hocam amerikada yasaklandiysa avrupada neden hala yasaklanmadi ozaman? almanya böyle seylerde cok titizdir zamaninda hydroxycut i felan hemen yasakladilar fakat jack3d her shopta mevcut ve stoklarda.. ayrica hollanda shoplarindan 1,3 dimethylamylamine isimli maddeyi direk temin edebilirsiniz maddenin kullanimi ve satisi yasak degil sadece müsabakalarda kullanmak yasak.. linkleri buraya koymam ama özelden verebilirim istiyorsanizinsanlari yanlis bilgilendirmeyelim..
peki bu ürün kilo vermeye yardımcı olurmu sizce ?
açık arttırma sitelerinden alsak güvenilirmidir tr de ?
zannetmiyorum belki içindeki kafeinden biraz yardımcı olabilir ama asıl amacı enerji vermek performans arttırmak ürünün
bu ne lanet bişeydir arkadaş, içmediğim zaman daha güzel antreman çıkarıyorum, güç, konsantrasyon odaklanma vs sıfır, aksine motivasyonumu düşürüyor, normalden çabuk yoruluyorum.
7-8 gündür kullanıyorum, 4 senelik bb hayatımda Türkiye piyasasında olan tüm Pre-Workout'ları kullanmış denemiş biri olarak bence en berbat en balon PWO budur diyorum, kimsenin beğenmediği Gaspari SP250 bile bunun yanında mükkemmeldir..
ben nefret ettim bana hiç yaramadı, merak edip kullanmak isteyen arkadaşlar varsa 6 ölçek kullanmış olduğum tropic fruit punch aromalısını özel msj'dan ulaşabilecek arkadaşlara uygun bir fiyata vermeyi düşünüyorum..