Selamlar,
Öncelikle şunu belirteyim de aklında şüphe kalmasın, uyuşturucunun kralını 6 ayda vücudundan atarsın. Atarsın dediğim, vücudunda zerresi kalmaz. Vücuduna zarar verdiyse etkileri sürebilir, o başka mesele ama hiçbir testte uyuşturucu kullandığın açığa çıkmaz.
Uyuşturucu kullanmış bir insan olarak spor yapabilir miyim diye sormak sigara içerken spor yapabilir miyim demekten çok da farklı değil. Yaparsın, hiç kullanmamış bir insan kadar sağlıklı ya da güçlü olmayabilirsin ama her halükarda eski halinden daha iyi bir noktaya gelirsin. Hem daha sağlıklı olursun, hem de spor yapmasaydın ne hızda iyileşecektiysen daha hızlı iyileşirsin. Metabolizman daha hızlı çalışmaya başlar zira.
Uyuşturucu bağımlılığını kullanmayan anlayamaz. ''Arka sokaklar'' dizisinde ya da ''Requiem for a dream''de ne izlediyse bağımlılığı o zanneder. Benim anladığım, uyuşturucudan kurtulmakta en önemli adım dünyada keyif alınabilecek başka şeyler olduğunu hatırlamak ve onlardan yeniden keyif almaya başlamak. Spor bu anlamda doğal bir mutluluk hormonu deposu. İyi bir seçim yapmışsınYolun açık olsun.
Uyuşturucu 1 ayda kandan 3 ayda vücuddan temizlenir ama saç ve kıldan asla ćıkmaz ne yazıkkı

Başliktaki arkadaş umarim spor sana yeni bjr başlangic olur[DOUBLEPOST=1397140425][/DOUBLEPOST]
Tanidigim arkadaslarim ilkokuldandir iciyor uyusturucunun yaşi cok düstü. Allah kimseyi düsürmez buna inşallahyapılır neden yapılmasın ki ama 5 yıl uyuşturucu kullandım demişsin yaşın 20 şaşırdım
kaç yaşında kullanmaya başladın uyuşturucuya yazabilir misin ne kullandın bide