Universal Nutrition Ultra Whey Pro.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 150 54,3%
  • Orta karar

Votes: 110 39,9%
  • Basarisiz

Votes: 16 5,8%

• Total voters
    276
Arkadaşlar bugün anneme ilaç almak için izmir atakent civarında anayol üstünde bir eczaneye gittim, ismi lazım değil. Eczanede animal'ın ve universalın ürünleri vardı.

İlaçları alırken oradaki hanıma universalin wheyinin fiyatını sordum, hemen listeyi getirdi ve 900 gramlığından başlayarak fiyatları söyledi:
900 gramlığı 110 YTL
2300 gramlığı 230 YTL
bundan sonra sanırım 3,5 luğunu saydı ama ben duyamadım bile...............................

Bende dün bir kaç eczaneye Whey sordum, Optimum ve Universal'in 900 küsur gramlığını 110-115'ten satıyorlar..
İçimden çüş dedim, %de kaç karla satıyorlar yahu..El insaf...

Bu ürünü alıp kullanmaya başladım, şu anda antremanlardan sonra 300 ml suya bir ölçek atarak kullanıyorum.
Suda karışmasında bir sıkıntı yok, shaker'la 3-5 sallamamda hazır oluyor.
Su ile tadı içilmicek gibi değil, normal, ama süt ile daha keyifli olabilir.

Umarım ilerki zamanlarda ürünün olumlu etkisinden bahsedebilirim..

daha önce universal whey kullanan varmı?

arkadaşlar onceden optımum whey kullanıodum ama sitede kalmadıgı ıcın unıversal nutrition whey aldım 900gramlık yalnız kutuyu açtığımda neredeyse yarısına yakınını boş olarak gördüm kutu zaten kucuk ve bayası boş...optımumun hem kutusu buyukdu hemde bayabi doluydu onceden kulanan varsa bana bilgi verebılırmı sızınkıde mı öleydi ?ürün resimdekinden

Eklentiler

• UNIVERSAL-WHEY-PRO-908-Gram__18771942_0.jpg
    UNIVERSAL-WHEY-PRO-908-Gram__18771942_0.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 709
Ben 20 gün önce aldım Universal Whey, yani öyle ağzına kadar dolu değil tabide, yarısına yakını boş oldugunuda söyleyemem, kullanmadıysan hassas terazide tarttırsaysın, markete falan girip.

beyler ben protein tozu almayı düşünüyorum.fiyat olarak da kalite olarak da en uygun bu geldi bana.
ama benim kilom çok düşük bi yandan gainer da kullanmayı düşünüyorum.o zaman da bu iş bana çok masraflı olacak.bunun yerine aminoyla gainer kombine etsem daha mı iyi olur ne dersiniz.

bu üründen elimde bir miktar kaldı kullanmadım kasım 2008 gibi almıştım kutunun üzerinde son kullanım tarihini aradım ve #163243.B.EXP.8/14/11 şeklinde bir yazı buldum son kullanım tarihi buysa kullanmaya devam edebilirmiyim bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkürler.

Bir kaç ay öncesinde Universalin sitesinde Whey prolar yoktu, diye hatırlıyorum. Yakında eminim Türkiye'de de aynı ambalajlı ürünleri göreceğiz.

Benim dikkatımı çeken sitelerinde görmüş olduğumuz ambalajlı ürün tipik Universal tasarımı, Türkiye'de bulunanlar ise Universal stili değil. Görsel olarak aralarında çok fark var, iki farklı hedef kitleye göre hazırlanmış sanki.
Neden bu kadar değişikliğe gittiler çok merak ediyorum açıkcası:)

arkadaşlar bu ürün glutamin içeriyor mu? içeriyorsa ne kadar içeriyor? netten herhangi bir bilgiye ulaşamadım...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:54 ----------

arkadaşlar bu ürün glutamin içeriyor mu? içeriyorsa ne kadar içeriyor? netten herhangi bir bilgiye ulaşamadım...

özür dilerim cevap önceki sayfada verilmiş.. evvel de var , benim kaslar öyle hayvani ağrıma yapmıyo:p

bugün aldım.Daha kutuyu açmadım.Daha önce twinlab ve api kullanmıştım.Bakalım bunun kalitesi hakkaten söylendiği kadar var mı.Sonucu yazarım buraya.
Not: Universal glutamine ile birlikte kullanıcam

ben ilk supplement olarak 908 gr almıştım ondan memnun kaldım ama tadı hoşuma gitmemişti çikolatalıydı ondan sonra universal max kullandım vanilyalı ondan tiksindim tadı iğren ve yine universal ultra whey aldım 2300 gr ...

ben 2300 gr universal ultra whey proteini 120 ytl ye aldım orjinal ürün...son kul.tarihi 2012

nerden aldın acaba..uygunmuş:)thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:48 ----------

Unıversal Ultra Whey ürünü geçenlerde indirimli bir siteden öylesine aldım. Asıl muscletech ve weider ı dönüşümlü olarak kullanıyorum. bunu da antreamana gitmediğim günler öğün araları alıyorum. sitedeki yorumları okuyunca neredeyse weider'ı bırakcaktım. arkadaşlar yapmayın öyle 130 tl den fazla para verileerek alınacak bir ürün değil.
fazla ücret vermemizi söylemişssin.130dan fazla verilmez die.yardımcı olurmusun öyle uygun nerden alabiliriz?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:29 ----------

Arkadaşlar en uygun nerden alabiliriz acaba çikolatalısını?

bu ürünü bugün fazla bakmadan aldım.

meğerse diğer rakiplerine göre daha fazla şeker varmış.

on da 1 gram
dymatize iso100de 0 gram
universal de 3 gram var

mrbalar herkese...bende bu ürünü yeni aldım bundan önce animal max kullanmıstım bir kutu ve o bitince şimdi ultra whey aldım bende..ben şimdi bunun yanında kullanmak için amino asid yada glutamin kullanmak istiyorum ama hangisini kullansam die düşünüyorum...amacım hacim yapmak ve bazı arkadaslar sadece whey yeterli derken bunun yanında amino alırsan süher olur dienlerde var...bu konuyla ilgili sizin düşünceleriniz nelerdir ??*bana ne önerebilirsiniz bu konu ile ilgili oalrak...

mrbalar herkese...bende bu ürünü yeni aldım bundan önce animal max kullanmıstım bir kutu ve o bitince şimdi ultra whey aldım bende..ben şimdi bunun yanında kullanmak için amino asid yada glutamin kullanmak istiyorum ama hangisini kullansam die düşünüyorum...amacım hacim yapmak ve bazı arkadaslar sadece whey yeterli derken bunun yanında amino alırsan süher olur dienlerde var...bu konuyla ilgili sizin düşünceleriniz nelerdir ??*bana ne önerebilirsiniz bu konu ile ilgili oalrak...

Bana kalırsa creatin'leri biraz araştır.
Amacına uygun olduğunu ve faydasını göreceğini düşünüyorum.

https://www.supplementler.com/shop/Creatine-Urunleri/

Bana kalırsa creatin'leri biraz araştır.
Amacına uygun olduğunu ve faydasını göreceğini düşünüyorum.

https://www.supplementler.com/shop/Creatine-Urunleri/

Eyv cok tesekkür ediyorum evet dediğin gibi biraz baktım ve ciddi bi şekilde creatine biraz daha sıcaklastım diebilirim.zannediyosam creatin hem hacim tutmaya yardımcı hemde enerji sağlıyor sanırım creatindeki tek sorun ise vücutta su tutması onun içinde kre alkyn kullanmak daha faydalı olsa gerek düşünüyorum.

Back
Yukarı