3. kutum bugün bitti
İçtikten 3,5 dk dakika sonra başlayan kaşıntı bende de oldu ve son kutuma kadarda geçmedi.Benim için bir rahatsızlık kaynağı değildi.Antreman öncesi verdiği enerji ve pump etkisi normal düzeyde,antremanlarımda ciddi bir fark yarattı diyemem.
Antreman sonrası kafeinden kaynaklı bir enerji düşüşü oluyor.
Bunun yanında dün kan yaptırdıgım tam kan tahlilinde tsh değerlerim yüksek çıktı.Ciddi boyutta değil
Jackin üzerinde troid için uyarılar vardı,bundan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum
evvelce bir troid rahatsızlıgım olmamıştı,ürüne çamur atmak istemiyorum.
2,3 hafta sonra tekrar tahlil yaptıracağım,bakalım normal değerlere dönecekmi.
Amerika'da Jack3d ürün satışlarında lidermiş bende onu almayı düşünüyorum ama burdan bir öneri alırsam ona göre davranacağım. Ayın 3'ünde alacağım önümde 2 hafta var, iyice araştırıp almak istiyorum. Animal Pump'dan renginden dolayı energy-rush etkisi yapan kırmızı hap çıkarılmış Türkiye sürümleri için ve etkisi sıfıra inmiş durumda..
beyler dikkat edin DMAA(Dimethylamylamine) iceren urunler cinsel istegi ve ereksiyon gucunu azaltir.Jack3d de bu urunlerden birisi.google da jack3d DMAA aratirsiniz gorursunuz.Vucuttan bu madde atilinca cinsel istek hizla normale donuyormus;kalici hasar olmuyor yani
Valla ben 2 kutu bitirdim sana şu kadarını söyleyeyim dahada tetikliyorAyrıca cinsel performansıda arttırıyor bana kalırsa.