USP Labs OxyElite Pro (New Formula) (Yeni Formul)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 4 44,4%
  • Orta karar

Votes: 3 33,3%
  • Basarisiz

Votes: 2 22,2%

• Total voters
    9
B

brhmcr

Guest
USP-Labs-OxyElite-Pro-New-Formula.jpg

New formula
DMAA free
Activates key fat burning receptor while supporting vasodilation
Triple fat burning pathway targeting

new-oxyelite-pro-ingredients.png

[YOUTUBE]KyV4B0UVW_Y[/YOUTUBE]

Yeni formulde DMMA yok, daha fazla kafein var. T3 ve T4 artirma yetenegi kanitlanan bir bitki ektresi mevcut.

Daha fazla bitkisel ekstratkt eklenmis.

Rajev isimli arkadaşımızın tavsiyesi üzerine araştırıp ürünü aldım , oxyelite yeni formül eskiye göre çok daha fazla enerji patlaması ve sıcaklık hissi veriyor , oxyelite ilk çıkan üründe resmen içtiğimi anlamıyordum , fakat 1. ürün kadar tokluk hissi vermiyor.

spordan önce 2 adet ve akşam 1 adet kullanıyorum.
Bu ürünle başka hangi ürünü kombine etsem diye düşünüyorum .

Animal cuts ac karnina icince midemi berbat ediyordu.Cardioda zorluk yasiyodum.oxyelite pro new formula 3 gundur kullaniyorum gunde 4kapsul antreman ve cardio enerji artisini hissettim yag yakim icin 20gun bekleyip yorum yapicam..

Forumdan saydığım bi üye önerdi bunu. En etkili supp olarak yağ yakıcı diye. Denicez bi arkadaşımla ortak alıp.

Kullananlar ac karnına mideyi berbat etmiyor inş ?

Forumdan saydığım bi üye önerdi bunu. En etkili supp olarak yağ yakıcı diye. Denicez bi arkadaşımla ortak alıp.

Kullananlar ac karnına mideyi berbat etmiyor inş ?

Maviturk, eski versiyonu onermis olabilirler, eski versiyon cok etkili bir supplementti gercekten. Yenisi de iyi diyorlar ama eskiyi arayanlar cok.

türkiyede bu ürünü satan güvenilir bir site var mı ?
(eski versiyonunda aç karnına aldığımda enerji patlaması yaratmıştı. o enerjiyi nox ürünlerinde bile alamamıştım )

arkadaşlar 3.kutu yarıda şuan ve günde 30 dakika yürüyüş hafif cardio biraz ağırlık derken toplam 18 kilo indim.yanında bcaa ve arada nano vapor kullandım.
Aç karna 2 adet arada vitamin ve akşam yemekten önce 1 adet olarak kullandım.galiba son 1 kutuda eski versiyondan kullanip uzun bir süre oxyelite kullanmayı düşünmüyorum.

açık arttırma sitelerinden birinden eski formül olanı aldım. bilerek eski olanı almadım, aldım şimdi baktım içinde dmma var. bu sitelere pek güvenilmiyor sahte olma ihtimali var, ama aldığım adam 1000 alışverişin 99% dan olumlu puan almış, çok profesyonel çalışıyor 1 gün sonra gönderip telefonla arıyor elinize ulaştı mı diye. yalnız son kullanma tarihi 2015 hem eski olup hep 2015 kafamı karıştırdı. neyse günlük açıyorum birazdan antrenman günlüğü oradan takip edebilirsiniz gelişmeleri.

yeni versiyonu da sakıncalı çıktı.eskisinde dmma vardı bunda da dmaaa yerine ekledikleri Aegelineae maddesinin karaciğer'e zararlı olduğuna dair yazı yayınlamış fda. kullananlar arasında karaciğer sorunlarının çoğaldığına dair yazı var aşağıdaki linkte
bb.comda da ürünü kaldırmışlar.
tam da sipariş vermiştim buradan bir arkadaştan,
arada kaldım şimdi:confused:

FDA Investigates Acute Hepatitis Illnesses Potentially Linked to Products Labeled OxyElite Pro

Bende dün aldım netten kullanıcam artık milk thistle la birlikte kullanmakta fayda olabilir.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar bende almayı dusunuyorum netten yardımcı olabılırmısınız sahte olma olasığıda varmiş[DOUBLEPOST=1398591577][/DOUBLEPOST]
Bende dün aldım netten kullanıcam artık milk thistle la birlikte kullanmakta fayda olabilir.

kardeş kullandınmı urunu

arkadaşlar bende almayı dusunuyorum netten yardımcı olabılırmısınız sahte olma olasığıda varmiş[DOUBLEPOST=1398591577][/DOUBLEPOST]
kardeş kullandınmı urunu

Getiren arkadaş gümrükte sıkıntı yaşamış malesef :( onun yerine mp shred matrix yolladı oxy zaten piyasadan geri çağrıldı ups tarafından bundan sonra çok daha zor buluruz alışveriş yapmadan önce satıcıya sor stok da varsa al yoksa hiç bulaşma.

Back
Yukarı