Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.bu aminoasitlerin kutusunun kapağı açılınca 1 ay içinde bitirme gibi bi durum varmı?yani 1 ay sonra içindeki maddelerin etkisiz hale gelmesi gibi bi durum söz konusumu.oksijenle teması olduğu için diyorum.istediğimiz kadar saklayabilirmiyiz yoksa?
ilk izlenimler;
1- içimi mp amino 2200 den rahat hiç sorun yaşamadım rahat gidiyor,yeni başlayanlar için yine sorun teşkil edebilir kişisel deneyimim nihayetinde.
2- (L) formatında olması işime yaradı bisiklet sporuda yaptığımdan gün boyu destek sağlıyor(yavaş ve tam emilim) tablet kutuma doldurup 2 şer li şekilde alıyorum .
3- gerçekten varlığını hissediyorsunuz.
4- fiyatı uygun.
eğer profesyonel olarak bu işle ilgilenmiyorsanız, para kazanma diyorum yani her işinizi görür gidip kazıklanmanın manası yok. Yanında creatin lede destekliyorum sporu yemeğe de dikkat ediyorum.
bu ürünü yaklaşık 9 ay kadar günde 8 adet kullandım. 9 sonra amino asitlerim bitince vücudumda müthiş bi halsizlik hissi ortaya çıktı. yani vucut bu supplemente alışmış ve antenman günlerinde kullanmayınca hem isteksiz çalışıyorum hemde hemen yoruluyorum, bitkin düşüyorum. sürekli bu supplementi kullansamda karaciğerimezarar veriyor
keşke hiç başlamadan doğal yollarla bu işi yapsaydım ama artık devam ediyorum ...
merhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum yazılanları okuyorum fakat yeni üye oldum. bende bu ürünü almayı planlıyordum arkadaşlar bu konuda okuduklarıma göre bazılarınızda cok verimli bir etki göstermiş bazılarınızda ise aynı etkiyi göstermemiş. benm ürünü piyasada kapsamlı bi araştırma yaptıgımın sonucunda ürünün çok iyi oldugunu gördüm. neler düşünüyorsunuz bunun hakkında fikirleriniz önemli benm için . hayırlı akşamlar .
özetlemek gerekirse bazıları mucize bekliyor içim colemen olim. . . şimdiden söyleyim öle bi etkisi yok. . . ama besleyici ve kesinlikle işe yarıyor. . . iyi beslenme ve protein tozu kullanıosan kesinlikle iyi bi seçim olur pişman olmassınız ve gelişimi görürsünüz. . . ama bi amino içim vücut yapim zihniyetindeyseniz almayın. . . daha güçlü amino asitlere ama parasıda güzel tabi. . .
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:31 ----------
ben tavsiye ederimm. . . kendimde onu kullanıyorum
2700ün emektar olduğuna katılıyorum. ilk etapta ant. sonrası kana hemen karışım amaçlı almıştım ama sonra yanıldığımı anlayarak 2700ü bırakıp likit aminoya yöneldim. şimdi ant. sonrası için likit aminoya devam etmekle birlikte gün içinde ya da yatarken beslenmeye destek amaçlı yeniden 2700 aldım. sevdiğim bi amino. ayrılamıyoruz ha bu arada çok kolay yutuluyo.
Orta seviye dediğimiz vücut geliştirmeciler için kaliteli ve iyi bi ürün bende kullanoırum gayet memnunum işe yaradığını söyleyebilrim. 2.kutudayım daha önce Weider Amino kullandım. ikisi arasında pek fark yok... 1-2 senelik sporcular için harika bi ürün. fiyat+kalite.
Ben hala ON nin amino yu kullaniyorum. Her 2sinide denedim ve aralarinda bir fark goremedim. onemli olan idmandan sonra aminoyu protein shake ile almak. Birde benden size tavsiye idmandan sonra 4 tane alin deniyor fakat ben idmanin bitmesine 30 dakika kala 2 tane alip idman bitince 2 tane daha aliyorum ve bu sekilde yapmaya basladigimdan daha dinc hissediyorum
1 senedir body building yapıyorum, 1.70 boy - 70 kiloyum. yaklaşık 3 kilo yag fazlam var. Çok duzenli beslenemiyorum. optimum protein tozu kullanıyorum. Bunu amino ile desteklemek istiyorum, sizce %100 beef amino mu kullanmalıyım yoksa universal amino 2700 veya baska bir urun mu tavsiye edersiniz?