Uzun bir hayat mı ? Kısa bir hayat mı?

ujohnz

Üye
Merhaba forum üyeleri,

Soru aslında başlıkta gördülüğü gibi, temelinde '' ''YOLO'' ne kadar mantıklıdır?'' sorusu yatıyor.

çok sağlıklı olmayan nispeten kısa denebilecek ve hareketli, dolu bir yaşam mı? Yoksa yine nispeten daha uzun, biraz daha spontane bir yaşam mı?

hala böyle saçma sorular var ne yani kısa dediğin hayatta sigara içiyon alkol alıyon ne var ne yok yiyon bumu kastettiğin
bu tip sorularda hiç uzun ve dolu hayat görmedim.dolu olunca kısalıyomu hayatın.ben hem uzun yaşarım hem eğlenirim diyemiyomusun?

Kısasından diyelim de rahatça kürlerinize girin veya giriyorsanız da dozları arttırın. :cool::p

Almak istedigin cevap bu sanirim; evet diyemiyorum. Oldu mu?

Ha bu arada, Kusura bakma ya, sacma soru sorduk :) bir dahaki acacagim baslikta Durkheim'in functionalist bakis acisinin dayandigi temelleri inceleriz veya marx'in diyalektigini tartisiriz, veya osmanlinin ekonomik tarihine yogunlasiriz, veya sayisalci varsa atom saatinin verilerini en hizli nasil aktarabiliriz, isik vasitasiyla veri aktarimini nasil genisletebiliriz onu tartisiriz, tezler ve hipotezler havada ucusur. Bu seferlik boyle oldu sizi tatmin edemedik sacma soru sorduk tekrar kusura bakmayin sayin superfranky iyi gunler dilerim. :)

hala böyle saçma sorular var ne yani kısa dediğin hayatta sigara içiyon alkol alıyon ne var ne yok yiyon bumu kastettiğin
bu tip sorularda hiç uzun ve dolu hayat görmedim.dolu olunca kısalıyomu hayatın.ben hem uzun yaşarım hem eğlenirim diyemiyomusun?
[DOUBLEPOST=1447581276][/DOUBLEPOST]
Kısasından diyelim de rahatça kürlerinize girin veya giriyorsanız da dozları arttırın. :cool::p

Aranan kan bulunduuuu. :P

2 gram tren vurmadan yasanan hayat hayat mıdır sorarım sana :P

Son düzenleme:
Steroid kullanmak icin bahane arayan bizim salondaki 15 16 yasindaki cocuklarin sorularina benzemis. Steroid kullanmayin. Zararli.

Steroid kullanmak icin bahane arayan bizim salondaki 15 16 yasindaki cocuklarin sorularina benzemis. Steroid kullanmayin. Zararli.

Dediğim gibi bir dahakine durkheim sosyolojisini tartışacağız, esenlikler dilerim saygı değer üyemiz.

Uzun olmayan ve dolu dolu bir hayat bu dolulugu açmak gerekirse bir aile kurup o aileyle mutlu zaman geçirmek , dünya turu , akşamları ailenle veya arkadaşlarınla gezip tozdugun, zamanın su gibi aktığı bir hayat .
Tabi bunun steroidlerle ne alakası var onuda anlamadım benim tanıdığım nice adamlar var kur yapan ama hayatı bomboş odun gibi yaşayan.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı