USPlabs Jack3d

Nasıl ?

• İYİ

Votes: 146 66,7%
  • ORTA

Votes: 52 23,7%
  • KÖTÜ

Votes: 21 9,6%

• Total voters
    219
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neymiş bakalım göreceğiz bugün itibariyle başlıyorum. Bir ölçekle başlıyacağım ilerleyen günlerde etkiye göre arttırmayı düşünüyorum. Önerileri veya daha verim almam için yapılması gerekenler varsa paylaşırmısınız

Ben VPX NO-Shotgon ile VPX NO-Synthesize birlikte kullandım daha sonra USPlabs Jack3d Son bir hafta ise SuperPump MAX kullanmaktayım. Üç ürünü karşılaştırmam gerekiyorsa kişisel olarak en iyi enerji ve pump etkisi USPlabs Jack3d aldım. Kullanan arkadaşlara tavsiyem üç ölçeği geçmesinler ben şahsen en fazla iki ölçek kullandım. Ona rağmen hafif ve kısa süreli karıncalamalar oluyordu.

3 ölçek hatta 3.5 ölçek attım ritm bozukluğumda var ne karıncalanma ne çarpıntı etki 0.
ürün sahte değilse kimyamız uyuşmadı.

pekı bu urunu mp assault ıle kıyaslarsak hangısının daha ıyı oldugunu hangısının daha yararlı oldugunu bana soleyecek bırısı varmı yanı 2sınıde kullanmıs olan veya arkadaslarında gordugu etkılerı yazabılırmı??

3. kutum bugün bitti
İçtikten 3,5 dk dakika sonra başlayan kaşıntı bende de oldu ve son kutuma kadarda geçmedi.Benim için bir rahatsızlık kaynağı değildi.Antreman öncesi verdiği enerji ve pump etkisi normal düzeyde,antremanlarımda ciddi bir fark yarattı diyemem.
Antreman sonrası kafeinden kaynaklı bir enerji düşüşü oluyor.
Bunun yanında dün kan yaptırdıgım tam kan tahlilinde tsh değerlerim yüksek çıktı.Ciddi boyutta değil
Jackin üzerinde troid için uyarılar vardı,bundan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum
evvelce bir troid rahatsızlıgım olmamıştı,ürüne çamur atmak istemiyorum.
2,3 hafta sonra tekrar tahlil yaptıracağım,bakalım normal değerlere dönecekmi.

3. kutum bugün bitti
İçtikten 3,5 dk dakika sonra başlayan kaşıntı bende de oldu ve son kutuma kadarda geçmedi.Benim için bir rahatsızlık kaynağı değildi.Antreman öncesi verdiği enerji ve pump etkisi normal düzeyde,antremanlarımda ciddi bir fark yarattı diyemem.
Antreman sonrası kafeinden kaynaklı bir enerji düşüşü oluyor.
Bunun yanında dün kan yaptırdıgım tam kan tahlilinde tsh değerlerim yüksek çıktı.Ciddi boyutta değil
Jackin üzerinde troid için uyarılar vardı,bundan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum
evvelce bir troid rahatsızlıgım olmamıştı,ürüne çamur atmak istemiyorum.
2,3 hafta sonra tekrar tahlil yaptıracağım,bakalım normal değerlere dönecekmi.

Benim kaşıntı kullanmaya basladıktan 10 gun sonra falan gecti. Birtek dudaklarımda kasıntı oluyor her ıctıgımde o kadar. Bünyeden bünyeye değişiyor gerçekten

memnun kaldığım bir no ürünü. normal bir creatine ürünü bile kişiden kişiye farklılıklar gösteriyor.

bunun gibi bi ürünün her sporcuda aynı beklentiyi alamaması normaldir. farklı no ürünleri deneyiniz. iyi sonuçlar alınca aynı ürünü kullanınız bu şekilde performansınız yüksek tutmuş olursunuz.

Bu ürünlerde bünye olarak etkilenme olayı neye göre oluyo ben çok merak ediyorum , BSN No-X ve Jack3d , 2sinide denedim 0 etki yarattı bende , 2sinide amerikadan direk GNC bayiinden aldım hani bulgar malı falan gibi şeyler gelmesin aklınıza, merak ettiğim hani şu kişilerde işe yaramaz gibi bi kriter var mı acaba, 2 şer ölçek atıyorum resmen tık yok , ne karıncalanma ne bir pump etkisi 0 , çok ilginç..

ürünün sıfır ve orjinalini arayanlara yardımcı olabilirim özel mesaj ile iletişime geçerseniz sevinirim

Son düzenleme:
Amerika'da Jack3d ürün satışlarında lidermiş bende onu almayı düşünüyorum ama burdan bir öneri alırsam ona göre davranacağım. Ayın 3'ünde alacağım önümde 2 hafta var, iyice araştırıp almak istiyorum. Animal Pump'dan renginden dolayı energy-rush etkisi yapan kırmızı hap çıkarılmış Türkiye sürümleri için ve etkisi sıfıra inmiş durumda..

susmayı çok severim hayatta. ama yanlışı görünce konuşmayı da farz bilirim. animal pumpı hala kullanmaktayım. enerji verme olayı animal pumptaki enerji hapının renginin kırmızı olduğu durumla hala birebir aynıdır. zaten bunu firmada söylemektedir. bilmeden sallamayalım arkadaşlar. burda sonuçta hala bu ürünü yeni haliyle de kullanan var. pump hala aynı pumptır. tamam belki daha üstün ürünler de olabilir. eyvallah. ama animal pump hala aynıdır.

Arkadaşlar selam. Ben bu olaylarda yeniyim ve bilgili arkadaşların tecrübelerine ve değerli bilgilerine ihtiyacım var. Uzun süredir cardio yapıyorum ve güzel yağ yaktım şimdi ağırlık bölümüne gireceğim. Elimde Jack 3D, Caffeine hapları, Methyldrene, Cellmass, hydroxycut ve Whey Protein var. Bunları ne şekilde kullanacağımı bilmiyorum. Şuanlık hydroxycut kullanıyorum günde 4 kapsül olarak. Bana yaardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler

beyler dikkat edin DMAA(Dimethylamylamine) iceren urunler cinsel istegi ve ereksiyon gucunu azaltir.Jack3d de bu urunlerden birisi.google da jack3d DMAA aratirsiniz gorursunuz.Vucuttan bu madde atilinca cinsel istek hizla normale donuyormus;kalici hasar olmuyor yani

beyler dikkat edin DMAA(Dimethylamylamine) iceren urunler cinsel istegi ve ereksiyon gucunu azaltir.Jack3d de bu urunlerden birisi.google da jack3d DMAA aratirsiniz gorursunuz.Vucuttan bu madde atilinca cinsel istek hizla normale donuyormus;kalici hasar olmuyor yani

Valla ben 2 kutu bitirdim sana şu kadarını söyleyeyim dahada tetikliyor:) Ayrıca cinsel performansıda arttırıyor bana kalırsa.

Valla ben 2 kutu bitirdim sana şu kadarını söyleyeyim dahada tetikliyor:) Ayrıca cinsel performansıda arttırıyor bana kalırsa.

Zaten cinsel performansi arttirici urunleri incelersen cokta farkli olmadigini gorursun :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı