Yaklaşık 5-6 ay önce bench yaparken sanırım bi hatadan dolayı biraz da ağırdı omuzla triceps arasına sol kolda bir ağrı girdi. O gün dips yapamadım. Bi süre sporu bıraktım geçmedi ağırlıkları azaltarak devam ettim. Overhead gibi hareketlerde herhangi bir sorun yok. Sadece dips ve benchte zorlanıyor. Birkaç ay sonunda o ağrı geçti tricepse bir ağrı girdi. Değişik bir ağrı dipse devam ediyorum şuan ama yaparken sol triceps uyuşur gibi sanki üst üste tel atıyor gibi hir his oluyor ona rağmen devam ediyordum zamanla geçer diye. Tamamen geçmiyor azalsa da. Tricepsleri güçlendirmek için triceps hareketleri ekledim. Sadece büyük kas grupları çalışıyordum çünkü. Bugün aynı şey deadliftte başıma geldi. 125 kg ile yaptım geçen hafta da 125 ile yapmıştım. Zorlanarak da olsa 5 tekrar çıktı geçen hafta ama bir sorun yoktu. Bugün deadliftte bi ters bir düz tutuyorum tabi strap yok. O tel atma hissi tekrar oldu ona rağmen 5 tekrarı biraz zorlanarak yaptım. Dipste de aynısı olunca 3 setten sonra bıraktım. Bunun ne olduğunu bilen var mı çok araştırdım herhangi bir şey bulamadım. Doktor da doğru düzgün bişi demedi. Bir çözümü olan var mı?