USPlabs Jack3d

Nasıl ?

• İYİ

Votes: 146 66,7%
  • ORTA

Votes: 52 23,7%
  • KÖTÜ

Votes: 21 9,6%

• Total voters
    219
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eski jack3d içindeki 1.3 DMAA olduğu için o kadar iyiydi şuanda piyasada eski jack3d yok fakat sizin dediğiniz ürüne baktım onunda içinde 1.3 DMAA var fakat toplatıldı satılmıyor demişler ana konusunda https://www.bodyforumtr.com/vbforum/nutrex-hemo-rage-black-ultra-t31849.html
bir bilgisi olan var mı acaba

DMAA FDA tarafindan yasaklaninca iceren tum urunlerin toplamtilmasi emri cikarildi Amerika'da bu diger ulkerleri de daha sonra kapsadi tabi ki.DMAA yasakli bir uyusturucu/uyari madde su an.

DMAA FDA tarafindan yasaklaninca iceren tum urunlerin toplamtilmasi emri cikarildi Amerika'da bu diger ulkerleri de daha sonra kapsadi tabi ki.DMAA yasakli bir uyusturucu/uyari madde su an.

yani şuanda türkiyede satılıyor mu acaba? birde satılanlarda var mıdır içeriğinde 1.3 DMAA ? birde son olarak bilginiz varsa tam olarak 1.3 DMAA nedir yani ben araştırmaya çalışıyorum bütün kaynaklar ingilizce çıkıyor karşıma ve tamamını çevirmeye yetmiyor ingilizcem ama eski jack3d nin içindede vardı bu maddeden ve ben 3 kutu bitirdim bana bir yan etki yapmadı sadece biraz elimde ve yüzümde karıncalanma yapmıştı o kadar ama kaldırdığım ağırlıktan konsantrasyona kadar herşeyiyle mükemmel bir üründü.

yani şuanda türkiyede satılıyor mu acaba? birde satılanlarda var mıdır içeriğinde 1.3 DMAA ? birde son olarak bilginiz varsa tam olarak 1.3 DMAA nedir yani ben araştırmaya çalışıyorum bütün kaynaklar ingilizce çıkıyor karşıma ve tamamını çevirmeye yetmiyor ingilizcem ama eski jack3d nin içindede vardı bu maddeden ve ben 3 kutu bitirdim bana bir yan etki yapmadı sadece biraz elimde ve yüzümde karıncalanma yapmıştı o kadar ama kaldırdığım ağırlıktan konsantrasyona kadar herşeyiyle mükemmel bir üründü.

Urunlerin icin DMAA bulunan firmalar urteimlerini durdu. Dagitilan urunlerin satisi devam ediyor.Sanirim acik arttirma sitelerinde bulunabilir.

DMAA maddesi organic bir formuldur : 1,3-dimethylamylamine =CH3CH2CH(CH3)CH2CH(CH3)NH2 olarak gecer.

Kisa vadede yan etkiler:

Sinirlilik hali
Tutarsizlik.
Depresif hal
Uykusuzluk

Uzun Vadede.

Kalp ritmi bozukluklari
Kalici sinir rahatsizlari.

simdi bu yeni jack3d yi alip kullanmali mi? yoksa eskisinin yerini tutmadigi icin bos bir urun mu? ne diyorsunuz?

hemen ilk izlenimlerimi aktarayim;

normalde 2,5 olcek nox kullanan biriyim. Buna 1,5 olcekle basladim.

enerji yonunden noxtan cok daha iyi, idmandan sonra 3 idman daha cikaricak enerjiniz oluyor.

pump etkisi noxla ayni. bi degisiklik gormedim o konuda.

damarlarda karincalanma olayi falanda psikolojik sanirim, bende ole bisey olmadi

hemen ilk izlenimlerimi aktarayim;

normalde 2,5 olcek nox kullanan biriyim. Buna 1,5 olcekle basladim.

enerji yonunden noxtan cok daha iyi, idmandan sonra 3 idman daha cikaricak enerjiniz oluyor.

pump etkisi noxla ayni. bi degisiklik gormedim o konuda.

damarlarda karincalanma olayi falanda psikolojik sanirim, bende ole bisey olmadi

bu ürünü dışardanmı temin ediyorsunuz arkadaslar herhangi bir supplement storede yok temin ettiginiz yerler neresıdır

yurt dışında kaldığım süre boyunca 2 kutu kullanmışlığım oldu, her ne kadar yasaklansada özlediğimi itiraf ermeliyim bu ürünü, daha önce super pump 250 ve noxplode kullanmıştım ama jack bambaşkaydı ki başkalığını pekte sağlıklı görmediklerinden yasaklandı. gerçekten harika bir üründü diğer arkadaşlarında belirttiği gibi idmanda sonra bir idman daha yapabilecek kapasiteniz olduğunu hissediyorsunuz, ve ölçeği çok ekonomikti.

eski jack aldım kullanıyorum 2 hafta oldu ama pek bir etkisi yok bende anlayamadım gitti geçen senelerde kullanmıştım 3 kutu çok iyi bir verim almıştım fakat şuanda ağırlıklarım artmıyor bir türlü neden olabilir acaba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı