Universal Nutrition Amino 2700

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.726
Merhaba arkadaşlar. Amino Asitlerle ilgili pek bilgim yok yardımcı olmanızı rica edecektim. Öncelikle bu sporu 3 yıla yakın süredir yapıyorum. Amino asit olarak bunu kullanmayı düşünüyorum. Yalnız aklıma takılan bir kaç nokta var, yardımcı olursanız sevinirim. Daha önce Supplement kullanmadım. 1 Kutu BSN Syntha bitirmek üzereyim, Optimum Whey gold'u yalnızca antrenmandan sonra aldığım için onun bitmeye pek niyeti yok :) Sorulara gelecek olursak;
1- Amino Asit kullanımı vücutta herhangi bir problem yaratıyor mu?
2- Supplement olarak; Bsn Syntha 6 ve Optimum Whey Gold kullanıyorum. [ OFF Günlerde: Sabah 1 ölçek BSN, Antrenman günleri: Sabah 1 Ölçek BSN, Antrenman sonrası 1 Ölçek Optimum Gold şeklinde. ]
Universal Nutrition Amino 2700 alırsam, bunlarla birlikte nasıl kombin yapabilirim? Ve kullanım bu şekilde gittiğinde ne kadar sürede bir ara vermek gerekir? (Protein Tozunda 1 ay kullan 1 hafta ara ver şeklinde uyguluyorum.) Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Bol hacimli, iyi çalışmalar.

Merhaba arkadaşlar. Amino Asitlerle ilgili pek bilgim yok yardımcı olmanızı rica edecektim. Öncelikle bu sporu 3 yıla yakın süredir yapıyorum. Amino asit olarak bunu kullanmayı düşünüyorum. Yalnız aklıma takılan bir kaç nokta var, yardımcı olursanız sevinirim. Daha önce Supplement kullanmadım. 1 Kutu BSN Syntha bitirmek üzereyim, Optimum Whey gold'u yalnızca antrenmandan sonra aldığım için onun bitmeye pek niyeti yok :) Sorulara gelecek olursak;
1- Amino Asit kullanımı vücutta herhangi bir problem yaratıyor mu?
2- Supplement olarak; Bsn Syntha 6 ve Optimum Whey Gold kullanıyorum. [ OFF Günlerde: Sabah 1 ölçek BSN, Antrenman günleri: Sabah 1 Ölçek BSN, Antrenman sonrası 1 Ölçek Optimum Gold şeklinde. ]
Universal Nutrition Amino 2700 alırsam, bunlarla birlikte nasıl kombin yapabilirim? Ve kullanım bu şekilde gittiğinde ne kadar sürede bir ara vermek gerekir? (Protein Tozunda 1 ay kullan 1 hafta ara ver şeklinde uyguluyorum.) Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Bol hacimli, iyi çalışmalar.

Yardımcı olabilecek arkadaş yok mu?

Merhabalar arkadaşlar 18 yaşında 1.80 boyunda 75 kiloyum günlük protein ihtiyacım karşılıyorum 150-200 gr protein alıyorum.Bu ürünü almayı düşünüyorum sizce bana uygun kullanım şekli nedir ant öncesi 1 ant sonrası 1 makul mudur ? Birde amino 3001 adlı modeli ile karşılaştırıldığında hangisin almak daha mantıklı ? soruların cevapları için şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar ben bu Amino'yu aldım ama hapları çok büyük yutamıyorum. İkiye kırıp yutmaya çalıştığımda ise hapların keskin köşeleri boğazımı kesiyor. Yok mudur bunun başka bir yolu? Yutmanın dışında nasıl kullanabiliriz?

Sabah uyaninca 4 amino 2700 ant oncesi 4 amino 2700 sonrasindada 4 amino 3001 kullanmayi dusunuyorum.. Boy 1.96 kilo 97 yaş 23 ..

Nasil bi sonuc alirim yardimci olabilcek arkadaslar varmi

700 tablet olanını sipariş verdim bekliyorum
169,00-TL'ye aldım

acaba 3001'de alsamıydım
şu anda piyasada bu ürün 230-245 TL arasında geziniyor, hiçbir yerde daha ucuzunu görmedim. yani piyasada en düşük fiyat 230 tl civarı iken sen nasıl 170 tl ye aldın merak ettim. 2 ayda bu kadar zamlanmış olamaz ki 2 ay önce de fiyatlar aşağı yukarı aynıydı. bence ürününün ya son kullanma tarihinde bir sıkıntı var ya da kendisinde. son ve düşük ihtimal, nereden aldıysan sana güzellik yapıp gelişinden vermişler.

Ben bekledigim gelismeyi alamadim sahsen 3 haftadir kullaniyorum ant gunlerinde sabah uyaninca 1 ant once 3 cikis 3 gece yatmadan 1 off ginlerde 2 oglen yemek le beraber 2 gece yatmadan 1 saat once genede gozle gorulur bir etki yaratmadi

ben 1-2 aydır Universal Amino 3001 kullanıyorum.çok da memnunum sonuçlardan.şimdi bitmek üzere.hatta bitti diyebilirim.
acaba 2700 mü denesem diyorum.Esas sebebi de şöyle ki şu an Almanya'dayım ve amazon.de 'de 3001 yok ilginç bi şekilde...
2700 ise var ve fiyatı çok uygun.onun dışında BEEF,2250,AMINO TECH var.
napsam bilemedim bana bi yardım edin :)

Whey proteinin yanına amino asit kullanmak istiyorum iki ürün arasında kararsız kaldım.amıno 27000 ve multipowerin triple ürünü. Hangisini tavsiye edersiniz. Şimdiden tşkler

Tabletler çok büyük nasıl yutuyorsunuz yardımcı olurmusunuz ?
hapı dilin arka tarafına yerleştirdikten sonra suyu hafif hafif değil bir anda yüklü bir yudum alın, aynı andada yutkunun sanki 1 yudum suyunuz var ve hapı içmeniz lazım gibi.
ben bu şekilde tek yudumda yutuyorum. aksi halde bende de sıkıntı oluyordu

hapı dilin arka tarafına yerleştirdikten sonra suyu hafif hafif değil bir anda yüklü bir yudum alın, aynı andada yutkunun sanki 1 yudum suyunuz var ve hapı içmeniz lazım gibi.
ben bu şekilde tek yudumda yutuyorum. aksi halde bende de sıkıntı oluyordu

Gerçekten tabletler çok büyük bende ortadan ikiye bölerek içiyorum aksi takdirde boğazımdan geçmiyor çok fena oluyor

Ben antrenmandan önce 3 antrenmandan sonra 3 tablet şeklinde almayı planlıyorum. Acaba antrenman olmayan günlerde de kullanmalımıyım kullanmaya yeni başladım henüz.

Back
Yukarı