Universal Nutrition Beef Aminos

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 106 46,3%
  • Orta karar

Votes: 97 42,4%
  • Başarısız

Votes: 26 11,4%

• Total voters
    229
Forumdaşlar şimdi kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum

Mutlipower Whey Amino 3400 mü kullanayım yoksa universal beef amino mu ? beef fiyat olarak diğerine göre daha uygun geldi

Forumdaşlar şimdi kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum

Mutlipower Whey Amino 3400 mü kullanayım yoksa universal beef amino mu ? beef fiyat olarak diğerine göre daha uygun geldi

Biri kisa salinimli biri uzun salinimli biri peynir alti suyundan biri kirmizi et amaclari farkli, hangisi amaciniza uygunsa :)

Biri kisa salinimli biri uzun salinimli biri peynir alti suyundan biri kirmizi et amaclari farkli, hangisi amaciniza uygunsa :)

ben şeker hastasıyım karbonhidrat kullanamıyorum whey aminoyu spor öncesi ve sonrası 4 defa kullanıyorum beef aminoyu ilk defa arkadaşımdan duydum ve ucuz oldugundan merak ettim kullanımı hakkında malesef bilgim de yok :/

Ben 2 buçuk aydır kullanıyorum. 1 ayda 3 kilo kas kazandım bi etkisi oldu mu olmadı mı bilemem ama amino asit hakkında yorumsuzum yani. Kilom 77 ydi geçen ay bu ay yine 77 yağ oranımı %3 düşürdüm %4 2 kg yağ var vücudumda kas oranım 3 kg arttı. 74 kg kas oranım var. Spor salonunda yağ ölçer cihazı ile ölçüm yaptık.

ürünüm gecikmeli de olsa geldi ve bir haftadır kullanıyorum. etkisi konusunda birşey söylemek için çok erken. sadece o hapları yutmak var yaa asıl mesele o yani. bir de kokusu gerçekten kötü. tadı akvaryum balık yemlerının tadını andırıyor ama bana lazım olan tadı değil etkisi ilerleyen günlerde etkisi hakkında da yazmaya çalışırım ;)

bugun aldım pazartesi başlıyacağım öğlen yemeğinden 3 saat sonra ara öğün maksatlı protein tozuyla beraber 4 tablet kullanacagım yani saaat 15 :00 gibi öyle daha iyi sonuç vereceğini düşünüyorum antramana 20 dk kalada mp assaultla kombine edeceğim deneme yanılma yönemi bu spora gönül verenler iyi bilir .. sizce kombinim nasıl ne kadar bilsende bir bilene danış demişler

Aklıma bi şey takıldı , bu ürün HELAL mi? Sonuçta yurt dışında üretilio helal kesim olmayan hayvandan üretilio kullanmak ne derece doğru bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz.

iyi forumlar....

evet ben bu ürünü bir suplament firmadan aldım taksim meydandaydı işi bilen anlamıştır.bu ürünü ant öncesi ve sonrası alınan bir amino gibi düşünmemek lazım etten gelen bir amino olarak düşünün ve bence 3 öğün seçin ve bu öğünlerde 2 tane adet size alın ve bu üç öğünde
sağlam bir etten aldığınız amino miktarını yağlanmadan midenize göndermiş sayın

Ben bu ürünü 1 ay kadar kullandım, ay sonundaki ölçüm ve ay boyunca deva ettirdiğim gözlemlerimden çıkarımım bu ürünün sisirme bir ürün olduğu, su an weider amino liquid mega forte kullanıyorum 2 hafta olmasına rağmen çok memnunum, dezavantajı biraz pahalı olmasi

bu ürünü aldım fakat arkadaşlarımın birindede aynı ürün mevcut ve kapsüllerin renkleri farklı benimki açık onunki koyu 100 tl ye aldım nedeni nedir ?

Arkadaslar bu urun kan urunleri iceriyor. Helal mi haram mi acisindan sorgulayanlar icin soyleyeyim benzeri beef amino turevlerinde oldugu gibi sigir jelatini sigir albumini vs iceren urunler hayvanin kanindan santrifujle elde edilir. Arjantin sigir karacigeri ekstrakti beef amino konsantresi ve sigir albumininden yapildigini icinde acikca yazmis. Kaldi ki bunlarin oranlari belli degil ama sakatat ve kan urunu kisminin daha fazla kullanilmis olabilecegi ihtimali gayet yuksek cunku etin kullanilmayan kisimlarini amino tableti yapmak cok akillica geliyor bana:) standart diger amino asitlere ustunlugu kanitlanmamis olduguna gore egg albumin whey kaynakli urunleri tercih etmenizi oneririm.

hayır haplar gayet küçük boyutta daha önce universal amino 1900 kullandım onlarla aynı boyuttalar ve universal haplarının dışında yutmayı kolaylaştırıcı bir madde oldugu için ben 5 tanesini aynı anda içebiliyorum yani :)

sen ciddimisin dostum 5 tane :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 04:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 04:21 ----------

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://wellnessandhealthcr.files.wordpress.com/2012/03/amino-100-beef-information1.jpg

Kullandıgım bir ürün şüphede kaldım, ancak kreatin yok içeriğinde. Karbo oranı yok denecek kadar az, katı diet döneminde kullanılabilir. Su atmaya çalışıyorsan maydonoz sapı kaynatıp içilebilir.

Ben kreatin kullanıyorum kreatinin bana zararı olur mu ki arkadaş yaptıklarım boşuna gitmesin yazmış da.

bu ürünle birlikte,dymatize ıso 100 protein tozunu kullanıyorum günde 4 amino asit atıyorum,iyi gelişme kaydettim,bu amino asiti öneririm,gerçekten güzel.

Bir porsiyonundaki yani 4 gr(2 Tablet) amino asit profili:

Vitamin A: 25IU
Vitamin C: 8mg
Niacin: 2. 6mg
Vitamin B6: 2mg ?

Temel Aminoasitler

L-Lösin 156 mg
L- İzölösin 68mg
LVvalin 112mg
L-Tireonin 84mg
L-Lizin 204.mg
L-Fenilalanin 92mg
L-Triprofan 12mg
L-Metionin 48mg
L-Histidin 48mg

Temel Olmayan Aminoasitler

L-Arjinin 292mg
L-Asğartik Asit 248mg
L-Alanin 352mg
L-Sistenin 20mg
L-Glutamik Asit 452mg
L-Glizin 804mg
L-Hidroksiprolin 388mg
L-Prolin 444mg
L-Tirozin 36mg
L-Serin 136mg

bu ürünü almayı düşünüyorum yorumları okudum ama kullanıp da etkisini yazan 1-2 kişi olmuş.
beslenme düzenim gayet iyi. sadece kırmızı et yiyemiyorum. optimum whey kullanıyorum yanında bu nasıl olur ?

bu ürünü almayı düşünüyorum yorumları okudum ama kullanıp da etkisini yazan 1-2 kişi olmuş.
beslenme düzenim gayet iyi. sadece kırmızı et yiyemiyorum. optimum whey kullanıyorum yanında bu nasıl olur ?
Bunun yerine musclemeds beef amino almani tavsiye ederim, icerigi daha sağlam, su an ben kendim kullanıyorum ve gayet memnunum

Back
Yukarı