USPlabs OxyELITE Pro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zigbog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    181
Arkadaşlar kullananlar yorumlarını yazabilirmi?Şu an 9.1 puan ve 300 ün üzerinde oylaması var.diğer yağ yakıcılara göre inanılmaz bir puanlaması var

Batgun, urun hakkinda olumlu yorum yapmistim zaten. Su anda kullanmaya da devam ediyorum. Benim urune verdigim not 10/10. Super ise yarayan bir termogenic. Ama unutmamak lazim tam profesyonel isi bu urun. Yani antrenman oncesi 15-20dk once alip etkisini kardio esnasinda gorebilirsin. Etkisini de zaten 10 gun icinde gormeye baslarsin. Kimileri kolay kolay 10 puan veremez ondan bu urun 300 kisiden 9.1 ortalama almistir kesin :) Kolay gelsin...

gün itibariyle almış bulunmaktayım.Arkasındakine uyarak kullanıcam.sabah ilk iş yemek yemeden 2 adet alıcam.gelişmeleri yazarım

2.günüm.1 er tablet aldım başlangıç için.

Heryerde en çok övülen özelliği açlık hissettirmemesi olayı daha bende olmadı.Fakat termojenik olarak sadece 100 mg kafein olmasına rağmen gün içinde devamlı terleme ve koşmuşçasına yüz kızarıklığı var.Şimdilik ekstra bir güç artışıda hissetmedim.İçtikten yarım saat içinde terleme etkisi başlıyor ve midede değişik bir his oluşuyor açıkçası sanki kafa yapıyor gibilerinden.

Dediğim gibi 2 gün oldu ve 1 er tablet aldım.Önerilen doz(2tab) a çıktığımda ve viraz süre geçtikten sonra yorumlar ürünü alıcak insanlar için daha yol gösterici olabilir.

2 tablet , kalkar kalkmaz 2 sonra aksama 1 tablet olarak yazıyordu öylemi kullandın

Bugün 2 tablet içtim.İnanın şu an boncuk boncuk terliyorum.Umarım uzun vadede etkileri iyi olur.

batgun siz spor yapmiyor musunuz? Bu urun ozellikle "during workout" olarak satilmakta. Yani antrenman oncesi alip antrenman esnasinda esas yuzunu gostermektedir. Ben su ana kadar haftada 3 gun spor 1 gun yuzmeye gidiyorum. Yani haftada 4 tableti asmadim. Gunluk 2 tablet hic kullanmadim. Bakalim sendeki sonuclari ne olacak. Spor yapmiyorsan urun konusunda dikkatli olmani tavsiye ederim.

Hayır sadece sabahları aklkar kalkmaz 2 tane atıyorum.3 tane bence biraz fazla olur hele bu yazaylarında kalbi zorlayabilir

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:09 ----------

batgun siz spor yapmiyor musunuz? Bu urun ozellikle "during workout" olarak satilmakta. Yani antrenman oncesi alip antrenman esnasinda esas yuzunu gostermektedir. Ben su ana kadar haftada 3 gun spor 1 gun yuzmeye gidiyorum. Yani haftada 4 tableti asmadim. Gunluk 2 tablet hic kullanmadim. Bakalim sendeki sonuclari ne olacak. Spor yapmiyorsan urun konusunda dikkatli olmani tavsiye ederim.
1 senedir haftada 5 gün olmak üzere düzenli olarak spor yapıyorum.hiç aksatmadım

Directions For USPlabs OxyELITE Pro: As a dietary supplement, take 1-2 capsules on an empty stomach before breakfast. Take an additional 1 capsule six to eight hours later on an emptystomach, if needed. Due to extreme potency, begin by taking 1 capsule before breakfast and 1 capsule six to eight hours later to assess tolerance. DO NO USE PRODUCT FOR LONGER THAN 8 WEEKS FOLLOWED BY A SUBSEQUENT 4 WEEK BREAK. DO NOT EXCEED 3 CAPSULES IN ANY 24 HOUR PERIOD.
yani başlangıç olarak günde 2 tane biri sabah aç karına diğeri de birincisinden 6-8 saat sonra gene aç karına olarak alınacak, daha sonra sabah 2 6-8 saat sonra 1 tane gene aç karına alınacak
8 haftadan fazla düzenli olarak kullanmayın, 8. haftadan sonra 4 hafta ara verin ve 24saat içerisinde 3 tabletten fazla almayın
yani hafta da 21 tablet

Merhaba arkadaslar,
Forumda daha yeniyim. Bu zaman dilimi icinde diger konulari da inceleyip fikir sahibi olduktan sonra, su anda kullanmakta oldugum bu OXYELITE pro ile ilgili bu konuyu gordum. Kendi izlenimlerimi anlatacagim.
Nisan sonunda 1 haftalik is seyahatim esnasinda GNC'den aldim bu urunu. Daha once de hic arastirma firsatim olmamisti. Yaklasik 2,5 aydir salona gitmekteyim ve 123kg'den su anda 114kg inmis durumdayim. Ama hemen belirteyim ki oxyelite kullanmaya baslayali 2 hafta oldu sadece. 2 hafta icinde 4,5 kg verdim. Kullanim seklim de soyle. GNC'den aldigim Pro Performance CLA var her gun 3 ogun yemek esnasinda 1'er jel tablet aliyorum. Oxyelite ise sadece antrenman gunlerimde (Haftada 3 gun) antrenman oncesi 2 adet CLA ile birlikte 1 adet aliyorum. Yani simdiye kadar 6 tablet kullanmisim. Termojenik etkisi mukemmel. Cardio esnasinda ter patlamasi oluyor ve biseyler hissediyor insan bunu farkedince de sıkıcı kardiyoyu unutup daha da uzun kardiyo devam edebiliyorum. Aslinda daha 2 hafta oldugu icin cok da belirleyici bir etkisi var mi emin degilim. Diyet yapmiyorum arkadaslar sadece yedigim porsiyonlari yariya indirdim. Herseyden yemeye devam ediyorum azar azar. Ucmak yok. Bir de tam kontrollu diyet yapsam ne olacak acaba? :)

Evet arkadaslar son yazdigim bu mesajdan sonra yaklasik 5,5 hafta gecmis. Su anda kilom 109,5 yani 5 haftada 4,5kg daha vermisim. Haftada 3 gun antrenman oncesi 1'er tablet Oxyelite Pro 37'ser dakika (500kcal) eliptik bisiklet.
1h15m antrenman. Diet hala yok sadece kontolsuz ucus yemek yok. Alkol yok... Ama tekrar ediyorum ben bu Oxyelite'i uzerinde belirtilen gibi gunde 3 sefer almiyorum. Antrenmandan yarim saat once 1 tane sadece yani haftada sadece 3 tablet. Su andaki gidisattan da memnunum dozaji arttirmayacagim. Ama urun tam profesyonel isi onu farkettim. Evvelde Las Vegas'ta Gold's Gym kullanicilari defination esnasinda bunu kullaniyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben birseyi cok merak ettim bu ürün cinsel olarak bir etkisi var mı yada uyku da sıkıntı yasıyor musunuz ben biras daha yan etkilerini merak ediyorum

Arkadaslar bu urun dun kullanmaya basladım. sabah kalkınca 2 tablet ve ondan 6 saat sonra 1 tablet olmak uzere kullanıyorum.su 2 gunde hiseetigim etkiler. gercekten iştahı kesiyor ve surekli enerji doluyum ve terletiyor durdugunuz yerde. bunun dısında 1 duble içmiş gibi yapıyor gercekten insanı. birde odanklanmayı saglıyor. bakalım ilerleyen gunlerde etkileri ne olucak.

Hiç bir supplementin Animal Cuts'daki gibi 8 tablet yuttuktan sonraki tokluğu yaratmayacağını düşünüyorum :D Şaka bir yana, şu an kullandığım cuts'dan çok memnunum ama bir sonraki ay değişiklik yapıp definasyona bununla devam etmeyi düşünüyorum.

1 haftalık review

ürün öncelikle günde 2 den fazla kullanılmamalı..sbah aç karnına 1 tane aldım..öncelikle mide bulantısı yapıyordu..gün boyu vücüdunuz sıcak..iştah kesiyo yemek yemek istemiyo canınız..daha sonra sabah 1 artı idman oncesi ac karnına 1 toplam 2..enerjide veriyor.ama bu 2 kullanım arası 8 saatten az olamamalı..ayrıca gece uyutmuyo)) sonuc olarak 1 hafta 1 kilo...tavsiyeederim.

Merhaba arkadaşlar
ben bu urunu yaklasık 4 aydır kullanıyorum 2ay kullan 1 ay ara 2 ay kullan 1 ay seklinde su an 3. cycle baslamayı beklıyorum. Kullanım olarak ilk başlarken sabah aç karnına 1 adet digeri ise en az 6 saat sonra genelde antreman oncesine denk getişrmeye çalışın 30 dk once 1 adet kullanın. bu şekilde kullanarak vucudunuz bu ilaca tepkisni olcun normal kullanım olarakta sabah aç karınına 2 adet ve aksam antremandan once 1 adet seklinde. ben bu sekilde ayda ortalama 2 kg yağ verdim sonucta su an boyum 189 cm kilom 86 kg Yağ oranım % 6,5 sonuçta kilo verme hızı veya miktarı mevcut kilonuza bağlı asırı kilolu iseniz veya aşırı yaplı iseniz daha cabuk ve daha fazla kilo kaybı yaşayabilirsniz. İlacın en buyuk etkisi canınızın yemek yemek istememesi ama bunu avantaja çekvirmek kolay cok daha sağlıklı beslene blirsniz ızgara tavuk, ton balığı haşlama brokoli, vb sekilde boylece protein ihtiyacınıza az yağlı beslenerek giderebilrisniz.

bugün başladım kullanmaya antremandan 30 dk önce aldım evden salona giderken çakırkeyfyim gibi başım dönüyodu. progrma basladığım pek bisey yoktu. ama koşu bantından koştuktan sonra iner inmez nasıl başım döndü anlatamam.. o anda ilaca bağlamamıstım bu durumu eve döndügümde aklıma geldi biraz da mide bulantısı yapıyor... bide nedense çok az açıktım.. etkisi güzel şimdilik içinde 100 mg kafein var die su ve 1 bardak kahve almaya başlıycam

31.01.2011 yanı bupazartesi kullanmaya başlıyorum.Size hafta hafta butun herşeyi yazıcam hemde kendımı kontrol altında tutmuş olurum. Şafak 2 diyelim =)

Back
Yukarı