Universal Nutrition

universal nutrition aminoacid nerelerde bulabilirim istanbulda bakırkoyde oturuyorum bi cok eczaneye sordum ama baska markalar var.yardımcı olursanız sevinirim

türkiye de artik yok.netrition dan da alacaksan orda amino 3001 bulamazsin.ancak ya avrupadan yada amerikadan arkadasinla getirteceksin :cry:

tahtakalede var oradaki meşhur bir vitamin eczanesi varya ne ararsan var ama orj olmadığı konusunda söylentilerde var tabii

OVERBLACK dedi:
universal nutrition aminoacid nerelerde bulabilirim istanbulda bakırkoyde oturuyorum bi cok eczaneye sordum ama baska markalar var.yardımcı olursanız sevinirim
unıversal ıle bırebır dozaj uyumu olan hard lıne var.onu almanı onerırım.amıno 3000 işini gorur sanırım.

türkiyeye üniversal ürünleri geldi...bizim salona getirdiler katalog ve fiyat listelerini henüz kullanmadık ama bayağı güzel şeyler var...

Teşekurler arkadaslar yardımlarınız icin.neden universal diye sormuş bi arkadaş ben daha once amino1900 kullandım ve yararını gördüm isin aslı baska marka kullanmadım bu yuzden aynı marka ürün kullanmak istiyorum.sizlerede tavsiye ederim

OVERBLACK dedi:

Arkadaşım mrb;
Aradığın markanın bütün ürünlerini buradan bulabilirsin.Fiyatları çok uygun üstelik k.k. taksitte yapıyorlar.Bir bak derim.

http://www.******.com/sub/22/un

guardbody dedi:
OVERBLACK dedi:
unıversal ıle bırebır dozaj uyumu olan hard lıne var.onu almanı onerırım.amıno 3000 işini gorur sanırım.

yıllarca ulkemize universalı getiren tuva gıda suan kavi gıda olarak hizmet veriyo ve universal olarak gelen içeriği burada hard line adı altında satıyorlar ambalaj ve işçiliğin burada yapılması urunun piyasaya ucuz verilmesine tekabul ediyor
ama içerik yine universal

UNİVERSAL ARTIK ECZANELERDE BİLE VAR

Universalin 1 buçuk aydır türkiyede satışı var. Sporsalonlarına da dağıtım yapıyorlar. Benim Çalıştığım salona da broşür ve fiyat listesi geldi. Yalnız bir üründe sorun sezdim animalnitro'nun orjinali 44 pakettir. Adamlar 30 pakete indirmişler. Amerikada 30 paketine hiç rastlamadım . Universalin bütün ürünleri gelmese de yeterli olacak bir kısmı gelmiş. Busefer Hardline(kavi) değil de , Netritionbestin(netritionbest olduğundan şuan pek emin değilim ama) firması getirmiş universali

omer41

Banlenmek istemiyorsan kurallari oku!

eprikan dedi:
universal nutrition 3001 ile weider amino 2200 arasında kararsız kaldım siz ne tavsiye edersiniz.
tessekurler

ikiside iyidir ama değer açısından bakmalısın bu işe weider kaç tablette 2200mg üniversal kaç tablette 3001mg

simdi universal de yag yakıcı var ekstaradan ama bana en fazla iki ay gider weider ın degerleri biraz dusuk ona gore ama 3.5 ay gider diye hesapladım.cok fazla kullanmakta istemiyorum acıkcası acaba 2 ay kullanmak yeterli mi?

hsd ,bu kullanım miktarlarını yağ yakıcı içinmi verdin yoksa amınoasit içinmi,çünkü arkadaş yağyakıcı kullanımı için sormuşta o yüzden..

baris dedi:
hsd ,bu kullanım miktarlarını yağ yakıcı içinmi verdin yoksa amınoasit içinmi,çünkü arkadaş yağyakıcı kullanımı için sormuşta o yüzden..

hıımm evet hakkatten dalgınlık işte yanlış yere yazdık neyse pardon uyardığın için teşekkür ederim sildim sen uyardıktan sora karışıklık olmasın

universal creatıne

unıversalın 300 gr.lık creatıne lerı var...bu urunu kullanmak ıstıyorum sızce mantıklımı arkadslar...urun performans acısından yani????

üniversalin 2700 ünü gördüm ve 350 tablet fiyatı weider ile aynı hatta 15 milyon altı kullanmadım ama fiyat ve adet olarak uygun geldi bana...

Back
Yukarı