Universal Whey Pro mu yoksa 100% Whey Standart mi?

herkese selam öncelikle;
bugün Universal Nutrition Ultra Whey Pro 5lbs satın aldım. aslında optimum almaya gitmişdim ama satıcı aşırı ısrarla universalin ürününü almamı onerdi. fiyat olarak daha pahalı ama indirimli fiyati aynıydı optimumla. pek içime sinmedi açıkcası optimumla değiştirme şansım var.
Universal Nutrition Ultra Whey Pro mu yoksa Optimum Whey 100% Whey Gold Standart mu? 2 ürünüde kullanan arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
139 tl ye aldım bu arada...

herkese selam öncelikle;
bugün Universal Nutrition Ultra Whey Pro 5lbs satın aldım. aslında optimum almaya gitmişdim ama satıcı aşırı ısrarla universalin ürününü almamı onerdi. fiyat olarak daha pahalı ama indirimli fiyati aynıydı optimumla. pek içime sinmedi açıkcası optimumla değiştirme şansım var.
Universal Nutrition Ultra Whey Pro mu yoksa Optimum Whey 100% Whey Gold Standart mu? 2 ürünüde kullanan arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
139 tl ye aldım bu arada...

güvenilir kaynaklara göre optimum whey %100 çok daha iyiymiş bende optimum whey siparişi verdim onu bekliyorum

optimum daha kalitelidir whey de ama diğer ürünlerde universal ağır basar animal serisi mesela buna örnek

aldıgım adamda çok ısrar etti universal daha iyi diye ama ben genede optimum diyodum yorumunuz biraz olsun içimi rahatladı teşekkürler.:D optimumda kullandınızmı acaba?

üniversal ultra whey ile amino 2700 bir kulandım max verim aldım.tabi iyi antremanda şart sadece suplementle olmaz.optimumda iyi tabi ama ben denediğimi söyleyeyim dedim başarılar

Back
Yukarı