Universal Nutrition Amino 2700

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.726
Bu ürünü İstanbul'da nereden temin edebiliriz?Özellikle anadolu yakası Kadıköy,Üsküdar çevresinde yada diğer yakanıın merkezi bölgeleri Taksim,Eminönü gibi...Distribütörünün yeri Ulus'taymış ama işim gücüm var gidip adres aramaya vaktim yok,internetten de alışveriş yapmıyorum,yardımcı olacak olan varsa sevinirim.

Göztepede ****** var

İnternetten buldum orayı evet,minibüs yolu üzerinde heralde,tam olarak biliyor musunuz yeri,mesela Kadıköy'den vesaitle nasıl gidilebileceğini,teşekkürler.

ilk olarak daha ne işe yaradığını bilmediğin birşeyi neden alıyorsun.hadi aldın 700 tablet niye :) o kadar para vermişsin yazık günah yani..ürün kas gelişimine yardımcı olur..

antremandan önce 6 antremandan sonra 6 şeklinde kullanabilirsin.hepsini bir anda yutmuyorsun merak etme.önce 1 tane atıyosun ağzına sonra su içiyorsun.sonra bu işlemi 5 defa daha tekrarlıyorsun.umarım anlatabilmişimdir :)

Üç kişi kullanıcz oyüzdn 700 tablet aldm. Daha hesaplı geldi. Ama rasgele bu markayı aldm pek bir bilgm yok. Yeni bşladk. Amino asit almamı bir arkadaş önermişti. Hepimiz zayıfız vücut çalşarak amino asit alarak kilo alablrmiyiz ?
Sizce boşunamı aldm amino asidi :( ?

Kurbana girer gibi girdik biraz öyle oldu :) . Malum öğrenciyiz 700 tablet daha uygun fiyata geldiği için o şekilde aldık. Biz birkaç ay çalışmayı düşünüyoruz sadece. yani bu bizim daha hızlı kas yapmamızı sağlıyacaksa oda güzel. Paramız boşa gitmiş olmasunda :)

Eğer Bu Üründe Gelatin var ise bu HARAMDIR.
Arkadaşlar kendimize gelelim Bunlar Ecnebi gayrimüslim ülkelerde yapılıyor.
Ben Markaların Türkiye Kitapçıklarını incelerken sadece ULTIMATE adlı markanın Türkiye'nin ilk HELAL sertifikalı Proteini olduğunu okumuştum.
Bence Birtakım ürünleri alırken güzel bir araştırma yapmalıyız.Haram lokma geçirmeyelim boğazımızdan.Vesselam

bende bölmeden yutun ben öle yapıyorum daha kolay bölünce köşeleri boğazımı kesiyor. kullanım şeklim antramandan önce, sabah ve gece yatmadan

Arkadaşlar özellikle bilen arkadaşlar yeni değilim senenin 9 ayı spor yapıyorum bu sporu arada yorumum da var zaten. Kiloı 66 boy 1.70 vücut yapısı gayet iyi zaman zaman protein tozu ve kreatin de kullandım uzun süreler her antremandan sonra tavuk göğsü de yedim. Şimdi bilen birinin dediğine göre almak istiyorm. Ben 2700 çok kulandım ve sunu söyleyim bende çok iyi etkiler yarattı düzgün de beslenmeye çalıştım tabiki. Ama bu yeni 2700 beni biraz korkutuyor. Tam anlayabilmiş değilim ayrıca b vitaminini dışardan da alıyoruz o sorun değil önemli olan spordan hemen sonra vücudun ihtiyacı olan şeyi hemen değil de yavaş yavaş veren bir amino asit başarılı mıdır değil midir. Ha bir de neden uzak doğu ülkelerine gönderiliyor bunu da anlamadım. Bunu biri bana açıklasın lütfen çünkü bir kaç gün içinde alacağım. Yada bana deyin ki onun yerine şunu al günde şu kadar al. 2700 ü önce 3 sonra 3 şeklinde 1 ay sonra da önce 3 sonra 4 şeklinde kullanıyordum. Yanına kreatin de kullandığım dönemler oldu.

Not :
Bazı sitelerde değerlerin önlerinde L simgesi varken bazı sitelerde neden yok farklı üretim mi hepsi aynı değilmi bunların

https://www.supplementler.com/shop/Aminoasitler/Universal-Nutrition-Amino-2700-700-Tablet.html
http://www.***************/Amino-2700-700-tb,PR-138.html

Son düzenleme:
Bende de var bu üründen. Etkisi var mı yok mu bilmiyorum bugünlerde tekrar başlamayı düşünüyorum spora bakalım etkisi olacak'mı buraya yazarım inş.

merhaba ben 1 aydır kullanıyorum,çok memnunum ama bende kabızlık ve hemeroiti tetikledi.aslında bende bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar merhabalar. Bende 3 ayımı doldurdum, bugün protein, creatine ve amino asit ile suplementlere balıklama bir atlayış yapacağım. Bu ürünün 700 tablet olanından aldım. yaş 25, boy 181, kilo 78. haftada 4 gün gidiyorum spora. Bu veriler ışığında günde kaç tablet, kaç kez kullanmalıyım? off günlerde nasıl, on günlerde nasıl almalıyım?

Ürünün arkasında yazıyor nasıl kullanılması gerektiği. Eğer antrenmanların sıkıysa günde 8 tablete kadar alabilirsin antrenmandan yarım saat önce 4 antrenmandan sonra 4.. sıkı çalışmıyorsan 3-3 yapabilirsin. Off günlerde 4 yada 5 tane atarsın. Kişisel düşüncem bu yönde. Ben böyle yapıyorum..

Arkadaslar bırakın kutuda yok 4 tablet alın yok şu yok bu...

Siz kaslarınızın sesini dinleyin. Size emri veren kaslarınız ve çalışma şekliniz temponuz. Çok ağır ve tempoluysanız fazla alacaksınız, hafif orta ağırlıklı çalışıyorsanız 3-4 adet alacaksınız.

Ben en az 40 sn en fazla 1 dk dinlenirim set aralarında ve ağır idman yaparım. 6 tablet idman öncesi 8 tablet idman sonrası. 45 dk sonra nitrofull protein tozu kullanırım.

Kısaca kutunun arkasındaki yazıyı değil kaslarınızı dikkate alın.

Ürünün arkasında yazıyor nasıl kullanılması gerektiği. Eğer antrenmanların sıkıysa günde 8 tablete kadar alabilirsin antrenmandan yarım saat önce 4 antrenmandan sonra 4.. sıkı çalışmıyorsan 3-3 yapabilirsin. Off günlerde 4 yada 5 tane atarsın. Kişisel düşüncem bu yönde. Ben böyle yapıyorum..

Teşekkür ederim Lupus cevabın için. Çok da sıkı antrenman yaparım, hiç kaldıramayacağım ağırlıkların altına girerim çok da keyif alırım. Sormak istediğim bir iki küçük soru var. Bu ürünü de creatin gibi bir süre kullanıp bir süre ara vermek gerekir mi, bu ürün böbreklerde birikme, yorulma v.b. şeylere yol açar mı? ayrıca parçalayıp yutmakla bütün halde yutmak arasında besin değeri açısından bir fark var mıdır? yani birisi bu hapları bütün almalısın kırmamalısın, midede yavaş yavaş çözünmeli gibisinden bir şey söylemiştide :-p

Back
Yukarı