Bugün itibari ile kullanmaya başladım.8.ayım ve kullanacağım ilk supplement, antrenman öncesi 2 ve antrenman sonrası 2 adet kullanmayı düşünüyorum.Fiyatı 78.86 bu arada.
Şöyle bir sorunum var kutunun üzerinde ki %100 Beef Amino yazılarının hepsinde %100 kısmı aynı renk yapışkan sticker ile kapatılmış,nedir bu?
yapılan araştırmalar sonucu isim ve içerik olarak birbiriyle çeliştiği gibi şeyler aklıma geldi benim,yorumlarınız lütfen.
katı diyet döneminde kullanılanilecek bir ürünmü ,içeriğine bakmadan aldım fakat kreatin varmış , su kaybetmek için birton bitki kaynatıp içiyorum , sıfır tuz alıyorum , boşa gitmesin yaptıklarım ?
https://www.google.com/imgres?hl=pl...&w=450&h=630&ei=G5IlUJmZJtHMsgaewYDwAw&zoom=1
Kullandıgım bir ürün şüphede kaldım, ancak kreatin yok içeriğinde. Karbo oranı yok denecek kadar az, katı diet döneminde kullanılabilir. Su atmaya çalışıyorsan maydonoz sapı kaynatıp içilebilir.
Kütlem ve ağırlıklarım arttı fakat amino sayesinde diyemem yanında kombine olarak whey + creatin + animal pak kullanıyorum. Tek başına alınacak bir ürün değil beklentilerimin çok altında bir ürün çıktı birdaha kullanmam malesef. Whey ile yapılan aminodan şaşmamak lazım.
arkadaşlar ben de bu ürünü kullanıyorum fakat bayramdan önce çantamda hafif kapağı açık kalmış, çantamın içinde takdir edersiniz ki spor ayakkabılarım ve terli t-shirtlerim de kalmış, bugün farkettim. kapağı kaldırdım ve korkunç kokuyor, sizce bozulmuş olabilir mi? yani bakteri üremiş olabilir mi üzerinde? bir küflenme söz konusu mudur? çöpe mi gidecek bütün aminolarım şimdi? yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Kahverengi renktelerUniversal'ın beef amino 400 tablet ürünün, tablet rengi nasıl acaba? kullanan arkadaş varsa resim atabilir mi?