçlar alırsınız fakat ben olsam kompleks olanını tercih ederdim , ayrıca glutamine almak bana mantıklı gelmiyor.[DOUBLEPOST=1392054524][/DOUBLEPOST]Ürünü kombine ederseniz iyi sonuçlar alırsınız fakat ben olsam kompleks olanını tercih ederdim , ayrıca glutamine almak bana mantıklı gelmiyor.

Back
Yukarı