USPlabs Jack3d

Nasıl ?

• İYİ

Votes: 146 66,7%
  • ORTA

Votes: 52 23,7%
  • KÖTÜ

Votes: 21 9,6%

• Total voters
    219
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
jack3din kutusu diğerlerine göre çok değişik, dikkat çekmek için mi böyle yapmışlar anlamadım. :) ilk nox ürünümü bununla denemek istiyorum, yeni kutularından. henüz satıcılara gelmemiş.

jack nasıl beceriyorlar bilmiyorum ancak piyasada sahtesi olan bir ürün ve saklanma koşulları da denildiği gibi sıkıntılı. yenilerini de gördüm ankarada çıkmış piyasaya ama inceleme fırsatım olmadı halen fakat ben C4 ten daha iyi verim aldığımı hissettim.

jack nasıl beceriyorlar bilmiyorum ancak piyasada sahtesi olan bir ürün ve saklanma koşulları da denildiği gibi sıkıntılı. yenilerini de gördüm ankarada çıkmış piyasaya ama inceleme fırsatım olmadı halen fakat ben C4 ten daha iyi verim aldığımı hissettim.

jack3di gönderen arkadaş yanında tek kullanımlık c4 göndermiş birde.onu da powerade ile karıştırdım jack3d'den de fena çıktı.ağırlıkları düşürmemek için çok enerji harcadım.

bu lanet ürünü artık çöpe atıcam resmen!2 ölçek almama rağmen antrenmandan sonra sehpaya yattım 10 dk kendime gelemedim.ne pump.ne plasebo etkisi var.yorgunluğu falan aldığı da yok.çamaşır suyu gibi de bi kokusu var berbat rezil bir şey.

çoğu kişi uçuyor tarzı yorumlarda bulunuyor lakin bende en ufak bir pozitif etkisi olmadı.
bittiği an noxplode ile devam edicem.

ben eski versiyonunu kullanıyorum.bitsin diye gün sayıyorum artık ya!2 ölçek powerade ile almama rağmen ne "adam gibi" bir karıncalanma, bir plasebo,ne bir pump etkisi var.

maksımum olcege cık 3 olcek yap belırlı bı zaman kullanınca vucut alısıo baslangıcta 2 olcekle basladım 1. ayın sonunda 3 olcekle bıtırdım etkı gayet guzeldı

ürün gayet güzel agız kuruması dışında olumsuz bişeyini görmedim şahsen...
kıçı kırık bi n.o ürünü sonuçta harikalar beklemeyin ne uçması ne karıncalanması, ayrıca yorgunluk alma gibi bi etkisi zaten yok...
hergün kullanmak yerine haftada 1-2 gün kullanmayı deneyin...

Bu ürünü Türkiye'de nereden temin edebiliriz bilgisi olan özelden yazabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı