Bu ürünü antreman öncesi ve sonrası 4er tablet olarak mı almak daha iyi olur yoksa her öğünle birlikte ikişer tablet mi? İlk sayfadaki tanıtım yazısı kafamı karıştırdı. Öğünlerle birlikte 2 tablet alın diyor fakat daha altta 4-6 tablet alın diyor.
Ben 3 haftadır kulanıyorum 80 Tl aldım çok başarılı ve etkili bir ürün spordan önce ve sonra 4 tane kullanıyorum diğer amino asitlere göre vücutda daha uzun sürede çözünüyor ve kasları çok iyi bi şekilde besliyor.
Bu ne iğrenç bir koku aman allahım, whey toz bunun yanında harikaymış, denemek için beef aldım, çürümüş et gibi kokuyor, şunu üreten biraz tatlandırıcı falan ekler.
yanlıs kullanıyorsun beef aminos sustained release yani yavas salınımlı bir aminoasittir ogunlerle birlikte gunluk amıno asıt alımını cesıtlendırmek ve arttırmak ıcın kullanılır, antrenman oncesı ve sonrası kullanım ıcın whey hıdrolızeden uretılmıs bır amıno asıt kullanman gerekır. urunu ucuz almak tabıkı guzel ama daha guzel olması ıcın nasıl kullanman gerektıgını soyleyecek, bu konuda bılgılı ve bılınclı yerlerden alısverıs yapmak lazım.
Sizce nasıl kullanmam gerekli ürünü ?
ürünün içinde sığır gelatini olduğu söyleniyor ve bu ürün dinimizce haram bu olayın doğruluğu hakkında bilgisi olan var mı :/ ?
brhmcr bu ürünü kardiyo zamanında kullanırsak kay kaybını önlermi birazda olsa önlermi ?Jelatin olsa iceriginde yazardi urunde jelatin gozukmuyor ancak bu konularda hassassaniz zaten bu urunu kullanmayiniz. sigirdan uretilen bir urundur ve sigir tabi ki bu durumda islami usullere uygun kesilmemistir.
Jelatin olsa iceriginde yazardi urunde jelatin gozukmuyor ancak bu konularda hassassaniz zaten bu urunu kullanmayiniz. sigirdan uretilen bir urundur ve sigir tabi ki bu durumda islami usullere uygun kesilmemistir.
brhmcr bu ürünü kardiyo zamanında kullanırsak kay kaybını önlermi birazda olsa önlermi ?
dun bir adet sipariş ettim kendime ama anca yarın elime ulasıcak :/ ilk defa amino kullanıcam o yüzden heyecanlıyım. en son gasparinın probıotık serısını kullanmıstım memnun kaldım bakalım bu nasıl olacak =D