Pump Forever, 2 gün önce hastanedeydim kemik taraması yine zayıf çıktı, aylardır kalsiyum aldığımı belirttim protein sentezleyicilerle anabolik steroid kullandığımı söyledim, son iki ay içinde 1000 mg lik kalsiyum tabletlerinden 6 kutu bitirdiğimi söyledim, vücudumda çenemdeki 2 çividen başka platin olmaması gerekiyordu, taramayı yapan cihaza girmeden önce soruyor platin vs varmı? varsa neresi platin ona göre ayarlıyor... Kullandıklarımı söyleyince kemik yoğunluğumun fazla olması gerektiğini bu kadar düşük çıkmasının imkansız olacağını söyledi, detaylı tarama için stromar a git ameliyat olduğun bölgelerin taramasını yaptır içinde bişey unutmuş olabilirler dedi dün akşam sonuçları almıştım bugün beni ameliyat eden doktorlardan birisi ile görüştüm sonuçları verdim sırtımda 2 tane tel unutulmuş, omurumdaki korkunç ağrının sebebi ortaya çıktı... İşten izin almam gerekiyor 2 hafta sonra p.tesi telleri alıcaklar 15 gün yatıcam, sonra çenemdeki 2 çiviyi alıcaklar 50 gün kafamda çene kafesi takılı kalıcak, 2 ay spor yapamıycam. 3 ayım gitti.
ağrılarımın azalıcak olmasına seviniyorum, vücudumdaki yabancı materyallerden kurtulacak olmama seviniyorum.
sinirlendiğim şey 2 sene boyunca ağrılarımı katkat artıran bir dikkatsizlik, doktorun bir hatadır olmuş arada sırada olur böyle şeyler makas unutulduğuda oluyor normaldir demesi. vücudumun 2 ayda ciddi şekilde sönecek olması, gücümün azalacak ve kilolanacak olmam. Doktora kilo almak istemediğimi söyledim, o kadar hormonu alırken banamı sordun dedi, bende telleri unuturken banamı sordun dedim, normal yemek yersin bişey olmaz 3-4 tane de teslac vururuz kasların çok sönmez dedi.
şimdi biraz yoğunum eve gidince kan sayımı sonuçlarımı yazıcam bi zahmet değerlendiriverirsen sevinirim.