USPlabs Jack3d

Nasıl ?

• İYİ

Votes: 146 66,7%
  • ORTA

Votes: 52 23,7%
  • KÖTÜ

Votes: 21 9,6%

• Total voters
    219
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu ürünü bende kullanmaya başladım. daha öncesinde no-xplode kullanıyordum. güç açısından no-xplode dan daha etkili diyebilirim. fakat pump etkisi düşük. ama ürünün servis miktarının 5.5 gr olması kullanım kolaylığı sağlıyor ve içimi rahat. kullanmaya başlayalı 2 gün olduğu için çok sağlıklı bir deneyim olmayabilir fakat ilk izlenimim olumlu yönde. ilerleyen zamanlarda tekrar yorumumu belirtirim.

bugün 1.5 ölçek kullandım etki yine 0.

İki gün dinlenmeden sonra 2 ölçek deniycem bakalım ne olucak.

tavsiyeniz için sağolun deathlifter, fakat minimum 2 saat oluyor son yemeğimden jack3d e kadar , hatta karnım bile acıkmış oluyor,dün ;1.75 ölçekte 500 ml su aracılığı ile bünyeme tatbik edilen jack3d yine kifayetsiz kaldı ve beni üzdü, 2 ölçek deniycem artık, bu sefer de etkili olmazsa sıkıntı var.

ben 2 ölçek kullanıyorum. etkisinden çok memnunum. müthiş derecede terlyorum ve resmen ağırlıklara saldırıyorum. fakat bugün antrenmandan önceki öğünümü biraz geciktirdim ve bir etki hissetmedim. kısacası en az 2,5-3 saat önce yemek yemek çok önemli. tok karnına hiçbir etkisi olmuyor.

şöyle söyliyim, sabah uyanıyorum whey içiyorum 15 dk sonra , 4 beyaz 3 sarıdan ve 150 gram yulaftan oluşan oat payı yiyorum 2.30 saat sonra idmana gidiyorum, yaklaşık 14:00 gibi idmana başlıyorum, yani öğün atlama imkanım yok, bir de 2.30 saat mide boşalması için bence çok uygun bir süre, diyorum ya jack3d i yollarken karnım acıkmış bile oluyor, aç karnıma alıyorum.

bende explode dan fazla etki alamamıştım. her bünye farklı olduğu için böyle şeylerin olması normal. bu işler biraz deneme yanılma.

evet deathlifter bu dediğinize sonuna kadar katılıyorum, aradaki ince cizgiyi tutturabilmek lazım, zengin fakat ağırl, olmayan bir öğünden sonra mide daha rahat boşalıyor, şu iki gündür idman yapmıyorum omuz biraz sıkıntılıydı, yarın 2 ölçekle giricem görücez sonucu

saygılar

Daha önce Superpump, No-xplode, Labrada Super Charge ve bu ürünü kullandım.

1,5 ölçeği henüz geçmedim. Pump konusunda bence en etkili olan ürün, ara vermeme rağmen aynı hırs, aynı motivasyon, isteksizlik yok. Tabi ki güç konusunda düşüş oldu ancak çok hızlı bir şekilde ilerlediğimi hissediyorum ve en garibi ara vermeme rağmen ÇOK az ağrı oldu kaslarda.

Kesinlikle çok güçlü ve etkili bir ürün. En son kullandığım NO ürünü Superpumpu yan etkilerden (uyku sorunu ve huzursuzluk yaşamıştım) dolayı bırakmıştım. Diğer ürünlere göre porsiyonuda çok düşük olduğu için ayrı bir puan hak ediyor.

2 ölçek bile artık ben de hiçbir olumlu etki yaratmıyor, moralim bozuluyor...
Pazartesiden itibaren 3 ölçek giricem, bu seferde istediğimi alamazsam şu kesinleşicek ki, jack3d benim bünyemin pre-workoutu değil

20 gün civarı oldu başlıyalı, zaten en başında beri istediğim performansı yakalıyamadım, 2 ölçeğe ilk geçişimde staminada bir yükselme oldu , sonra o da gitti

20 gün civarı oldu başlıyalı, zaten en başında beri istediğim performansı yakalıyamadım, 2 ölçeğe ilk geçişimde staminada bir yükselme oldu , sonra o da gitti
Peki yağ oranınız kaç birde yemek yedikten ne kadar sonra kullanıyorsunuz?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:22 ----------

Yukarda mesajınızı gördüm. Antraman öncesi iki buçuk saat aç kalmak çok fazla max 2 saat aç kalınmalı jack3dı 3 scoopa çıkarırsanız kesinlikle vurur. Nox ürünlerini kullanırken etkileri kişinin yağ oranına görede değişe biliyor..

ben bundan önce bir sürü pre workout ürünü kullandım usulü biliyorum jack3d bende hiç ama hiçbir işe yaramadı daha çok susuyorum bide daha fazla terliyorum hani öyle bi yazıyosunuzki illa etki edicek 3 ölçek kullanmayıda düşünmüyorum 1.5 ölçekle bitene kadar devam

ben bundan önce bir sürü pre workout ürünü kullandım usulü biliyorum jack3d bende hiç ama hiçbir işe yaramadı daha çok susuyorum bide daha fazla terliyorum hani öyle bi yazıyosunuzki illa etki edicek 3 ölçek kullanmayıda düşünmüyorum 1.5 ölçekle bitene kadar devam

evet ,ben bu ürüne para verdim, dolayısıyla etki etmesini beklememden daha doğal birşey olamaz herhalde değil mi?
Bir de 2 ölçek etki etmiyorsa belki 3 ölçek etki edecek? Denemiyeyim mi?,
Etki etmeye etmeye gereksiz yere kullanmanın ne anlamı var anlamadım, ben şahsen supplementleri spor olsun diye kullanmıyorum, yaptığım spora katkı sağlasın diye kullanıyorum...

sanki biz zevk olsun diye kullanıyoruz hala anlamıyorsunuz her supplement her bünyede aynı etkiyi vermeeeez ilk kullandığımda da hiçbir etki vermedi
madem işe yaramıyor başka firmayı deneyeceksin üstünde 3 ölçeği geçmeyin yazıyor istersen 4 ölçekde dene vücut senin vücudun

her supplement her bünyede aynı etkiyi vermiyor tamam, fakat şuda var ki jack3d'in işe yarayıp yaramadığını bir de son sınır olan 3 ölçekte denemek istiyorum, çünkü param boşa giderse gerçekten üzülücem...
sonuçta şu var eğer işe yaramıyorsa gereksiz yere 1 ölçek bile jack3d sokmak istemem bünyeme, fakat işe yarıyacaksa da 3 ölçekten çekinmem...
Bakıcaz görücez

saygılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı