I'm_awesome
Üye
doğrusu içindekiler biraz korkutuyor beni ayrıca yan etkilerde agresif hareketlerde artışda oluyormuş genede kullanmakda yarar var.
kullanan arkadaşlar var mı ? yada memnun kalanlar. optimum bitecek , cyto gainer alıcam. o bitince bsn true mass, ve birkez daha optimum yanına gaspari bcaa , bunlar bitincede stak alıp hedefime ulaşmayı düşünüyorum. stak'ın yanında pump dahil.
bu stackın faydasi needir enerjimi weeriyo napiyoo
kauss a sonuna kadar hak veriyorum bir uzamana başvurup kombin yaptırırsan daha çok verim alırsın ve 17 yaşında isen acelen yok dostum her sabah yumurtanı yesen yatmadan önce sütünü içsen beslenmede dikkat etsen uzun zaman alır ama kaliteli kas kazanırsınkullanan arkadaşlar var mı ? yada memnun kalanlar. optimum bitecek , cyto gainer alıcam. o bitince bsn true mass, ve birkez daha optimum yanına gaspari bcaa , bunlar bitincede stak alıp hedefime ulaşmayı düşünüyorum. stak'ın yanında pump dahil.
genelde kullananlar sabah kallınca kullanıyor definisyon için ama genede daha bilgili hocalarımızdan öğrenmek lazımdefinasyon döneminde stak nasıl ve ne zaman kullnılmalı