USPlabs JACK3D micro yeni versiyon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 16 72,7%
  • Orta karar

Votes: 4 18,2%
  • Basarisiz

Votes: 2 9,1%

• Total voters
    22
B

brhmcr

Guest
YASAKLI ÜRÜN
image_prodprod1060028_largeImage_X_450_white.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Urunu kullanan arkadaslarin yorumlari neler? Benim Polonya'da kullanan arkadaslar ozellikle eski versiyonu kullananlar yeni vesiyondan epey memnunlar. Assault, C4 , no-xplode da 2-3 olcege cikanlar bile maks.1.5 olcek aliyorlar ve etkiden bahsediyorlar. Forumda kullananlar ne dusunuyor?

Urunu kullanan arkadaslarin yorumlari neler? Benim Polonya'da kullanan arkadaslar ozellikle eski versiyonu kullananlar yeni vesiyondan epey memnunlar. Assault, C4 , no-xplode da 2-3 olcege cikanlar bile maks.1.5 olcek aliyorlar ve etkiden bahsediyorlar. Forumda kullananlar ne dusunuyor?

Hocam, malum sitenin forumunda da, başkaları içerisindeki 1.3 DMAA çıkarıldığı için stim yani uyarıcı içeriğinin etkisiz olduğunu söylemişler eskiye göre ve bu da genel performansını etkilemiş diyorlar. Başka yorumlarda ise beğenenler var ama beğenmeyenler daha çok eskiyi kullananlar arasında. Tabii bu demek değildir ki, ürün etkisiz. Açıkçası sipariş edeceğim ama yüksek kafein toleransım olduğu için kararsızım.

Yurt dışından gelirken yanımda getirdim bu ürünü. Pre-workout olarak daha önce sadece 2 kutu MP Assault kullanmıştım. Şu an için sadece omuz günümde denedim Jack3d yi. Açıkcası MP Assault'da sanki daha fazla pump etkisi hissetmiştim. Ayrıca antremana daha fazla odaklanabiliyordum. Sanki bir konsantrasyon etkisi vardı. Jack için henüz emin değilim. 3-4 antreman sonra daha net olarak bilgi verebileceğim

pek fazla nox ürünü kullanmadım ve bu ürünü büyük bi beklentiyle aldım. fakat tam bi hayal kırıklığı oldu benim için pump odaklanma güç artışı bunların hiç birini yaşamadım

Ben de bir kutuyu bitirmek üzereyim. Çok net bir şekilde söyleyebilirimki MP Assault bu üründen çok daha etkili olmuştu bende. Tabiki jack3d de işe yaramıyor diyemeyeceğim. 1 ölçeği biraz az geldiği için bir buçuk ölçek şekilde kullanıyorum. Bu şekilde 30 servis çıkıyor. Pump etkisinden memnunum ancak dediğim gibi bir Assault değil. Özellikle Assault'ta hissetiğim konsantrasyon artışı konusunda jack3d'de bir verim alamadım.

Ben bu ürünün eski versiyonunu kullandım, şuan da devam ediyorum mp assault gibi odaklanma olmasa da güç artışı olarak assaulttan daha iyi. Tabi ki bu dediklerim önceki versiyonu için.

2 haftadır kullanıyorum, açıkcası memnun kaldığımı ifade edebilirim.

daha önce kullandığım c4 ile mukayese edersem, az-biraz c4'ün gerisinde. ancak pump etkisi, güç artışı gibi noktalarda c4'e yakın. Odaklanma ve spor yapma uyandırma konularında c4 belirgin derecede iyi.
genel itibariyle kullanılmaya değer. Gelecek hafta başında microya ara verip, yeniden c4 dönücem 1.5 haftalığına.

ben bu urunu 2010 da yurtdisindayken kullandim 3 4 kutu falan. belli bir sure sonra vucut alisiyor ama harika enerji veriyor.formulu degismediyse iyi biir urun.

Back
Yukarı