USPlabs OxyELITE Pro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zigbog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    181
peki diyelim enerji verdi yağ yakımını nasl sağlıyor?

Bu tür yağ yakıcı haplar metabolizmanızı hızlandırıyor. Bu sayede daha hızlı yağ yakıyorsunuz

rejev peki yağ yaktığı söylenen bantlar hakkında ne düşünüyorsun?

Böyle şeylere inanmayın. Düzgün diyet yapın sıkıştığınız da kalitesi ve adı duyulmuş yağ yakıcıları kullanın

Yani mantıklı şekilde düşündüğünüz zaman da o bantların işe yaramayacağı kesin değil mi ? Vücuda salgıladığı, uyguladığı herhangi bir şey yok. Varsa da (onun bir terimi vardı ama ? ) psikolojik olarak bi etki gösterdiğini düşünüp biraz motive edebilir.Rajev'inde söylediği gibi önce diyet. Başarılar.

ancak bilimsel olarak bantlar vücuda anrginin veriyor herneyse ben bir protein tozu veya aminoasit alacağım ama göbek bölgesi için cla alın diyorlar ne dersin rajev?

arkadaşlar meraba

Ben de bu ürünü 1 ay düzenli olarak kullandım bitmesine 3 gün kaldı(6 kapsül) haftada 3 veya 4 gün spor yaptım ve bu 1 aydır sıkı bir diyet de yapıyorum protein ağırlıklı besleniyorum ekmeği sadece kahvaltıda -o da 2 dilim kepek ekmek şeklinde- yiyorum.

antrenman günlerimde ort. 45 dk kardio yaptım ayrıca farklı kas gruplarını fazla yüklenmeden çalıştım. (kardio 1km temp yryş+1km koşu+1km temp yryş+1km koşu toplam 4km yani öle 10 km falan imkanı yok koşamam ben:D

kullanım; spor günleri spordan 30dk önce ve akşam yemeğinden 30dk önce
normal günler kahvaltıdan 30dk önce ve akşam yemeğinden 30dk önce

sonuç olarak; 104 kg olarak başladım şu an 97 kg oldum boy 1.81.. 1 ay da düzenli spor+diyet -hedefim hazirana kadar 88kg olmak-

Ancak şöyle bir durum var ben gece yemek yemeden uyuyamayan biriydim ve şu an tamamen farklı biri oldum:) Alkol kullanmıyorum 1 aydır bilginize.. Elimden geldiğince sorularınıza cevap vereceğim

yüzde olarak katkısı demek yağların yüz<de kaçını yakıyor demektir...anlamayan arkadaşlar üniversite mezunu değil sanırım daha fazla kitap okuyun.

yüzde olarak katkısı demek yağların yüz<de kaçını yakıyor demektir...anlamayan arkadaşlar üniversite mezunu değil sanırım daha fazla kitap okuyun.

Yağların yüzde kaçını yakıyor demek konuştukça batıyorsun.Bu işte sayısal değer aramak akla mantığa sığmaz.Sen üniversite mezunuysan ben üniversiteyi bırakacam.
Bence sen biraz forumu oku yorum yazmadan önce.

benim vücudumda %30 yağ oranı varken %20sini yaktı %10a düşürdü diyelim
senin vücudunda %15 yağ oranı varsa %20 sini yakamaz o yüzden sorduğun soru kişiden kişiye değişir dolayısıyla saçma!

yağ yakımına katkısı nasıl desen tamam yardımcı olmaya çalışayım

Kisiden kisiye degisiyor, bana hic bir etkisi olmadi, ilk kez diet yaptigimda lipo6 cok cok daha iyi idi benim icin... 10 kilo vermistim ki 2 ay gibi bir zaman da ..

Yohimbe'nin tehlikelerini bilmek gerek.

bende bodybuilding.com da ki raitinge bakarak sipariş ettim, ve ondan sonra araştırmaya başladım salak gibi :)

İçeriğindeki yohimbe ciddi anlamda tehlikeli. Hatta forumdaki bir arkadaş vpx meltdown ile bayılmış.

Bence diyet+cla+carnitin yeterde artar bile.

Diyetisyene gidiyorum ve bu iki ürünü yeterli buluyorum. İyi bir diyetle ve sporla 124 kg'den 112 kg'ye düştüm. Haftanın 5 günü idman yapıyorum ve en az 30 dk kardiyom var. Şuanda vücutta 27 kg yağ var, 77 kg'de kas gözüküyor.

Doktorun da söylemiş olduğu birşey var.

Kilo verip yağlarını yakarken, kas kg yi arttırmak zor. Önce hem kastan hem yağdan total olarak kilo verip, ondan sonra kas kg'yi arttırman gerekiyor dedi. Ne kadar doğru tartışılır ama ben doktoruma güveniyorum. O şekilde devam edeceğim.

Back
Yukarı