hcm nasıl iyi sonuc aldınmı ,bende almayı düşünuyorum?_Ürünü bugun kullanmaya basladım gercekden uzun süredir kardiyo, kosu yapmıyordum. 20 dk once amino toz ile karıştırıp içtim inanılmaz enerji veriyor kosu bandında 47 dk 7 kilometre kostum 500 kalori yaktım, baldırlarım agrıdı kasıldı bıraktım nefes olarak hiç bi sorun olmadı ürünün büyük etkisinin oldugunu dusunuyorum bu konuda
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bi turlu bulamadım nerden alabilirim
Valla ben belcikada yasioyorum burdan aliyorum kardesim, onun disinda bsn shred,lipo black ve animal cuts da cok iyi bulabilirsinBi turlu bulamadım nerden alabilirim
Bsnde bulunmuyor, sanırım cuts alacam ama içmesi dert 8 tane bulabilirsem oxy alıcm yoksa cuts alıcm cevap verdigın için teşekkuruerValla ben belcikada yasioyorum burdan aliyorum kardesim, onun disinda bsn shred,lipo black ve animal cuts da cok iyi bulabilirsin
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
türkiyede boşa uraşma orjinalini hayatta bulamazsın. hepsi sahte. varsa almanyada veya amerikada tanıdığın ordaki salonlardan aldırt. yoksa burdakilerin hiç biri orjinal değilUSPLabs OxyELITE Pro türkiye de satışı var mı? almayı düşünüyorum..
[DOUBLEPOST=1398633232][/DOUBLEPOST]Bu ürün artık Türkiye de artık yok.Boşuna uğraşmayın.arkadaşlar merhaba bende bu üründen almayı düşünüyorum fakat sahtesi ile gerçeğini nasıl ayırt edebilirim yardımcı olursanız cok sevınırım...
arkadaşlar merhaba bende bu üründen almayı düşünüyorum fakat sahtesi ile gerçeğini nasıl ayırt edebilirim yardımcı olursanız cok sevınırım...
Dostum tarzını hiç beğenmedim. İçinde sadece kafein hapı var ise gidip kafein hapı kullansınlar. içerisindekiler kısmındaki maddeleri google dan araştır, dikkat konsantrasyon sağlayan, reseptörleri ve nerotransmiter yardımcıları harekete geçiren maddeler var. C4 extreme kullanıyorum , neredeyse onun patlayıcılığını bu üründede gördüm. tabi kişiden kişiye değişir etkine kullanıyosun usta sen yağ yakıcı almıssın neredeyse havalanıp ucacaksın=).alt tarafı içinde kafain var abartmayalım senınkı psikolojik...