unıversal ıle bırebır dozaj uyumu olan hard lıne var.onu almanı onerırım.amıno 3000 işini gorur sanırım.OVERBLACK dedi:universal nutrition aminoacid nerelerde bulabilirim istanbulda bakırkoyde oturuyorum bi cok eczaneye sordum ama baska markalar var.yardımcı olursanız sevinirim
OVERBLACK dedi:universal nutrition aminoacid nerelerde bulabilirim istanbulda bakırkoyde oturuyorum bi cok eczaneye sordum ama baska markalar var.yardımcı olursanız sevinirim
guardbody dedi:unıversal ıle bırebır dozaj uyumu olan hard lıne var.onu almanı onerırım.amıno 3000 işini gorur sanırım.OVERBLACK dedi:universal nutrition aminoacid nerelerde bulabilirim istanbulda bakırkoyde oturuyorum bi cok eczaneye sordum ama baska markalar var.yardımcı olursanız sevinirim
eprikan dedi:universal nutrition 3001 ile weider amino 2200 arasında kararsız kaldım siz ne tavsiye edersiniz.
tessekurler
baris dedi:hsd ,bu kullanım miktarlarını yağ yakıcı içinmi verdin yoksa amınoasit içinmi,çünkü arkadaş yağyakıcı kullanımı için sormuşta o yüzden..